Koji ste strip zadnji čitali?
- Scarface
Re: Koji ste strip zadnji čitali?
Ma naravno, al ono, meni je baš bezvezna, čisti loši trash, ne onaj kvalitetni dylandogovski. Ah, šta san moga i očekivat od Faracija. Jedan od najnekreativnijih scenarista.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- maddjuro

prva dva "broja" su u najbolju ruku prosječna, ništa novo ili orginalno; a treći mi je bio interesantan
I may be an idiot, but i am no fool.
- john_constantine

je li tko čitao Johnny Logan? Vidim u starim izdanjima Alana Forda da su ga više puta reklamirali. Nikad nisam čuo za tog lika, Maxmagnus, Kriminal, Satanik i Družina od vješala sam upoznat. A ovo prvi put čujem, da li što valja?
Michel puši karu.
- john_constantine
pročitao Alan Ford, supestrip izdanje... bar one skenove koji nisu propali. I da, alan ford mi je baš jedan od najlošijih stripova. Prvih pet - šest brojeva su brutala, baš ono crni humor. Ali čim je Bunker preminuo, kvaliteta se brzo srozala. Većina likova je postala debilna ili samo veći dio spavaju kao Grunf ili Šef. Ima ono desetak dobrih epizoda, ali ostalo razočaranje. Naročito epizode s Mangia... A epizode kada broj jedan umre, zabavno. Solidan, ali ništa specijalan strip koji se kasnije sve više srozao. Naročito sada kada je s nekakvom vješticom, bez ostatka grupe TNT...
Michel puši karu.
- maddjuro
meni je alan ostao u super sječanju, ali moram priznati da ga jedno bar 8 godina nisam čitao, tako da neznam o čemu se radi u novijim brojevima, a pod noviji, mislim u bar zadnjih 100 brojeva; a to za smrt broja 1; jeli to bilo kada je grupu tnt preuzeo "veliki cezar" (mislim da se tako zove, ali nisam siguran; lik stalno nosi crne naočale, i mislim da je ćelav) ili je to za pravo broj 1 umro; ako je tko je sad preuzeo vodstvo tnt-a; možeš mi i na PM odgovorit da ne spoilaš ljudima.john_constantine wrote:pročitao Alan Ford, supestrip izdanje... bar one skenove koji nisu propali. I da, alan ford mi je baš jedan od najlošijih stripova. Prvih pet - šest brojeva su brutala, baš ono crni humor. Ali čim je Bunker preminuo, kvaliteta se brzo srozala. Većina likova je postala debilna ili samo veći dio spavaju kao Grunf ili Šef. Ima ono desetak dobrih epizoda, ali ostalo razočaranje. Naročito epizode s Mangia... A epizode kada broj jedan umre, zabavno. Solidan, ali ništa specijalan strip koji se kasnije sve više srozao. Naročito sada kada je s nekakvom vješticom, bez ostatka grupe TNT...
- john_constantine
SpoilerShow
Da, Veliki Cezar. U epizodi Umro je Broj jedan. I on je preuzeo vodstvo podružnice, ali sir Oliver je bio glavni. Kasnije se sve otkrilo u epizodi Hik, Hik, Hura da je Veliki Cezar pokušao ubiti Broja jedan, samo što je zapravo umro jedan njegov prijatelj glumac.
Kasnije se pokazalo da to niti nije bio pravi Veliki Cezar već njegov brat blizanac. Ali opet, ovaj je izdao cijelu grupu radi Pochite, ona ženska domorotkinja.
Kasnije se pokazalo da to niti nije bio pravi Veliki Cezar već njegov brat blizanac. Ali opet, ovaj je izdao cijelu grupu radi Pochite, ona ženska domorotkinja.
Michel puši karu.
- maddjuro
john_constantine wrote:Sada je ostao samo Alan Ford, grupa se odavno raspala. U jednoj epizodi gdje se sir Oliver smio vratiti u Englesku. Pa je sada Alan s nekakvom vješticom. Ali jednostavno to više nije to.SpoilerShowDa, Veliki Cezar. U epizodi Umro je Broj jedan. I on je preuzeo vodstvo podružnice, ali sir Oliver je bio glavni. Kasnije se sve otkrilo u epizodi Hik, Hik, Hura da je Veliki Cezar pokušao ubiti Broja jedan, samo što je zapravo umro jedan njegov prijatelj glumac.
to s cezarom je podosta staro, i to sam čitao; znam da se i oliver vratio, i da je čak i nasljedio neko poveće imanje i sada je plemić, ali to je dosta staro, u 200-tim epizodama, je bilo to s velikim cezarom. Ovih dana planiram se baciti na aktivno čitanja alana, od prvoga broja, samo tražim neku web stranicu di su čitljivi scanovi, sve epizode i da je besplatno, pa slobodno preporuči koju takvu stranicu ako je znaš
- john_constantine
koliko sam shvatio, sada ionako ponavljaju stare brojeve jer sam vidio već poznate naslovnice... Mislio sam da ima puno više brojeva Alan Forda dok nisam vidio da je svaki drugi izdanje starih brojeva...
Michel puši karu.
- jigsaw
Meni je to odličan strip. Volio bih jednog dana vidjeti ekranizaciju tog stripa, makar je to gotovo nemoguće napraviti 

- xEdgex
"Maratonci trce pocasni krug" i "Ko to tamo peva" su po radnji i crnom humoru slika i prilika TNT grupe i medjuljudskih odnosa unutar njejigsaw wrote:Meni je to odličan strip. Volio bih jednog dana vidjeti ekranizaciju tog stripa, makar je to gotovo nemoguće napraviti

" All the animals come out at night - whores, skunk pussies, buggers, queens, fairies, dopers, junkies, sick, venal. Someday a real rain will come and wash all this scum off the streets. "
- maddjuro
mislim da postoji neka talijanska serija snimana po alanu; smo se neznam jeli animirana ili live actionjigsaw wrote:Meni je to odličan strip. Volio bih jednog dana vidjeti ekranizaciju tog stripa, makar je to gotovo nemoguće napraviti
- xEdgex
http://www.imdb.com/title/tt0831271/maddjuro wrote:mislim da postoji neka talijanska serija snimana po alanu; smo se neznam jeli animirana ili live actionjigsaw wrote:Meni je to odličan strip. Volio bih jednog dana vidjeti ekranizaciju tog stripa, makar je to gotovo nemoguće napraviti
" All the animals come out at night - whores, skunk pussies, buggers, queens, fairies, dopers, junkies, sick, venal. Someday a real rain will come and wash all this scum off the streets. "
- jigsaw
- john_constantine
baš ništa posebno, a i stvarno je prečudno gledati to u sikroniziranom izdanju...
Michel puši karu.
- john_constantine
ovaj novi Zagor, super to da se vraća Mortimer + neki stari likovi, ali meni se čini da će to biti najlošija epizoda s Mortimerom... Prve epizode s njim Sotonski Mortimer su bile odlične, a kasnije su bile baš pristojne, naročito one s Krojačem. Ali ova baš ne obećava, već ova polovica djeluje dosta slabo i nezanimljivo...
Michel puši karu.