Koji ste strip zadnji čitali?
- DrugsBunny
Re: Koji ste strip zadnji čitali?
Alan Ford - Bombaš
Alan Ford - Bijeg Arsena Lupige
Alan Ford - Bijeg Arsena Lupige
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
- john_constantine
Zagor - Mississipi - mah, solidna, ali previše razvučena epizoda za koju mi se čini da ima rupe u priči (taj Nathan mi je sličan čovjeku koji je spasio mladića...), nešto akcije, predvidljivog obrata i što sve... Samo čekam da se opet vrati onaj ludi znanstvenik iz Pljačkaši iz đavolje doline.
Michel puši karu.
- cactus
Točno,nezanimljiva priča ali što da se radijohn_constantine wrote:Zagor - Mississipi - mah, solidna, ali previše razvučena epizoda za koju mi se čini da ima rupe u priči (taj Nathan mi je sličan čovjeku koji je spasio mladića...), nešto akcije, predvidljivog obrata i što sve... Samo čekam da se opet vrati onaj ludi znanstvenik iz Pljačkaši iz đavolje doline.

Taktika je kad znaš što da radiš kad nešto može da se uradi.
Strategija je kad znaš šta da radiš kad ništa ne može da se uradi.
Strategija je kad znaš šta da radiš kad ništa ne može da se uradi.
- john_constantine
ma osim što sliči onoj epizodi kada se borio protiv Ruskog cara, iz epizode se moglo izvući puno bolje s obzirom da je bilo zanimljivih likova...cactus wrote:Točno,nezanimljiva priča ali što da se radijohn_constantine wrote:Zagor - Mississipi - mah, solidna, ali previše razvučena epizoda za koju mi se čini da ima rupe u priči (taj Nathan mi je sličan čovjeku koji je spasio mladića...), nešto akcije, predvidljivog obrata i što sve... Samo čekam da se opet vrati onaj ludi znanstvenik iz Pljačkaši iz đavolje doline.
Michel puši karu.
- Scarface
Glavna mana epizode je šta su neprijatelji ispali obični jadnici, od Craiga do Mirande. Svaki njihov pokušaj je bija potkopan i prije nego šta je započeja, od otmice Davida do onog propalog glumca. I još tome dodaš Bosellijevu opsjednutost erotskim tenzijama u priči, i naravno da je na kraju sve to moglo bit puno bolje. Triba bi ovih dana napisat recenziju ove epizode za stripovi.com.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- chatterer
Zagor - Lovac na vještice
nisam puno Zagora čitao, ali Osveta Vudu, Laguna živih mrtvaca, ovaj broj i Kraken su mi nešto fenomenalno
nisam puno Zagora čitao, ali Osveta Vudu, Laguna živih mrtvaca, ovaj broj i Kraken su mi nešto fenomenalno
- john_constantine
slažem se. Jedan od najboljih izdanja. A tek one epizode koje su započele Prolaz na sjeverozapad do završnog lova na Nata Murdoa u Obračun u Los Angelesu. Dalje je bilo isto dobrih epizoda da bi danas krenulo prema dnu. Zadnja epizoda za alienom sličnom predatoru je već bila glupost, a epizoda Blindirani vlak niti malo ne obećava. Zagor je najbolji tek kada putuje izvan Amerike po svijetu, tek su tada odlične epizode kao kada je bio u škotskoj "Otočka skupina" ili na Islandu "Pljačkaši Đavolje doline".chatterer wrote:Zagor - Lovac na vještice
A tek izvrsna epizoda "Povratak Caina" i njihove borbe protiv Ghoulova i vojske mrtvaca. S obzirom da se spominje žezlo koje treba ludi znanstvenik koje je kod Cainove žene, sigurno će se još pojaviti u sljedećim epizodama.
Michel puši karu.
