Uljezi - horor roman

Diskusija o knjigama, stripovima, amaterskim radovima horror, sci-fi i bliske tematike.
Post Reply
User avatar
Jack Crow
Posts: 68
Joined: 03 Mar 2010, 00:32

Uljezi - horor roman

Post by Jack Crow » 21 Feb 2019, 11:44

Image Image

Dakle, nova godina, novi horor roman je vani. Iskreno, malo neočekivano jer ovo je uranilo barem tri mjeseca, ali neću se buniti. Uglavnom, storije glasi o tome kako mladi par dolazi u zabačeni dio Slavonije, gdje se trebaju naći s nekim prijateljima i onda kasnije tog dana započinje lagano sranje. Točnije, ovo je nešto kao home invasio tip trilera (iako ga svi trpaju u horor) ali ima dosta scary scena da bude i u tom žanru. Jedna sporedna zanimljivost - po ovome je snimljen i film. Ako za njega još niste čuli to je zato što je još uvijek u postprodukciji, čeka se neka kešovina za obradu slike i zvuka, ali možete vidjeti i na par slika kako ustvari izgleda. Uglavnom, oboje, i film i roman, imaju dosta posveta Carpenterovim filmovima kao što su Halloween i Napad na policijsku postaju. Uglavnom, to je to, ako negdje naletite na njega (uskoro bi trebao udariti na police u knjižnicama) bacite pogled ako vam se čini štogod zanimljivo.

Image Image Image

User avatar
dr_gonzo
Posts: 6158
Joined: 26 Nov 2006, 23:45
Location: Šibenik, HRVATSKA
Contact:

Post by dr_gonzo » 27 Jun 2019, 08:54

Mislio sam da je isti nakladnik. Jel se to samo otvorila nova prilika sa novim nakladnikom ili ovaj stari nije više odgovarao?
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

User avatar
Jack Crow
Posts: 68
Joined: 03 Mar 2010, 00:32

Re: Uljezi - horor roman

Post by Jack Crow » 02 Jul 2019, 06:12

Slučajno se otvorila prilika kod drugog izdavača, zbog preporuke jedne spisateljice koja je pročitala radnu verziju. Ona me preporučila njima. Stari izdavač je još tu, kod njih mi stoji jedan klasični krimi. Sada je sve malo u zastoju, ali valjda će se pokrenuti nešto uskoro.

Post Reply