prije smo više marili za scroblanje, nažalost redizajn je mnoge ohladio od lastfmaAnnabel_Lee wrote:Hitman, da nisi to stavio, ne bih ni znala što su pripremili, zanimljivo izgleda "Your year in music". Nisam baš prezadovoljna time koliko sam slušala; 2011. sam najviše - skoro 29 000 (od 2009. sam na last.fm-u), od tada uglavnom sve manje i manje, ove godine ni 10 000. Ali više nego prije slušam preko YouTubea i Bandcampa, nekada i preko 8tracks...
last fm
- hitman_4
Re: last fm

- Decadentor
postoje chrome gadgetsi za scrobbleanje sa yt-a i bandcampaAnnabel_Lee wrote:Hitman, da nisi to stavio, ne bih ni znala što su pripremili, zanimljivo izgleda "Your year in music". Nisam baš prezadovoljna time koliko sam slušala; 2011. sam najviše - skoro 29 000 (od 2009. sam na last.fm-u), od tada uglavnom sve manje i manje, ove godine ni 10 000. Ali više nego prije slušam preko YouTubea i Bandcampa, nekada i preko 8tracks...

- Annabel_Lee
E, vidiš, to nisam znala. Idem sad pokušati pronaći. Doduše, za YT mi ne treba, jer ne slušam samo ja muziku preko toga pa bih se vjerojatno onesvijestila kad bih sve to vidjela na last.fm-u.Decadentor wrote:postoje chrome gadgetsi za scrobbleanje sa yt-a i bandcampa

- hitman_4
def. manje punka, Floyde slušam otkad znam za sebe. Jedino otkriće je Sadistik
nema lgege, artikmajmuna, dpunka, 2celosa, rozge i sl. pickastih glazbenika što je dobro. Znaju ljudi preko noći izgubiti glazbeni ukus
šalim se malo, realno i ja slušam mnogo pickastih glazbenika
nema lgege, artikmajmuna, dpunka, 2celosa, rozge i sl. pickastih glazbenika što je dobro. Znaju ljudi preko noći izgubiti glazbeni ukus

šalim se malo, realno i ja slušam mnogo pickastih glazbenika