Page 1 of 1

Vaš glas za moj bend - veoma hitno, veoma važno!

Posted: 10 Jul 2012, 19:43
by Sharan
Molim Vas da izdvojite pet minuta svog vremena i da glasate za nas!

Image

GLASAJ ZA SNAKE EATER!

U prvom krugu takmičenja ovogodišnjeg izdanja Jaeger Music Nighta 2012 koji je održan jučer u sarajevskom Domu mladih, sukobili su se Karma Guru i Heteroseksualci Intelektualci, Vaš SNAKE EATER!

I iako je Karma Guru imao mnogo predispozicija da zabilježi bod u ovom prvom okršaju, HIGH VOLTAGE ROCK se pokazao kao nezaustavljiva prepreka za mlade Tuzlake!

Glasanjem publike SNAKE EATER je pobjedio i zapisao jedan bod u svoju knjižicu.

Sada je red na Vama da nam pomognete da se konačno sa obje noge popnemo na tron i krenemo u polufinale.

Potrebna su nam najmanje dva od tri glasačka boda, tj. pobjede da idemo dalje. Glasove publike imamo. Druga dva koja možemo osvojiti su Facebook Glasanje i Web Glasanje. Najbolje je da glasate u OBA SLUČAJA!

1. Otvorite Facebook i posjetite http://www.facebook.com/jagermeisterbih. Ukoliko dosad niste lajkali oficijelnu stranicu ovog slasnog pića, uradite to odmah. Zatim, kliknite na dugme "Glasaj/Vote" na stranici i dajte svoj glas SNAKE EATERU! Anketu podijelite sa prijateljima sa linkom http://statictab.com/i232vx4 i ne zaboravite im dati do znanja da je JEDINI ispravan glas glas za SNAKE EATER!

2. Glasajte i putem web stranice Jager Music Nighta koja se nalazi na adresi http://www.jaegermusicnight.ba/temp/com ... Itemid,24/ Kliknite na SNAKE EATER, ali ne zaboravite upisati VALIDNU e-mail adresu KOJOJ IMATE PRISTUP. Kada glasate, na mail će Vam stići link potvrde na koji kliknete i tako ste učinili glas validnim! (ukoliko Vam se ne otvori direktna anketa, kliknite na naslov KARMA GURU VS SNAKE EATER)

********

HVALA VAM NA SVEMU! PODIJELITE OVO SA PRIJATELJIMA, RECITE SVIMA, ROCK'N'ROLL DIŽE GLAVU GORE - NEMA STAJANJA!!!!!!!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Ryb7vcvWLD4[/youtube]