Moja djela...

Diskusija o knjigama, stripovima, amaterskim radovima horror, sci-fi i bliske tematike.
User avatar
Sharan
Posts: 236
Joined: 09 Sep 2008, 13:55
Location: Sarajevo
Contact:

Re: Moja djela...

Post by Sharan » 03 May 2015, 14:06

Družili smo se duže od četiri godine. U nekoliko navrata ste upravo Vi, čitatelji i čitateljke, određivali sudbinu likova. Slali ste upite, komentare, sugestije i žalbe. Upozoravali ste me na greške. Bili ste strpljivi prema meni, na čemu sam Vam iskreno zahvalan.

Pišući Dnevnik Preživjelog naučio sam mnogo toga, a svo to znanje kao i Vaše sugestije iskoristit ću u kreiranju Dnevnika Preživjelog: Memoara Apokalipse.

Danas završavam svoj najveći literarni projekt dosad. Nešto što je počelo jedne noći bez ikakvog cilja na servisu Blogger.ba preraslo je u projekt kojim se danas ponosim. Nekad je bilo suviše lako, tu i tamo poprilično teško. U nekoliko navrata borio sam se sa teškim blokadama koje je uzrokovala moja životna situacija, prvenstveno nezaposlenost i nezadovoljstvo činjenicom da nisam u mogućnosti da hranim sam sebe vlastitim radom. Kreativni sokovi ne teku tako lako kada je čovjek u stanju mentalnog grča, te je sveopća laž da je autoru potrebna bol da bude kreativan. Opet, podrška svih Vas i moje porodice pomogla mi je da uspijem u svojim planovima.

Dnevnik Preživjelog će ostati dostupan na dobro poznatoj adresi, a već od sutra počinjem rad na novom izdanju koje će, nadam se, donijeti isto toliko radosti svima Vama dok ga budete čitali kao i meni dok ga budem pisao.

Ukoliko osjetite potrebu da me kontaktirate, možete to uraditi u bilo kojem trenutku na e-mail jasam@onajkojikuca.com

Još jednom, od srca, u ime Ivane, Abeta, Mirjane, Saše, Benje, Selme, Rokija, Amele, autora dnevnika, hiljade zombija - nekadašnjih građana Sarajeva i mene... hvala Vam.

Arnel Šarić
autor Dnevnika Preživjelog

http://www.dnevnikprezivjelog.com/2012/03/90.html
http://www.dnevnikprezivjelog.com
http://www.arnelsaric.info
http://www.izvansvakekontrole.com

User avatar
Sharan
Posts: 236
Joined: 09 Sep 2008, 13:55
Location: Sarajevo
Contact:

Re: Moja djela...

Post by Sharan » 24 Oct 2015, 23:51

Večeras sam podigao mini stranicu koja se nalazi na adresi http://www.dnevnikprezivjelog.com na kojoj ćete pronaći informacije o samom projektu, besplatan download epub i mobi formata prve verzije Dnevnika Preživjelog i informacije o timu koji radi na tome da Dnevnik Preživjelog: Memoari Apokalipse bude što zabavnije i čitljivije djelo.

Pored toga, blog verzija Dnevnika Preživjelog je danas uklonjena. Zahvaljujem se na stotinama hiljada posjeta i nadam se da su rezultirale zabavom. I Facebook stranica ima novu domenu (umjesto /zombidnevnik novi nastavak je /DnevnikPrezivjelog).

Ukoliko ne vidite novu stranicu (dnevnikprezivjelog.com ili www.dnevnikprezivjelog.com), strpite se još malo, potrebno je do 48 sati za DNS propagaciju, odnosno, tehnički pojednostavljeno - usmjeravanje .com domene ka novoj stranici).

Čitamo se 2016. godine!
http://www.dnevnikprezivjelog.com
http://www.arnelsaric.info
http://www.izvansvakekontrole.com

Post Reply