dobar nastavak, interesantna haunted house priča
super nastavak, twist također ima smisla, vraća se jedan "element" koji je u krvnom ugovoru s dylnaom
ovaj sam nastavka čekao godinama, tj. od kad sam vidio naslovnu sliku; za vas oštrijega oka primjetiti cete da je ovo drvo jako slično drvetu iz nastavka "mačje oko", s kojega su ako se dobro sjećam, bile vješane vještice; a ako pri tome dodamo i naslov koji neodoljivo podsjeća na suspiriu vidi se zasto bi netko zeljno isčekivao taj broj. Nažalost nije imalo nikakve veze s ranije navedenim stvarima, ali je broj svejedno bio odličan, dylan se dosad susrećao s smrću, životom, smrću za ljubav... u ovome se nastavku susreće s boli (il boli u ljudskom obliku); broj mi je bio odličan
ništa specialno, broj počne interesantno, s solomon grundy rimom; ali mi je twist bio bezveze
ok broj s vampiricom koja se par puta pojavila u prijašnjim nastavcima
ovaj broj odlično prikazuje današnje stanje u svijetu i kod nas. Broj je vezan za bankare, dugove i po meni jako je dobo odradio tu temu. Još jedan dobra nastavak
solidan nastavak, ali ništa extra, ideja za ovaj broj mi se čini da je vec bila iskorištena. Crtež mi nije najbolje sjeo.
broj počne interesantno, ali twist mi je bio bezveze
broj bez neke priče, ali i unatoč tome je bio interesantan; vjerojatno postoji neka poruka, kritika na društvo ili stoveć, ali mi je promakla. Ok broj.
violinista sam čitao u ludensovom izdanju, pa kada se zna kraj nije toliko broj interesantan. Ali druga priča "tjeskoba"; mi se dopala.
ovaj je broj iznadprosječan za dylana; nebi rekao da je fenomenalan kao sto neki ljudi ga ocjenjuku, ali svakako vrjedan čitanja.
bio mi je gušt ovo ponovno čitati, ponajviše nostalgije radi jer je ovo bio prvi broj koji je izašao u nakladi Slobodne dalnacije
priča nakon velikog praska je u najbolju ruku prosječna, po meni je priča kritika protiv nuklearnih oružja ili štoveć; ništa specialno. Druga priča "đavo u boci" je bila dobra. Tko popije gutljaj iz boce ima pravo na tri želje u zamjenu za dušu; naravno malo tko dobije što zaželi. Najbolji je dio kad dylan završi u paklu i ponovno sreće dvoličnog upravitelja.
Grobar- najbolja priča u ovome maxi-u; ideja je da tko izbjegne smrt (tipa zakasni na vlak koji izleti s tračnica; i svi u njemu poginu); biva ubijen, te pokopan u nekome gradskome vrtu a na nadgrobnoj ploči stoji datum kada je ta osoba trebala umrti
Rakovim korakom- neobična i interesantan priča; kojoj je uzrok jedan lik koji je bio u nedavnome ludensovom regularnom izdanju (ako kažem koji pokvariti cu priču)
Zelenozuba jenny- ok, ali već par puta viđena priča
dobar broj, dylan sklapa dogovor s smrću da spasi voljenu djevojku; jedino sto mi je malo bolo oči je to što su negativca previše "darth waderali".
ponče dobro, ali je "uzrok" zašto se dešava to što se dešava bezveze
Broj koji mi se jako dopao. Nesjećam se kada je zadnji put, ako i opće, dylan imao ovakav pristup. Priča , iako se u njoj pojavljuje dylan, se ne vrti oko njega, vec oko jednoga sustanara. Sam dylan ne igra nikakvu veću ulogu. Iako sama priča nije horror, dobra je.
I may be an idiot, but i am no fool.