Koncerti
- marebito
Re: Koncerti
Tko nije vidio dosad;
Subota, 02.07. - klub SKwhat, Sisak >> Kult of Red Pyramid LIVE & Pure Electro VS Musica Obscura PARTY
Subota, 02.07. - klub SKwhat, Sisak >> Kult of Red Pyramid LIVE & Pure Electro VS Musica Obscura PARTY
https://www.facebook.com/kultofredpyramid
- Decadentor
poslje koncerata osli jos na pivu i pravac kolodvor, mislili da ima vlak u ponoc a ono kurac
i tam na kolodvoru pitamo neke murjake di ima birtija sto radi cjelu noc kazu oni tam na trgu, a ono opet kurac
nikad ne vjeruj drotu 

- Decadentor
oni predgrupa amarthima??John_Ryder wrote:AS I LAY DYING DOLAZI OOOOHOHOHHOHOHOHOOHHOHOHOHO![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- Scarface
Ja iden sigurno na njih i In Flamese.Decadentor wrote:oni predgrupa amarthima??John_Ryder wrote:AS I LAY DYING DOLAZI OOOOHOHOHHOHOHOHOOHHOHOHOHO![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mozda i dojdem
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- boyko
i ja sam mislil da ima vlak u ponoć..sad znam da nemaDecadentor wrote:poslje koncerata osli jos na pivu i pravac kolodvor, mislili da ima vlak u ponoc a ono kuraci tam na kolodvoru pitamo neke murjake di ima birtija sto radi cjelu noc kazu oni tam na trgu, a ono opet kurac
nikad ne vjeruj drotu
zajebani droti
zabih reć da je kraj mene bil Gianni, pjevač Noctiferie
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- Svarog
The Black Dahlia Murder jučer. Dobar je bio koncert. Sad sam ispunio godišnju kvotu metalcorea i američkog mačizma live.
Od predgrupa, Inside my casket, one dvije stvari koje sam uhvatio ok. Scarred By Beauty - dosada žešća. Svaka čast za energiju i uvježbanost ali dosadno do bola.
Od predgrupa, Inside my casket, one dvije stvari koje sam uhvatio ok. Scarred By Beauty - dosada žešća. Svaka čast za energiju i uvježbanost ali dosadno do bola.
Well, is it not said: See a pin and pick it up, and all day long you'll have a pin
- callac
Ko IZDA PIZDA:
evo, konačno se uskladili i dogovorili datum: 9.7.2011. znači iduću subotu.. ako netko ima volje/želje za doć, javite na pm.
evo, konačno se uskladili i dogovorili datum: 9.7.2011. znači iduću subotu.. ako netko ima volje/želje za doć, javite na pm.
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Ašow
razvalite!
jbg, imam ispit tjedan nakon, al sam u vžu, pa ako neka luda sreća bude u igri, možda i dođem do zga taj dan.
buemo vidli
jbg, imam ispit tjedan nakon, al sam u vžu, pa ako neka luda sreća bude u igri, možda i dođem do zga taj dan.
buemo vidli
- Asfodel
Sretno Callac
ADF navodno odavno potvrđeni na španciru, ja to tek sad čujem
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- callac
fala ljudovi! mada već znam da većina mojih prijatelja opet neće doć, glavno da svaki put kad me vide pile da kad će neki koncert..
al svirat ćemo sve da i jedan čovjek stoji sa pivom u ruci i klati se u nekom polu ritmu
al svirat ćemo sve da i jedan čovjek stoji sa pivom u ruci i klati se u nekom polu ritmu
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- elrania
a kud baš tada 
trebala bih 8. doma, jer sam se već bila neš dogovorila... =/
trebala bih 8. doma, jer sam se već bila neš dogovorila... =/
- callac
- Ašow
pa nije navodno nego da.Asfodel wrote:Sretno Callac![]()
tamo su.
da.
- Scarface
Uživajte na koncertu, callac i ostatak benda!

I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Wendigo
shane macgowan i poguesi sviraju u ZG 14.7.
bit će posla u vinogradskoj...
bit će posla u vinogradskoj...