Knatchbull wrote:Wendigo wrote:Knatchbull wrote:tako sam ja za Dream Theater u ZG prošle godine drugi dan kupio

poslije sam čak odgodio važan ispit samo da ih pogledam

to se ne propušta..

imao sam sreće da se poklopilo na praznik.
dobar je koncert bio, ja bi malo drugačiji playlist složio i dodao neku 20+ minutnu kobasicu od pjesme ala change of seasons ili octavarium. još da nije bilo balkanluka na kraju..

odličan koncert koji je definitivno prekratko trajao. slažem se da je falio jedan ep tipa COS a da se mene pitalo odsvirali bi cijeli Images And Words
kako ti se sviđa ovaj njihov zadnji uradak?
Nisan iša na njihov koncert niti san ima želju, kad san prvi put čuja njih i "legenendarnog" Portnoya bija san oduševljen, al tadsan bija još jako neiskusan muzičar, sad vidin da su se počeli ponavljat i nisu mi niti u boljim bendovima, a Portnoy mi je počeja ić na živce, ova nova škola mu je smeće (osim par dobrih dueta s drugim bubnjarima live).
Inače u zadnje vrime slušan najviše Kataklysm, Insomnium (najjači bend definitivno, jedva čekan novi album), Dying fetus (u šesti misec u Splitu), Suidakru (odma iza Insomniuma, obožavan takav melodični death, kod Suidakre i s primjesama tehničkog tipa) i Satyricon (znan da nisu vrh blacka, ali mi imaju ono nešto, čak i zadnji album Now, diabolical).