meni je zapravo više smetala ta riječ "nakaza". Mislio sam da je lik unakažen po licu ili nešto, a zapravo su mu odrezane obje noge i hoda na rukama. I zar ga zbog toga tretiraju kao nakazu? Toliko je išao daleko da je nacrtao i groblje nakaza... Mislim, onda je svaki lik u kolicima koji nema noge nakaza. Totalna idiotarija. Zanemarimo glupost da mu kroz cijelu epizodu nisu mogli nabaviti kolica i to što lik ima talent za crtanje i sviranje...DrugsBunny wrote:Istina, a i nema nekih pravih "twistova". I ne kontam fore sa onim psima u parku, nepotrebno.john_constantine wrote:meni je više prepatetična. Ionako je cijela priča glupost od same ideje operacije u podrumu do nastavka "Johnyevo srce" koji je kasnije uslijedio.
Koji ste strip zadnji čitali?
- john_constantine
Re: Koji ste strip zadnji čitali?
Michel puši karu.
- Scarface
Poanta je da on sebe gleda ka nakazu. Opet pričaš gluposti.john_constantine wrote:meni je zapravo više smetala ta riječ "nakaza". Mislio sam da je lik unakažen po licu ili nešto, a zapravo su mu odrezane obje noge i hoda na rukama. I zar ga zbog toga tretiraju kao nakazu? Toliko je išao daleko da je nacrtao i groblje nakaza... Mislim, onda je svaki lik u kolicima koji nema noge nakaza. Totalna idiotarija. Zanemarimo glupost da mu kroz cijelu epizodu nisu mogli nabaviti kolica i to što lik ima talent za crtanje i sviranje...DrugsBunny wrote:Istina, a i nema nekih pravih "twistova". I ne kontam fore sa onim psima u parku, nepotrebno.john_constantine wrote:meni je više prepatetična. Ionako je cijela priča glupost od same ideje operacije u podrumu do nastavka "Johnyevo srce" koji je kasnije uslijedio.
Sclavi je inače jako osjetljiv na ovu epizodu i jako mu je draga, meni se također svidjela baš zbog gomile emocija koje su kroz nju protkane, od Dylanove eksplozije bijesa na Johnnyjevog sadističkog brata koji je ujedno i momak njegove simpatije, pa do sveukupne situacije u kojoj Dylan moli Johhnnyja da ne da srce svom bratu.
Da ne govorim o metafori riječi "nakaza" koju Sclavi koristi kako bi nam prikazao da su prave rane one koje su u nama, šta čini Johnnyjevog brata stvarnom nakazom.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- DrugsBunny
Dylan Dog - Kileksov Mozak
Zanimljiva, jeziva, brutalna epizoda! Zasigurno jedna od boljih epizoda koje sam pročitao.
Zanimljiva, jeziva, brutalna epizoda! Zasigurno jedna od boljih epizoda koje sam pročitao.
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
- DrugsBunny
Dylan Dog - Ubojice Dolaze Iz Mraka
Još jedna dobra epizoda
Još jedna dobra epizoda

- DrugsBunny
Dylan Dog - Vila Zla
Dylan Dog - Posljednji čovjek na zemlji
Dylan Dog - Užas Beskonaćnosti
Dylan Dog - Posljednji čovjek na zemlji
Dylan Dog - Užas Beskonaćnosti
- craven road
zagor protiv vampira - klasik 

