Horror film propada?

Razgovori ugodni o horor temama
john_constantine

Post by john_constantine » 18 Feb 2007, 17:04

ja još uvijek čekam onaj horor western Undead or alive. 8)

pinhead.bih

Undead or alive

Post by pinhead.bih » 21 Feb 2007, 12:16

Taj film sam gledao i mogu reći samo smeće koje treba zaobići u širokom krugu ali neću nametati svoje mišljenje , ko voli nek izvoli!!!
CREATURE FROM MIDIAN LAND

john_constantine

Re: Undead or alive

Post by john_constantine » 21 Feb 2007, 12:26

pinhead.bih wrote:Taj film sam gledao i mogu reći samo smeće koje treba zaobići u širokom krugu ali neću nametati svoje mišljenje , ko voli nek izvoli!!!
Hm, cijenim mišljenja. Samo detaljnije reci što ne valja. Šteta, film je obećavao.
Michel puši karu.

pinhead.bih

O Western horroru

Post by pinhead.bih » 22 Feb 2007, 11:35

Evo ovako kao prvo i možda naj lošije u filmu su glumačka postava i gluma istih koji su prije na nivou jeftinih sapunica negoli nekog filma.Jeftino urađeni zombiji koji više pristaju nekom filmu sa kraja 70tih i početku 80tih negoli ovom novom savremenom dobu.Scenarij je više nego prepun rupa i događaju se ispusti koji ne bi promakli čak i mlađim gledaocima a da ne govorim o nekome ko film posmatra sa više perspektiva!!!Priča sama po sebi nije loše zamišljena ali tamo se priča o apokalipsi globalnih razmijera a oni pokazuju samo neke Američke zabiti sa maksimalno 7000 stanovnika i sve izgleda više kao stanje poslije nuklearne katastrofe a ne kao masovnog zombie outbrake-a!!!Pred kraj filma ima jedna scena koja ono baš kopira Romerov N.O.T.L.D. napad zombija na izolovanu kuću na farmi totalno iznervira svakog ko voli Romerovu triologiju mrtvih.Sve u svemu ima masa razloga koji ovaj film čine više nego lošim za gledanje ali još jednom kažem neka moj sud ne bude konačan!!!!!!!
CREATURE FROM MIDIAN LAND

john_constantine

Post by john_constantine » 22 Feb 2007, 12:02

odličan post. :wink: A sada je onda sve jasno, a jebi ga, uspjeli su uništiti dobru ideju, stvarno šteta.
Michel puši karu.

Post Reply