Koji ste strip zadnji kupili?
- maddjuro
Re: Koji ste strip zadnji kupili?
meni jos nije stigla pošiljka s bookdepository-a koju su mi poslai 13.2. (taj dan je subota, pa mi je bilo cudno da je šipano tog dana). Jeli entko do vas imao neugodnih iskustava s bookdepository narudžbama da je morao kontaktrirati korisničku službu. Ovo je prvi puta da imam problema s njima pošto već godinama odande naručujem i nikada nisam imao problema
I may be an idiot, but i am no fool.
- john_constantine
Je li tko čitao fables?
- HorrorHR
- Site Admin
Popunjavanje DD rupa

- HorrorHR
- Site Admin
sve mi je do sada došlo, ali što sam čitao customer support im je super, poslati će ti komotno novo ako ti nije došlo.maddjuro wrote:meni jos nije stigla pošiljka s bookdepository-a koju su mi poslai 13.2. (taj dan je subota, pa mi je bilo cudno da je šipano tog dana). Jeli entko do vas imao neugodnih iskustava s bookdepository narudžbama da je morao kontaktrirati korisničku službu. Ovo je prvi puta da imam problema s njima pošto već godinama odande naručujem i nikada nisam imao problema
sve mi je od njih inače dolazilo u roku od 7-8 dana najkasnije, tako da ovo tvoje od skoro mjesec dana je definitivno missing in action
- maddjuro
i ja sam tako cuo. Budem idući pon poslao prigovor. Nasrecu je riječ o nekih 100-njak kn pa mi i nije neki gubitak ako nestigne.
- HorrorHR
- Site Admin
- HorrorHR
- Site Admin
- Inferno
nice
outcast volume 3 je super

outcast volume 3 je super
- HorrorHR
- Site Admin
stiglo danas:

- john_constantine
Otkud si naručio šesti broj morgan lost?
- maddjuro
- HorrorHR
- Site Admin
osmo na aukcijama, najjači seller za sve što izlazi u srbijijohn_constantine wrote:Otkud si naručio šesti broj morgan lost?
- john_constantine
Bio sam u utorak osobno tamo prošli tjedan, pa nije bilo. Očito je kasnije došlo. Mislim da ću odustati. Razočaran sam ponudom srpskih stripova kod nas. Ubuduće samo samostalne albume od srbije.maddjuro wrote:imas ga u snk
- maddjuro
na netu vidim da su dobili 2 nova morgana
- john_constantine
Bilo mi dosadno na poslu i surfam na stranici asteroid, strip knjižari. I naručio uzumaki set od tri knjige od darkwooda. Koja sreća da je komplet. Jedva čekam da dođe.
Imaju i Conan stripove sve brojeve mislim da je slobodna dalmacija. Ali preskupa investicija. A i cijene brojeva variraju.
Ionako ću uložiti još ove godine na fibru. Walking dead, budha, punidher max i batman druga knjiga.
Razmišljam o Mračnom vitezu. S obzirom da nitko nema izdanje od belog puta, ali čekati ću da budu popusti.
Još koju godinu da uživam prije nego završim u bračne vode, he. Valjda će dotle i preacher.
Imaju i Conan stripove sve brojeve mislim da je slobodna dalmacija. Ali preskupa investicija. A i cijene brojeva variraju.
Ionako ću uložiti još ove godine na fibru. Walking dead, budha, punidher max i batman druga knjiga.
Razmišljam o Mračnom vitezu. S obzirom da nitko nema izdanje od belog puta, ali čekati ću da budu popusti.
Još koju godinu da uživam prije nego završim u bračne vode, he. Valjda će dotle i preacher.