Nisam gledao, prvu ću opet prvi pogledati da se refresham malo sa pričom (sjećam se klavira, skrivene sobe na tavanu etc)Paranoid wrote:nisam znao da postoji nastavak, kako to izgleda?HorrorHR wrote:Nemam pojma za remake, ali imam doma nastavak
Strašno, ali baš do jaja!
- HorrorHR
- Site Admin
- Evil Xander
- Evil Xander
- Mysterio
Ne znam za vas
Ali mene je usrao JU OH.Taj film je toliko jeziv ono da sam se usrao pokriti pokrivačem da mi ispod njega ne izleti ona bijela neman od žene.

?????The Unknown?????
- PeterParker
mozda mi je Woman In Black jedan od onih filmova koji mi je ucero najvise jeze i straha jos davno,,,a i sad kad ga pogledam nije mi svejedno.....
sjecam se da mi je i Granmothers House stvarao "probleme"
...
slazem se da od novijh ring i grudge takodjer vrlo dobro rade sa zivcima...
...i The Others recimo...
sjecam se da mi je i Granmothers House stvarao "probleme"
slazem se da od novijh ring i grudge takodjer vrlo dobro rade sa zivcima...
- john_constantine
Woman in black - ako misliš na onaj horor klasik o duhovima, i mene je prestrašio... Naročito onaj završetak, najšokatniji i uznemirujući koji sam ikad gledao... naročito kada je još i mala beba bila u čamcu...PeterParker wrote:mozda mi je Woman In Black jedan od onih filmova koji mi je ucero najvise jeze i straha jos davno,,,a i sad kad ga pogledam nije mi svejedno.....
sjecam se da mi je i Granmothers House stvarao "probleme"...
slazem se da od novijh ring i grudge takodjer vrlo dobro rade sa zivcima......i The Others recimo...
- undying
meni halloween!ona muzika,ona tisina,ona jeza!!!drugi do njega odmah egzorcist!nisam sklon da gledam non stop kako neko zrtve masakrira to ne moze u meni probuditi ono "cekaj sad ce.."napetost!treci mi je teksaski masakr!ali prva verzija,ujedno ga mnogo postujem jel je jedan od rijetkih niskobudjetnih filmova koji je stekao respekt u svijetu!
+vidim da se pise o raznoraznim filmovima na drugim temama kao sto je ..postaja13 ja bi jos jedan film spomenuo nevezano za horor a to je od croneberga videodrom!glumi james wods pa eto ako ga neko nije slucajno gledao neka ga obavezno pogleda-preporuka.pozz
+vidim da se pise o raznoraznim filmovima na drugim temama kao sto je ..postaja13 ja bi jos jedan film spomenuo nevezano za horor a to je od croneberga videodrom!glumi james wods pa eto ako ga neko nije slucajno gledao neka ga obavezno pogleda-preporuka.pozz
- Aryx
- Aryx
sry na double postu ali valjda mi je promakao odgovor heheHorrorHR wrote:Changeling je zakon film! Većina ljudi ga smatra kao totalno underrated "haunted klasikom". Nemam pojma za remake, ali imam doma nastavak
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
- john_constantine

Ali mogu ga naći negdje i staviti taj :s