Manga

Diskusija o knjigama, stripovima, amaterskim radovima horror, sci-fi i bliske tematike.
Post Reply
john_constantine

Post by john_constantine » 19 Jan 2009, 17:04

pa naruči si preko more comica ili algoritma...
Michel puši karu.

john_constantine

Post by john_constantine » 24 Jan 2009, 16:52

evo, kupio konačno mangu starcraft, nešto se kasno javila na kiosku... i tako, tako. prva priča je dobra, druga bezveze, treća bolja, četvrta opet loša... ma crteži variraju.... priče su kratke naravno, a terrani su prikazani kao negativci :D Zergovi dobri makar ništa posebno, a protosi zanimljivi. No, nije mi se isplatilo dati 35 kn za to...
Michel puši karu.

john_constantine

Post by john_constantine » 13 Feb 2009, 20:14

hm, izašao drugi dio starcrafta, a najavljen je i warcraft. Ali neću ništa od toga kupovati, prvi dio je baš loš, kada sam ga pročitao samo jedanput i zaboravio.

A sorry na glupom pitanju, ali ova nova epizoda blade of immortal, kada Ghinji (onaj ćelavi s naočalima i okruglim oružjem) trči prema dvojici dok pišaju, ne kužim zašto se nisu mogli braniti? :lol: Kao da su im se ruke zalijepile za pimpeke. :lol:
Michel puši karu.

minda

Post by minda » 20 Feb 2009, 13:00

nemam pojma i ja sam se čudio, prvo sam mislio da ih je ubio prebrzo da nisu stigli reagirat, ali pošto su pričali znači imali su vremena. manga je stvarno bolesna a da su se okrenuli s katanom u jednoj a pimpekom u drugoj ruci, e to bi bila scena :D
ALL WORK AND NO PLAY MAKES JACK A DULL BOY.

minda

Post by minda » 20 Feb 2009, 13:02

john_constantine wrote: thanks. :) Sada još samo da izađe i ta hellsing manga.
čitao sam i tog ponešto na kompjuteru.. jel dolazi u hrvatsku?
ALL WORK AND NO PLAY MAKES JACK A DULL BOY.

Misionarka

Post by Misionarka » 20 Feb 2009, 15:17

john_constantine wrote:evo, kupio konačno mangu starcraft, nešto se kasno javila na kiosku... i tako, tako. prva priča je dobra, druga bezveze, treća bolja, četvrta opet loša... ma crteži variraju.... priče su kratke naravno, a terrani su prikazani kao negativci :D Zergovi dobri makar ništa posebno, a protosi zanimljivi. No, nije mi se isplatilo dati 35 kn za to...
odlično,jesi li zadovoljan
tvoja riječ nozi je mojoj svjetiljka i svjetlo mojoj stazi

john_constantine

Post by john_constantine » 20 Feb 2009, 18:06

minda wrote:nemam pojma i ja sam se čudio, prvo sam mislio da ih je ubio prebrzo da nisu stigli reagirat, ali pošto su pričali znači imali su vremena. manga je stvarno bolesna a da su se okrenuli s katanom u jednoj a pimpekom u drugoj ruci, e to bi bila scena :D
je, istina. :lol: Ma scene akcije su odlično izvedene, ali priča mi je prestala biti zanimljiva, previše se odugovlači zbog jedne osvete i potrage za tim klincem...

A to za hellsing mangu, govorilo se da bude preveden, valjda poslije ovog vampirske mange lamb...

Misionarka - zapravo i nisam, nabavio sam drugi dio. I svejedno je i dalje onako slabo... Bolji pogled na zergove, protose i terrane koji su ispali veći negativci čak i od zergova. Ali i dalje mi ostavlja gorak okus u ustima poslije čitanja. Nisu sve priče tako dobre.
Michel puši karu.

maddjuro

Post by maddjuro » 19 Mar 2009, 23:03

Zna li neko koprati beserk, ovo zadnji prevedeni chapter navedena mange
http://manga.bleachexile.com/berserk-chapter-316.html
I may be an idiot, but i am no fool.

maddjuro

Post by maddjuro » 26 Apr 2009, 20:17

UPDATE OD ALGORITMA

nA sferakonu je bio šef algoritnma, i rekao je da je razlog zasto sada mange izlaze svaka dva tjedna.
razlog je taj sto u te rupe misle ubaciti nove mange
a ako se pitate koje mange, pregovaju s kućom koja posjeduje neke zanimljive naslove, i navodno je dogovor samo što nije zaključen a mange koje misle izdavati su:

BLEACH, NARUTO, DEATH NOTE, NANA , (i kolko skužih dragonball)

john_constantine

Post by john_constantine » 26 Apr 2009, 20:22

znači, ništa od hellsinga... :(

A bleach, naruto, death note, to će se kupovati...

A dragonball sumnjam.
Michel puši karu.

maddjuro

Post by maddjuro » 12 Jul 2009, 16:21

izgleda da je večernji definitivno odustao od mangi, posto je ona njigova blog manga stranica blog.becernji.hr/mangamania, ukinut na zahtjev vlasnika

šteta

john_constantine

Post by john_constantine » 12 Jul 2009, 16:28

maddjuro wrote:izgleda da je večernji definitivno odustao od mangi, posto je ona njigova blog manga stranica blog.becernji.hr/mangamania, ukinut na zahtjev vlasnika

šteta
damn... šteta.
Michel puši karu.

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 12 Jul 2009, 17:50

maddjuro wrote:izgleda da je večernji definitivno odustao od mangi, posto je ona njigova blog manga stranica blog.becernji.hr/mangamania, ukinut na zahtjev vlasnika

šteta
da vidio sam to neki dan, potražio sam informacije na blog.vecernji.hr i tamo je normalno listana. vidim ni na facebook grupi nikakvih informacija.
čemu su pak sve pobrisali...

olio

Post by olio » 24 Jul 2009, 13:57

postoji i rewrite 2 ali nema titlova

skužio sam da ima titlova napokon ali imaju sam hardsub
http://www.gogoanime.com/death-note-rew ... successors

john_constantine

Post by john_constantine » 24 Jul 2009, 17:08

pokušao sam čitati onaj Tomie, ali odustao sam, previše se fura na tipične japanske horore i nije uopće na razini Vortexa i one druge mange...
Michel puši karu.

Post Reply