http://www.youtube.com/watch?v=dL9mlqbG5CU
Metal (Općenito)
- Mairosu
- Location: Ministarstvo za istrazivanje ruda i gubljenje vremena
- metallicat
- Knatchbull
- Knatchbull
ufff moćna stvarJohn_Ryder wrote:Always Will Be je najljepša pjesma,fkt predobre riječi.Templars of Steel je isto odlična.
sad slušam prvi album,da imaš pravo metallicat,,jako su slične pjesme,odličan je vokal.
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]
- metallicat
- Knatchbull
- Asfodel
- Decadentor
-
Hec
Glory To The Brave (1997.)John_Ryder wrote:jel sluša tko Hammerfall,danas sam poslušo njihov najnoviji album,i odlični su
i
Legacy Of Kings (1998.)
su mi naj albumi ovo ostalo nije hammerfall koji je znao biti, zato sam ga prestao slusati jos kao klinac,
odma sam presao na in flamse,dark tranquility, callenish cicrcle, at the gates, pa sve do danas preso sve
zanrove i podzanrove metala svemogucega
kako da se bolje izrazim ; nemogu jer mrzim podjele na TR00 metale....ali mislim da su vam poznati bendovi
pod imenima; Psycorptic, Cryptopsy, Necrophagist, Yyrkoon, Enslaved, Deathspell Omega....itd ^^
btw Jesper iz In Flamesa je osnovao hammerfall, svirao je bubnjeve tamo, kasnije gitaru, te napustio bend..prije toga je imao projekte sa At the gatesom, zatim je napravio Ceremonial Oath koji je danas postao kultni In Flames, jedan od kraljeva svedskog melo deatha koji je malo oso u nu granice do prije 2 god., ali i dalje "rocks"....kako je sve povezano danas kad gledas povjest metal glazbe xDD
"Six strings to cover fear..."
- Decadentor
Cannibalist wrote:Glory To The Brave (1997.)John_Ryder wrote:jel sluša tko Hammerfall,danas sam poslušo njihov najnoviji album,i odlični su
i
Legacy Of Kings (1998.)
su mi naj albumi ovo ostalo nije hammerfall koji je znao biti, zato sam ga prestao slusati jos kao klinac,
odma sam presao na in flamse,dark tranquility, callenish cicrcle, at the gates, pa sve do danas preso sve
zanrove i podzanrove metala svemogucegatako danas se nasao u Tehnical/Progressive Death/blacku,
kako da se bolje izrazim ; nemogu jer mrzim podjele na TR00 metale....ali mislim da su vam poznati bendovi
pod imenima; Psycorptic, Cryptopsy, Necrophagist, Yyrkoon, Enslaved, Deathspell Omega....itd ^^
btw Jesper iz In Flamesa je osnovao hammerfall, svirao je bubnjeve tamo, kasnije gitaru, te napustio bend..prije toga je imao projekte sa At the gatesom, zatim je napravio Ceremonial Oath koji je danas postao kultni In Flames, jedan od kraljeva svedskog melo deatha koji je malo oso u nu granice do prije 2 god., ali i dalje "rocks"....kako je sve povezano danas kad gledas povjest metal glazbe xDD![]()
Mislim da je i Flamesima sviro bubnjeve na prvom albumu

-
Ghrall
- Wendigo
kad već toliko spominju taj kut od 45 stupnjeva, možda treba malkice promijeniti kut..Ghrall wrote:I što se može učiti kako bi se smanjili rizici od ozljeda? Nositi ovratnik za vrijeme heavy metal koncerata i plesanja, ili slušati Michaela Boltona i Celine Dion, kažu ova dvojica znanstvenika.
-
Hec
lol tek sam nedavno skuzio da je brat od sadasnjeg bubnjara In Flamesa sviro u at the gatesu dok kraja, prvo pocetci Cradle of Filtha....a braca koja su u kucnom podrumu zajedno vjezbala sviranje bubnjeva lol, meni bi to bio rivalDecadentor wrote:Cannibalist wrote:Glory To The Brave (1997.)John_Ryder wrote:jel sluša tko Hammerfall,danas sam poslušo njihov najnoviji album,i odlični su
i
Legacy Of Kings (1998.)
zanrove i podzanrove metala svemogucegatako danas se nasao u Tehnical/Progressive Death/blacku,
btw Jesper iz In Flamesa je osnovao hammerfall, svirao je bubnjeve tamo, kasnije gitaru, te napustio bend..prije toga je imao projekte sa At the gatesom, zatim je napravio Ceremonial Oath koji je danas postao kultni In Flames, jedan od kraljeva svedskog melo deatha koji je malo oso u nu granice do prije 2 god., ali i dalje "rocks"....kako je sve povezano danas kad gledas povjest metal glazbe xDD![]()
Mislim da je i Flamesima sviro bubnjeve na prvom albumu
"Six strings to cover fear..."