Box office lista: horror remakes

Razgovori ugodni o horor temama
Post Reply
HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 03 Sep 2007, 12:20

Totalno cool link, posebice jer se osvježava kad treba.

http://boxofficemojo.com/genres/chart/? ... remake.htm

A$H

Re: Box office lista: horror remakes

Post by A$H » 03 Sep 2007, 12:26

odličnan link...nemrem vjerovat da je The Ring na vrhu.. :?
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

bakero

Post by bakero » 03 Sep 2007, 13:43

hills have eyes po meni zadovoljavajuće 12. misto, teksaški masakr odličan 4. čudi me da je the thing ovako nisko rangiran!
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.

Unreal

Post by Unreal » 03 Sep 2007, 14:03

bakero wrote:hills have eyes po meni zadovoljavajuće 12. misto, teksaški masakr odličan 4. čudi me da je the thing ovako nisko rangiran!
The thing je izašao u isto vrjeme kad i Et pa zato nije ostvario veliki uspojeh. Ako se mene pita The thing je bio puno bolji film , Et je djetinjarija.

jigsaw

Post by jigsaw » 03 Sep 2007, 14:27

When a Stranger Calls je na 10. mjestu!

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 03 Sep 2007, 14:46

bakero wrote:hills have eyes po meni zadovoljavajuće 12. misto, teksaški masakr odličan 4. čudi me da je the thing ovako nisko rangiran!
ipak je to bilo prije 25 godina, $13 milijuna tada nije isto kao danas.

Wendigo

Post by Wendigo » 03 Sep 2007, 14:52

kad smo već kod box officea, ovo sam snimio na monitor.hr. :

'Halloween' najgledaniji ovog vikenda, ali zarada i kritike lošije od očekivanog

Ovog je vikenda svoju premijeru u američkim kinima doživio deveti nastavak horora Halloween (trailer) u režiji Roba Zombieja. Znatiželjna publika pohrlila je u kina privučena pompoznim najavama i osigurala filmu vikend zaradu od 26,500 milijuna dolara. No na vidjelo je uskoro izašla neugodna istina, a kritika i publika složili su se kako je riječ o neuspjelom pokušaju remakea. Druga po gledanosti ovog vikenda bila je komedija Superbad, a treće mjesto pripalo je filmu Balls of Fury sa Christopherom Walkenom u glavnoj ulozi. Deadline Hollywood, Box office...

huh.. :?

Unreal

Post by Unreal » 03 Sep 2007, 14:57

Wendigo wrote:kad smo već kod box officea, ovo sam snimio na monitor.hr. :

'Halloween' najgledaniji ovog vikenda, ali zarada i kritike lošije od očekivanog

Ovog je vikenda svoju premijeru u američkim kinima doživio deveti nastavak horora Halloween (trailer) u režiji Roba Zombieja. Znatiželjna publika pohrlila je u kina privučena pompoznim najavama i osigurala filmu vikend zaradu od 26,500 milijuna dolara. No na vidjelo je uskoro izašla neugodna istina, a kritika i publika složili su se kako je riječ o neuspjelom pokušaju remakea. Druga po gledanosti ovog vikenda bila je komedija Superbad, a treće mjesto pripalo je filmu Balls of Fury sa Christopherom Walkenom u glavnoj ulozi. Deadline Hollywood, Box office...

I šta ti je tu čudno :wink:

Wendigo

Post by Wendigo » 03 Sep 2007, 15:14

Unreal wrote:
Wendigo wrote:kad smo već kod box officea, ovo sam snimio na monitor.hr. :

I šta ti je tu čudno :wink:
nije čuđenje koliko je razočaranje pošto sam zainteresiran za film.. ali ipak treba uzeti u obzir loš ukus Amera i neznanje njihovih kritičara.. :wink:
we shall see.. 8)

p.s. ovo nije pljuvanje po gore spomenutima.. dovoljno mi je pogledati recenzije i ocijene odličnih filmova na imdb-u od strane Amera.. :roll:

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 03 Sep 2007, 15:26

Reklamna mašina je dobro radila, čak je danas članak u novom listu o dobroj zaradi Halloweena u prvom danu prikazivanja ;)

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 04 Sep 2007, 16:32

HorrorHR wrote:
bakero wrote:.... čudi me da je the thing ovako nisko rangiran!
Ipak je to bilo prije 25 godina, $13 milijuna tada nije isto kao danas.
Ipak je film imao vrlo slabu zaradu gledajući da mu je buđet bio vrlo respektirajućih $10 milijuna (iako je dobio odobrenje od producenata od $15M on (Carpenter) je unatoč setu koji se zapalio i u kojem su mjeseci rada otišli u dim iskoristio samo 10 i sačuvao producentima 5 milja $...to je redatelj)...
Što ćeš kad glupi Ameri vole tople obiteljske filmove bez depresivnog završetka nego sa Happy Endom...
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 08 Sep 2007, 23:47

Jedan isto kul link koji prati horrore po box officeu:

http://boxofficemojo.com/showdowns/char ... evival.htm

A$H

Post by A$H » 08 Sep 2007, 23:50

HorrorHR wrote:Jedan isto kul link koji prati horrore po box officeu:

http://boxofficemojo.com/showdowns/char ... evival.htm

još se Texas Chainsaw Massacre najviše isplatio kad vidiš koliko je utrošeno love a koliko je zaradio...
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 08 Sep 2007, 23:59

A$H wrote:još se Texas Chainsaw Massacre najviše isplatio kad vidiš koliko je utrošeno love a koliko je zaradio...
itekako, zato je odmah pao sequel/prequel/štaveć :)

Post Reply