- chatterer
nažalost, nijedan od tih što si naveo nisam čitao, još se sjećam Mortimera ali mi nije bilo toliko dobro kao ova četiri što sam naveo
- Scarface
john_constantine wrote:slažem se. Jedan od najboljih izdanja. A tek one epizode koje su započele Prolaz na sjeverozapad do završnog lova na Nata Murdoa u Obračun u Los Angelesu. Dalje je bilo isto dobrih epizoda da bi danas krenulo prema dnu. Zadnja epizoda za alienom sličnom predatoru je već bila glupost, a epizoda Blindirani vlak niti malo ne obećava. Zagor je najbolji tek kada putuje izvan Amerike po svijetu, tek su tada odlične epizode kao kada je bio u škotskoj "Otočka skupina" ili na Islandu "Pljačkaši Đavolje doline".chatterer wrote:Zagor - Lovac na vještice
A tek izvrsna epizoda "Povratak Caina" i njihove borbe protiv Ghoulova i vojske mrtvaca. S obzirom da se spominje žezlo koje treba ludi znanstvenik koje je kod Cainove žene, sigurno će se još pojaviti u sljedećim epizodama.
Razbojnici iz Skrivene doline, a ne Pljačkaši iz Đavolje doline (to je jedna starija epizoda), jer očito misliš na profesora Richtera.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- john_constantine
Je, Sotonski Mortimer. To je baš isto bila dobra epizoda u četiri dijela, šteta što njegova druga pojava nije bila nešto...chatterer wrote:nažalost, nijedan od tih što si naveo nisam čitao, još se sjećam Mortimera ali mi nije bilo toliko dobro kao ova četiri što sam naveo
A pročitaj onda Cainov povratak i ostale dvije epizode. Ako ti se dopadala Morska strava i Kraken, ostali nastavci poslije su isto odlični makar nisu na toj razini. A i poslije te tri epizode se opet pojavljuje vudu vještica Marie zajedno s jednim nekromantom + Damballah iz "Laguna živih mrtvaca".
Michel puši karu.
- Scarface
Opet griješiš, nije bija u 4 dijela već 3, i Mortimer ima 3, a ne 2 pojave.john_constantine wrote:Je, Sotonski Mortimer. To je baš isto bila dobra epizoda u četiri dijela, šteta što njegova druga pojava nije bila nešto...chatterer wrote:nažalost, nijedan od tih što si naveo nisam čitao, još se sjećam Mortimera ali mi nije bilo toliko dobro kao ova četiri što sam naveo
A pročitaj onda Cainov povratak i ostale dvije epizode. Ako ti se dopadala Morska strava i Kraken, ostali nastavci poslije su isto odlični makar nisu na toj razini. A i poslije te tri epizode se opet pojavljuje vudu vještica Marie zajedno s jednim nekromantom.
- DrugsBunny
Dylan Dog - Džoni Nakaza
Nije mi se svidjela epizoda. Nekako je nedilanovska.
- john_constantine
meni je više prepatetična. Ionako je cijela priča glupost od same ideje operacije u podrumu do nastavka "Johnyevo srce" koji je kasnije uslijedio.DrugsBunny wrote:Dylan Dog - Džoni Nakaza
Michel puši karu.
- chatterer
probat ću naći te epizode, hvala za preporukejohn_constantine wrote:Je, Sotonski Mortimer. To je baš isto bila dobra epizoda u četiri dijela, šteta što njegova druga pojava nije bila nešto...chatterer wrote:nažalost, nijedan od tih što si naveo nisam čitao, još se sjećam Mortimera ali mi nije bilo toliko dobro kao ova četiri što sam naveo
A pročitaj onda Cainov povratak i ostale dvije epizode. Ako ti se dopadala Morska strava i Kraken, ostali nastavci poslije su isto odlični makar nisu na toj razini. A i poslije te tri epizode se opet pojavljuje vudu vještica Marie zajedno s jednim nekromantom + Damballah iz "Laguna živih mrtvaca".

- DrugsBunny
Istina, a i nema nekih pravih "twistova". I ne kontam fore sa onim psima u parku, nepotrebno.john_constantine wrote:meni je više prepatetična. Ionako je cijela priča glupost od same ideje operacije u podrumu do nastavka "Johnyevo srce" koji je kasnije uslijedio.