Koji ste strip zadnji čitali?

Diskusija o knjigama, stripovima, amaterskim radovima horror, sci-fi i bliske tematike.
Post Reply
john_constantine

Re: Koji ste strip zadnji čitali?

Post by john_constantine » 23 Oct 2012, 21:05

izašli su novi skenovi za Nathan Nevera, pa se bacam na čitanje... I krenuo sam za Agencijom alfa, četiri skena. Ali sada više nisam siguran, već je i ovako dosta kompleksno. Gigant i što sve... Ali mislio sam da se Agencija Alfa nastavlja nakon onog događaja
SpoilerShow
kada su ubili Reisera i uništili agenciju Alfa, da bi ju obnovili, samo s onim novim šefom.
Ili su to samo neki spinoff stripovi kao onaj Argo?
Michel puši karu.

megawar888

Post by megawar888 » 26 Oct 2012, 21:02

Flash Comics #1 i #2
Image
Vrlo zabavan strip u kojem se prvi put pojavljuju Flash i Hawk-man. Njihove priče su mi ujedno i najbolje.
4/5
Image
Ovaj mi se nije svidio kao prvi, ali je solidan.
Najbolje priče opet Flash i Hawk-man.
3,5/5

maddjuro

Post by maddjuro » 02 Nov 2012, 00:48

Image

ok broj, s prosječnom pričom u kome se vidi kako je marty došao u natnanov vremenski period.

Image

ovaj mi je broj bio fenomenalan; u njemu se popuni puno rupa oko katastrofe koja je zadesila zemlju, te se dozna nesto o "alienima" koji napadnu zemlju nakon rata s tehnodoridima (radnja u NN gigantima) ovaj broj svakako preporučam
I may be an idiot, but i am no fool.

Michel

Post by Michel » 03 Nov 2012, 01:34

Pročitah prva tri dijela TWD stripa. Jebote, radnja je stvarno brza.
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"

maddjuro

Post by maddjuro » 03 Nov 2012, 01:41

Image

broj s interesantnom pričom, ali rasplet je mogao biti bolji. Ali jedna stvar koja mi je bila strašno odbojna je bio crtež.

Image

super broj koji sam duže čekao; konacno se dozna nesto više o Mr. alfi koji je stajao iza brojnih događaja i ljudi koji su se dosad pojavljivali u stripu

john_constantine

Post by john_constantine » 03 Nov 2012, 11:53

čita se DC Blackest night, odlično štivo. Tek sam se sada upoznao s Lanternsima, i uvidio koliko je zapravo kompleksan taj univerzum. Ali nisam niti znao da je toliko likova umrlo kroz cijeli DC univerzum zadnjih godina. Ali da se pratiti sve to uz gomilu više manje poznatih likova. No, prilično odlična ideja o black lanternsima.
Michel puši karu.

Michel

Post by Michel » 03 Nov 2012, 16:00

Čekaš da dođe kod nas ili? Ja sam si skiuno taj blackest night, ali još nisam čitao.

Imam dosta od DC-a, ali marvelovci su mi puno bolji. Sad uskoro idem nešto o Thanosu.

john_constantine

Post by john_constantine » 03 Nov 2012, 16:24

Michel wrote:Čekaš da dođe kod nas ili? Ja sam si skiuno taj blackest night, ali još nisam čitao.

Imam dosta od DC-a, ali marvelovci su mi puno bolji. Sad uskoro idem nešto o Thanosu.
Isto sam si skinuo s torrenta, pa čitam redoslijedom. Za taj blackest night sam čuo na stripovi.com, pa sam pogledao slike i zainteresirao se, pa se bacio na čitanje.

Meni je ipak puno bolji DC nego marvel, čitao sam od Marvela onaj civil war. Marvel ima zanimljive superjunake, ali DC mi je puno bolji, makar me baš iznenadila ta količina nasilja u stripovima.
Michel puši karu.

Michel

Post by Michel » 03 Nov 2012, 18:00

Da, ja sam si skinuo toliko toga. Baš sam opskrbio za naredne mjesece.

Evo, ovo je od marvelovaca što imam
SpoilerShow
Image
Ovo je od DC-a
SpoilerShow
Image
Od Dc-a imam dosta Batmana. Pa od Moorea ono glavno i ovaj kingdom Come nikako da počnem čitati. To je kao Civil War, samo na DC-ov način.

Al zato od Marvelovaca imam brdo toga. Volim i ja DC, ponajviše zato što su mračniji. A marvelovce više volim zato što su raznovrsniji što se tiče heroja. Puno bolji humor, zanimljivije radnje. Naravno, barem meni.

Već dulje vrijeme se pripremam da krenem ovaj World War Hulk strip. Čitam da je odličan i da je tu kao Hulk pokazao da je najjači od svih, da ga se čak i oni bogovi boje. :supz:

john_constantine

Post by john_constantine » 03 Nov 2012, 18:45

E da, Hulka bi čak i ja mogao pročitati. Ultimate Hulk vs Wolverine je bio dobar strip, baš me ono šokirao početak kada Hulk rastrgne wolverine na pola.
SpoilerShow
Image
Znam da je Wolverine mutant s nevjerojatnom mogućnošću regeneracije da je skoro besmrtan, ali ono, fakat, šok. :supz:

Je li se to varam ili nemaš Batman: knightfall? To jedan od boljih dijelova kada Bane slomi kičmu Batmanu, i Azraelov početak.

Vidim da je Algoritam počeo prodavati marvel i DC stripove, odlična izdanja, samo dosta visoka cijena, od 140 do 200 kn.
Michel puši karu.

Michel

Post by Michel » 03 Nov 2012, 18:59

Da, odličan strip. Wolverine ima odličnu regeneraciju, ali Hulk ima još veću. Još se brže regenerira. Nezaustavljiv je. Zato jedva čekam čitati WWH jer tu pišu da je u najjačem izdanju. Svi su ga pokušali zaustaviti :zubifale: http://www.youtube.com/watch?v=0HDCGkEP1l0

Knightfall nemam. Uzimam :wink:

Ovo tu http://kat.ph/batman-knightfall-complet ... 03436.html

Odlično, ima dosta toga za čitat.

john_constantine

Post by john_constantine » 03 Nov 2012, 19:08

Da, Hulk je ipak jedan od najjačih marvelovih superheroja, što je bjesniji, to je sve više nezaustavljivi. Zato su ga i Avengersi poslali u svemir.

He, tek Marvel zombies, loš crtež (ono, tipično napuhani mišići i sve ostalo), ali fora ideja o tome da su Marvelovi junaci postali zombiji koji žderu gdje god stignu. Naročito Hulk zombi...
Michel puši karu.

Michel

Post by Michel » 03 Nov 2012, 19:13

Marvel Zombies :lol: :supz:

Mislim da sam si to prvo skinuo i još nisam pročitao. Bude se.

maddjuro

Post by maddjuro » 04 Nov 2012, 02:34

Michel wrote:Marvel Zombies :lol: :supz:

Mislim da sam si to prvo skinuo i još nisam pročitao. Bude se.
to i ja planiram neko vrjeme procitat, al nikak pocet

maddjuro

Post by maddjuro » 09 Nov 2012, 22:38

Image

Ovaj mi se broj jako dopao; nije neka horror priča; ali je zato odlaiča satira načina poslovanja multikompanija; čak se pojavi jedan lik koji jako podsjeća na pokojnoga Steve Jobs-a. Svakako preporučam

Post Reply