Metal (Općenito)

Za ljubitelje svih glazbenih pravaca.
Post Reply
Mairosu
Location: Ministarstvo za istrazivanje ruda i gubljenje vremena

Post by Mairosu » 26 Nov 2008, 22:55

Imam Hearts of Fire 12" singl na narandzastom vinilu :D Btw, jebo prvi spot, Hearts of Fire verzija snimljena za zimsku olimpijadu razbija :D

http://www.youtube.com/watch?v=dL9mlqbG5CU
[i]Ako vidite duha, napijte se Pik piva do uha ![/i]

metallicat

Post by metallicat » 26 Nov 2008, 22:58

Wendigo wrote:
elrania wrote:
Wendigo wrote: poslušam si samo "hearts of fire" stvar.. :lol: ostatak mi je nekak li la.. za sada..
ja vise cak ni to :lol:
al mogla bih ih opet malo.. selekcija od 3-4 pjesme kaj valjaju bar :lol:
ja zbilja samo tu slušam, i to pogledam onaj spot sa kosturima. :lol:
ta je najdosadnija :lol:
Image

Knatchbull

Post by Knatchbull » 26 Nov 2008, 23:05

ej met. zanimljiv metallica review 8)
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]

Knatchbull

Post by Knatchbull » 26 Nov 2008, 23:06

John_Ryder wrote:Always Will Be je najljepša pjesma,fkt predobre riječi.Templars of Steel je isto odlična.
sad slušam prvi album,da imaš pravo metallicat,,jako su slične pjesme,odličan je vokal.
ufff moćna stvar
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]

metallicat

Post by metallicat » 26 Nov 2008, 23:07

da, da...znam na što aludiraš, vidjet ću
Image

Knatchbull

Post by Knatchbull » 26 Nov 2008, 23:09

metallicat wrote:da, da...znam na što aludiraš, vidjet ću
post bez smajlića :? :lol:

Asfodel

Post by Asfodel » 18 Dec 2008, 19:11

I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Decadentor

Post by Decadentor » 18 Dec 2008, 20:13

Shit morat cu se tolko ukomirat na koncertu da se nemogu misat, da bi sprijecio ozljede vrata :D
Image

Wendigo

Post by Wendigo » 18 Dec 2008, 20:25

tako si je jon schaffer iz iced eartha sjebao vrat i morao je na operaciju kralježnice.. zato danas svira "ukočeno" i ne headbanga.

Decadentor

Post by Decadentor » 18 Dec 2008, 23:32

to nisam znao
Image

Hec

Post by Hec » 19 Dec 2008, 00:00

John_Ryder wrote:jel sluša tko Hammerfall,danas sam poslušo njihov najnoviji album,i odlični su
Glory To The Brave (1997.)

i

Legacy Of Kings (1998.)

su mi naj albumi ovo ostalo nije hammerfall koji je znao biti, zato sam ga prestao slusati jos kao klinac,
odma sam presao na in flamse,dark tranquility, callenish cicrcle, at the gates, pa sve do danas preso sve
zanrove i podzanrove metala svemogucega :D tako danas se nasao u Tehnical/Progressive Death/blacku,
kako da se bolje izrazim ; nemogu jer mrzim podjele na TR00 metale....ali mislim da su vam poznati bendovi
pod imenima; Psycorptic, Cryptopsy, Necrophagist, Yyrkoon, Enslaved, Deathspell Omega....itd ^^

btw Jesper iz In Flamesa je osnovao hammerfall, svirao je bubnjeve tamo, kasnije gitaru, te napustio bend..prije toga je imao projekte sa At the gatesom, zatim je napravio Ceremonial Oath koji je danas postao kultni In Flames, jedan od kraljeva svedskog melo deatha koji je malo oso u nu granice do prije 2 god., ali i dalje "rocks"....kako je sve povezano danas kad gledas povjest metal glazbe xDD :roll: :lol:
"Six strings to cover fear..."

Decadentor

Post by Decadentor » 19 Dec 2008, 17:11

Cannibalist wrote:
John_Ryder wrote:jel sluša tko Hammerfall,danas sam poslušo njihov najnoviji album,i odlični su

i

Legacy Of Kings (1998.)

su mi naj albumi ovo ostalo nije hammerfall koji je znao biti, zato sam ga prestao slusati jos kao klinac,
odma sam presao na in flamse,dark tranquility, callenish cicrcle, at the gates, pa sve do danas preso sve
zanrove i podzanrove metala svemogucega :D tako danas se nasao u Tehnical/Progressive Death/blacku,
kako da se bolje izrazim ; nemogu jer mrzim podjele na TR00 metale....ali mislim da su vam poznati bendovi
pod imenima; Psycorptic, Cryptopsy, Necrophagist, Yyrkoon, Enslaved, Deathspell Omega....itd ^^

btw Jesper iz In Flamesa je osnovao hammerfall, svirao je bubnjeve tamo, kasnije gitaru, te napustio bend..prije toga je imao projekte sa At the gatesom, zatim je napravio Ceremonial Oath koji je danas postao kultni In Flames, jedan od kraljeva svedskog melo deatha koji je malo oso u nu granice do prije 2 god., ali i dalje "rocks"....kako je sve povezano danas kad gledas povjest metal glazbe xDD :roll: :lol:

Mislim da je i Flamesima sviro bubnjeve na prvom albumu
Image

Ghrall

Post by Ghrall » 19 Dec 2008, 18:23

I što se može učiti kako bi se smanjili rizici od ozljeda? Nositi ovratnik za vrijeme heavy metal koncerata i plesanja, ili slušati Michaela Boltona i Celine Dion, kažu ova dvojica znanstvenika.

:pointlaugh:

Wendigo

Post by Wendigo » 19 Dec 2008, 21:00

Ghrall wrote:I što se može učiti kako bi se smanjili rizici od ozljeda? Nositi ovratnik za vrijeme heavy metal koncerata i plesanja, ili slušati Michaela Boltona i Celine Dion, kažu ova dvojica znanstvenika.

:pointlaugh:
kad već toliko spominju taj kut od 45 stupnjeva, možda treba malkice promijeniti kut.. :lol: ili se ne upuštati u windmilling tipa behemoth i amon amarth.. oni mi djeluju kao da će si vratove polomiti. :mrgreen:

Hec

Post by Hec » 19 Dec 2008, 23:10

Decadentor wrote:
Cannibalist wrote:

i

Legacy Of Kings (1998.)

Mislim da je i Flamesima sviro bubnjeve na prvom albumu
lol tek sam nedavno skuzio da je brat od sadasnjeg bubnjara In Flamesa sviro u at the gatesu dok kraja, prvo pocetci Cradle of Filtha....a braca koja su u kucnom podrumu zajedno vjezbala sviranje bubnjeva lol, meni bi to bio rival :D dobro da mi buraz nesvira nis
"Six strings to cover fear..."

Post Reply