- john_constantine
Blade of immortal 1 - 16 - ne znam koliko sam već puta to čitao, ali sada već drugačije čitam cijelu mangu. Izostao je onaj užitak klanja i borbi kroz epizode čime se dobila dublja radnja koja više nije toliko zamršena. Sada se već lagano pohvataju brojne sitnice, imena, likovi i događaji i njihovi motivi.
Michel puši karu.
- john_constantine
Prvu epizodu Martin Misterije - baš dobar uvod, dok je Martin još bio avanturist i akcijski lik, sve dok ga nisu pretvorili u ostarjelog profesora. I dosta elemenata koji uvode u njegov svijet od njegova najveća neprijatelja do tajne organizacije Ljudi u crnom i njihovi motivi. Solidan crtež kao i priča, ali dobra epizoda.
MM - Osveta božanstva RA - dobra epizoda s zanimljivom radnjom, samo je površno obrađen taj glavni negativac Orloff
MM - Noina arka - stvarno odlična ideja o potopu, he.
MM - Prokleto pleme - odlična epizoda s mračnim preokretom, ali ne mogu provariti ideju da radijacija utječe na psihu i pretvara ljude u ubojice
MM - Kuca na granici sveta - odlična epizoda o Lovecraftu, a i prvi put se pojavljuje Travis, njegov stalni prijatelj kroz epizode.
MM - Osveta božanstva RA - dobra epizoda s zanimljivom radnjom, samo je površno obrađen taj glavni negativac Orloff
MM - Noina arka - stvarno odlična ideja o potopu, he.
MM - Prokleto pleme - odlična epizoda s mračnim preokretom, ali ne mogu provariti ideju da radijacija utječe na psihu i pretvara ljude u ubojice
MM - Kuca na granici sveta - odlična epizoda o Lovecraftu, a i prvi put se pojavljuje Travis, njegov stalni prijatelj kroz epizode.
Michel puši karu.
- Wendigo
zagor specijal: na putu ubojica
mucho dobro mi je sjela ta epizoda.
mucho dobro mi je sjela ta epizoda.
- DrugsBunny
Alan Ford - Umro je bogati ujak; izvrsna epizoda!
Alan Ford - Krck Fu; blesavo-dosadna epizoda u kojoj je sve "presloženo" (koliko alan ford može biti složen
), također nije baš smješna
Alan Ford - Sjećam se...; smješnije od Krck Fu, ali stvarno nisu trebale one..malkoc mi je to bilo neumjesno

Alan Ford - Krck Fu; blesavo-dosadna epizoda u kojoj je sve "presloženo" (koliko alan ford može biti složen

Alan Ford - Sjećam se...; smješnije od Krck Fu, ali stvarno nisu trebale one
SpoilerShow
kvazi duhovite fore na račun koncentracijskih logora
- john_constantine
ove zadnje dvije mi nisu poznate, ali sada me zanima kako izgledaju te fore na računDrugsBunny wrote:Alan Ford - Umro je bogati ujak; izvrsna epizoda!![]()
Alan Ford - Krck Fu; blesavo-dosadna epizoda u kojoj je sve "presloženo" (koliko alan ford može biti složen), također nije baš smješna
Alan Ford - Sjećam se...; smješnije od Krck Fu, ali stvarno nisu trebale one..malkoc mi je to bilo neumjesnoSpoilerShowkvazi duhovite fore na račun koncentracijskih logora
SpoilerShow
koncetracijskih logora.
Michel puši karu.
- DrugsBunny
A nikako, kao bi trebale neš biti smješne, ali i nisu baš. 

- HorrorHR
- Site Admin
Zapeo sam malo na stripovima, već 3 tjedna niti jedan
Popraviti ću sutra, taman mi neki novi Martini došli.

- john_constantine
MM - Covek koji je otkrio Evropu/Izvor mladosti - odličan suputnik koji se pridružuje Martin Misteriji i Javi, uz zanimljivu raspravu o posljedici besmrtnosti, s dobrim završetkom.
MM - Bermudski trougao - nisam baš neki ljubitelj tema o bermudskim trokutima, ali ovo je čak zanimljiva epizoda s dobrim preokretom.
MM - U senci Teotiuakana/Duh Teotiuakana - slaba epizoda za zanimljivim suputnikom Lopezom i ironičnim završetkom.
MM - Vampir u Njujorku/Prokletstvo vampira - izvrsna i zanimljiva epizoda koja na odličan način obrađuje vampirsku tematiku.
MM - Bermudski trougao - nisam baš neki ljubitelj tema o bermudskim trokutima, ali ovo je čak zanimljiva epizoda s dobrim preokretom.
MM - U senci Teotiuakana/Duh Teotiuakana - slaba epizoda za zanimljivim suputnikom Lopezom i ironičnim završetkom.
MM - Vampir u Njujorku/Prokletstvo vampira - izvrsna i zanimljiva epizoda koja na odličan način obrađuje vampirsku tematiku.
Michel puši karu.
- DrugsBunny
Dylan Dog - Veliki Sotona
Dylan Dog - Ples Smrti
Alan Ford - Ekologija
i još 2 Garfield stripa
Dylan Dog - Ples Smrti
Alan Ford - Ekologija
i još 2 Garfield stripa