Glazba.
- Zombiemachine
-
Ghrall
-
FilmTV
Čuo si ih jednom, na jednoj od onih kompilacija koje sam ti snimio. Reakcije su uvijek bile dobre na sve brutale koje ti dostavim tako da ne sumnjam da bi se opet kvalitetno mlatili u prvom reduHorrorHR wrote:ja mislim da ih nikada nisam čuo, ali odazovem se na FilmTVove prijedloge za koncerte. do sada me nije iznevjerioAryx wrote:Cannibal Corpse mi je totalni rofl od muzike, kupio sam jedan originalni cd njihov vise se ne sjecam koji ej to bio i prodao ga nakon 2 dana ...
![]()
- HorrorHR
- Site Admin
-
Gosp.
- metallicat
- Zombiemachine
Mlada damo, odi doma slušat Night of the stormrider. Odma!metallicat wrote:Wendigo wrote:e ljudi jel sluša tko Iced Earth?
U daa, da![]()
. najbolji album mi je burnt offerings i something wicked..., i horror show mi je super. u biti sve njihovo je odlično, samo šteta što je barlow otišao.
Krv je moje svjetlo i moja tama.
- Wendigo
hmm da... na Night of the Stormrider su prejebene stvari poput Travel in Stygian, Angels Holocaust, Desert Rain itd.., jedino što ne pjeva Barlow koji je meni osobno najbolji vokal Metala uz Schaffera za kojeg slobodno mogu reći mi je najbolji ritam gitarist.
od njihovih albuma imam Dark Saga, Horroshow i jednu 2CD kompilaciju. moram obavezno Burnt Offerings nabaviti, čuo sam samo 2 stvari s albuma, a i da im je najžešći album do sada.
uglavnom, band koji me najviše zaintrigirao u heavy / power vodama. još da se Barlow vrati pjevat..
uglavnom, band koji me najviše zaintrigirao u heavy / power vodama. još da se Barlow vrati pjevat..
- Zombiemachine
- Wendigo
nope, čuo sam samo Last December i Burnt Offerings sa albuma. prvo što sam čuo od njih prije 4-5 godina je bio Horror Show i to me zainteresiralo za band. i za BO znam da je vrhunac ali nikako da ga nabavim. 
edited: negdje sam pročitao da Schaffer planira izdati strip o njihovoj maskoti Set Abominae-u.
edited: negdje sam pročitao da Schaffer planira izdati strip o njihovoj maskoti Set Abominae-u.
Last edited by Wendigo on 04 Feb 2007, 14:42, edited 1 time in total.
- metallicat
Zombiemachine wrote:Mlada damo, odi doma slušat Night of the stormrider. Odma!metallicat wrote:Wendigo wrote:e ljudi jel sluša tko Iced Earth?
U daa, da![]()
. najbolji album mi je burnt offerings i something wicked..., i horror show mi je super. u biti sve njihovo je odlično, samo šteta što je barlow otišao.
![]()
![]()
@wendingo- pa kako nemožeš nabavit BO? imam ja sve od njih pa ako stvarno ti nema nitko mogu ti ja poslat il nešto jer šteta što još nisi polušao
Možda se barlow vrati kao šta je bilo i sa maidenima

- Wendigo
ma mogu ga nabavit bez bedametallicat wrote:Zombiemachine wrote:Mlada damo, odi doma slušat Night of the stormrider. Odma!metallicat wrote:
U daa, da![]()
![]()
![]()
da imaš pravo, zaboravila sam tog napisat, jebiga, ma kad su svi dobri, i sagu sam zab napisat
!
@wendingo- pa kako nemožeš nabavit BO? imam ja sve od njih pa ako stvarno ti nema nitko mogu ti ja poslat il nešto jer šteta što još nisi polušao![]()
![]()
Možda se barlow vrati kao šta je bilo i sa maidenima![]()
- metallicat
niceWendigo wrote:ma mogu ga nabavit bez beda, nije još došao na red kupnje.. (od IE se mora sve imati original
) možda se Matt vrati ali čisto sumnjam.. btw, meni su IE bez njega istko ko Maideni bez Dickinsona.