ovu treba ozenit! valjda bi tatica kupio kakvo imanje u kao vjencani poklonAsfodel wrote:Meni je ova maca baš nice (Lauren Harris)
![]()
Bila je u Splitu predgrupa Maidenima zbog tatice. Mjuza i vokal su joj bzvz
Najljepša metal pjevačica
- dark_driving
Re: Najljepša metal pjevačica
https://www.facebook.com/pages/Dark_Driving-Torrents/686406401480443
-
Absynthia
Ta žena bi vas sve smazala za doručak.
Pagan Pride!

Pagan Pride!

- Decadentor
Angela Gossow (ARCH ENEMY)

Dobro nije bas savrsena ali ima najbolji band i vokal

Dobro nije bas savrsena ali ima najbolji band i vokal

-
Absynthia
Nitko nije savršenDecadentor wrote:
Dobro nije bas savrsena ali ima najbolji band i vokal![]()
![]()
Na nju sam zaboravila.. god damn it hehe
Ailyn (Sirenia)

- DrugsBunny
Jel smije ona koristiti uloške?Absynthia wrote:Ta žena bi vas sve smazala za doručak.
Pagan Pride!![]()
Pitam pošto je sva u tim pagan drekovima.
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
-
Absynthia
Kako molim? Pagan drekovima? Zar ćemo se vrijeđati na vjerskoj osnovi? Zar stvarno tako nisko?DrugsBunny wrote: Pitam pošto je sva u tim pagan drekovima.
- Decadentor
lol its a styleDrugsBunny wrote:Jel smije ona koristiti uloške?Absynthia wrote:Ta žena bi vas sve smazala za doručak.
Pagan Pride!![]()

- DrugsBunny
Kako volim take ufurane spikeAbsynthia wrote:Kako molim? Pagan drekovima? Zar ćemo se vrijeđati na vjerskoj osnovi? Zar stvarno tako nisko?DrugsBunny wrote: Pitam pošto je sva u tim pagan drekovima.
Usput, pagana nema već dugo vremena na ovim prostorima
Ostale su jedino ufurane budale koje to furaju kao šminku.
Edit: @Dec, I know
-
Absynthia
A ja obožavam ovakve odgovore egocentričnih pojedinaca.DrugsBunny wrote: Kako volim take ufurane spike![]()
Usput, pagana nema već dugo vremena na ovim prostorima![]()
Ostale su jedino ufurane budale koje to furaju kao šminku.
Pagana ima na ovim prostorima, onih koji nanovo otkrivaju religiju svojih preca. To kaj se nije održala, možeš zahvaliti onima koji su palili djecu, žene i starce jer se nisu htjeli obratiti na krčšćanstvo, 'jedinu i pravu religiju'. Koliko je ljudi spaljeno, masakrirano u ime Crkve.. sramota.
Da, vidiš.. trebala bih dizati u nebesa svećenike koji zlostavljaju djecu, i davati pare svake nedjelje da im Crkva omogući preseljenje u novu župu.
Budale su oni koji i dalje slijepo vjeruju Crkvi i svećenicima.
-
John_Ryder
DrugsBunny wrote:Jel smije ona koristiti uloške?Absynthia wrote:Ta žena bi vas sve smazala za doručak.
Pagan Pride!![]()
- DrugsBunny
Odustajem. Više neću hranit trolove, nema smisla.Absynthia wrote: A ja obožavam ovakve odgovore egocentričnih pojedinaca.
Pagana ima na ovim prostorima, onih koji nanovo otkrivaju religiju svojih preca. To kaj se nije održala, možeš zahvaliti onima koji su palili djecu, žene i starce jer se nisu htjeli obratiti na krčšćanstvo, 'jedinu i pravu religiju'. Koliko je ljudi spaljeno, masakrirano u ime Crkve.. sramota.
Da, vidiš.. trebala bih dizati u nebesa svećenike koji zlostavljaju djecu, i davati pare svake nedjelje da im Crkva omogući preseljenje u novu župu.
Budale su oni koji i dalje slijepo vjeruju Crkvi i svećenicima.
-
Absynthia
Jedini trol ovdje si ti.
- DrugsBunny
Si znala da pravi, ali baš pravi, ne oni fejkeri, pagani nisu imali ni internet ni forume!
Stoga ako ćeš furati taj đir, odlogiraju se i ugasi svoj internet browser!
Nakon toga odi trčat u šumi, grlit medvjede, klanjat se perunu ili koji već kurac.
Stoga ako ćeš furati taj đir, odlogiraju se i ugasi svoj internet browser!
Nakon toga odi trčat u šumi, grlit medvjede, klanjat se perunu ili koji već kurac.
- boyko
fajt fajt
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
-
Absynthia
Drags, kužim, možda si premlad da shvatiš neke stvari, ili si odgojen u malo žešćem kršćanskom duhu, ali to ti ne daje pravo da omalovažavaš vjeru drugih ljudi. Zapravo, to pokazuje koliko si jadan, i žalim te.
Zašto su Hrvati toliko zatucani, i ne mogu u miru prihvatiti da na ovom svijetu, čak i u istoj zemlji, gradu, selu.. postoje ljudi koji ne prate iste dogme kao i oni, i zašto smatraju, da MORAJU pljuvati po tim osobama da bi se bolje osjećali?
Ovo sam doživjela na SVAKOM Hrvatskom forumu, i samo mi pokazuje koliko je Hrvatski narod jadan. Žao mi je generalizirati, i sve trpati u isti koš, ali većina se slaže sa ovakvim pojedincima, umjesto da kaže... stani brate, čekaj malo... pusti ga/ju na miru, ti imaš svoje uvjerenje, on/ona svoje. I to je to. Ali ne!
Ja sam pogriješila kaj sam te napala u vezi Mashe... PMS, sorry, i shvaćam da si se uvrijedio, ali da me i dalje napadaš radi toga, i pljuješ svaki moj post? Ma daj. Odrasti.
Zašto su Hrvati toliko zatucani, i ne mogu u miru prihvatiti da na ovom svijetu, čak i u istoj zemlji, gradu, selu.. postoje ljudi koji ne prate iste dogme kao i oni, i zašto smatraju, da MORAJU pljuvati po tim osobama da bi se bolje osjećali?
Ovo sam doživjela na SVAKOM Hrvatskom forumu, i samo mi pokazuje koliko je Hrvatski narod jadan. Žao mi je generalizirati, i sve trpati u isti koš, ali većina se slaže sa ovakvim pojedincima, umjesto da kaže... stani brate, čekaj malo... pusti ga/ju na miru, ti imaš svoje uvjerenje, on/ona svoje. I to je to. Ali ne!
Ja sam pogriješila kaj sam te napala u vezi Mashe... PMS, sorry, i shvaćam da si se uvrijedio, ali da me i dalje napadaš radi toga, i pljuješ svaki moj post? Ma daj. Odrasti.