Preporuka - borilački filmovi
- john_constantine
Preporuka - borilački filmovi
Hm, gledaju mi se borilački filmovi - većinu filmova od Bruce Lea (fist of fury, way of dragon, enter the dragon, big boss, game of death) sam skinuo. Ong bak serijal imam. Transporter serijal također. Born of fight nisam gledao. Shootfighter se skida. Imate li još kakve ideje ili preporuke? Američko, azijsko, tajlandsko. Glavno da rastura, da se može skinuti i da ima puno tučnjave. 
Michel puši karu.
- Vorador
- Dragonrage
- john_constantine
Fist of Legend
Showdown in Little Tokyo - je li to onaj prvi američki Jackiev film?
Supercop
Iron Monkey
Fearless (to ti jje najnoviji Li-ev) - to imam, dobro da si me podsjetio.
Danny the dog - također
The Shaolin Temple
Black Mask - gleado, super je ono za britvicom i CD - ima
Kung Fu Hustle (dobra kung fu zajebancija hehe ) - gledao, imam
Forced Vengeance
Twin Warriors
Drive
Crying Freeman - prejebeno
Hm, probati ću naći sve ovo ostalo.
Showdown in Little Tokyo - je li to onaj prvi američki Jackiev film?
Supercop
Iron Monkey
Fearless (to ti jje najnoviji Li-ev) - to imam, dobro da si me podsjetio.
Danny the dog - također
The Shaolin Temple
Black Mask - gleado, super je ono za britvicom i CD - ima
Kung Fu Hustle (dobra kung fu zajebancija hehe ) - gledao, imam
Forced Vengeance
Twin Warriors
Drive
Crying Freeman - prejebeno
Hm, probati ću naći sve ovo ostalo.
Michel puši karu.
- john_constantine
A, sada sam se sjetio, nije to prvi jackiev film,
E dragonrage, ti bi to mogao znati. Kako se zove onaj film Okrutna pravda? Mi smo tako preveli, ali ne sjećam se kako je u originalu. Znam da je film bio poseban po neprestanim scenama akcije - bila su i dvojica boraca crnac i neki bijelac, oba dva mišićava. Kod nas je bio na VHS - u, gore neki frajer, a dolje desno u kutu ta dvojica boraca. A u sredini plamen.
E dragonrage, ti bi to mogao znati. Kako se zove onaj film Okrutna pravda? Mi smo tako preveli, ali ne sjećam se kako je u originalu. Znam da je film bio poseban po neprestanim scenama akcije - bila su i dvojica boraca crnac i neki bijelac, oba dva mišićava. Kod nas je bio na VHS - u, gore neki frajer, a dolje desno u kutu ta dvojica boraca. A u sredini plamen.
Michel puši karu.
- Dragonrage
E da...možeš si potražiti i ovo...
Fist of the North Star (uzi i igrani i animirani)
Equilibrium
Blood of the Samurai
Black Cobra 1-3 LOL
A pogledaj si i ovdje...
http://www.eztakes.com/store/genres/Mar ... Movies.jsp
...možda nađeš nekaj kaj te bude zanimalo...
Fist of the North Star (uzi i igrani i animirani)
Equilibrium
Blood of the Samurai
Black Cobra 1-3 LOL
A pogledaj si i ovdje...
http://www.eztakes.com/store/genres/Mar ... Movies.jsp
...možda nađeš nekaj kaj te bude zanimalo...
- john_constantine
Fist of the north Star - mislim da sam to davno gledao. 
A je li ti poznato ovo? American street fighter - davno je to bilo na televiziji. http://former.imdb.com/title/tt0103674/
A je li ti poznato ovo? American street fighter - davno je to bilo na televiziji. http://former.imdb.com/title/tt0103674/
Michel puši karu.
- Dragonrage
Hmmm...ne znam baš...malo me to podsjeća na American Ninja 3: Blood Hunt...tamo je bio crnac i bijelac i neprestana akcija hahajohn_constantine wrote:A, sada sam se sjetio, nije to prvi jackiev film,![]()
Ovako nešto možda???

- Mairosu
- Location: Ministarstvo za istrazivanje ruda i gubljenje vremena
- Dragonrage
ne baš...nisam neki fan Gary Danielsa hehehejohn_constantine wrote:Fist of the north Star - mislim da sam to davno gledao.
- john_constantine
Ne, nije američki ninja. Za to sam siguran.
Znam da je početak bio kao john woo, dvojica tipa, azijat i bijelac su uperili pištolje u lica, a nitko ne može pucati. I ovaj skače po autima dok eksplodiraju. A na kraju je ovaj negativac zgrabio neku ružnu žensku i ima ručnu, ali ovaj zajebe i bomba eksplodira, a cura strada. Pa ovaj dobiva otkaz, no želi osvetu.
Znam da je početak bio kao john woo, dvojica tipa, azijat i bijelac su uperili pištolje u lica, a nitko ne može pucati. I ovaj skače po autima dok eksplodiraju. A na kraju je ovaj negativac zgrabio neku ružnu žensku i ima ručnu, ali ovaj zajebe i bomba eksplodira, a cura strada. Pa ovaj dobiva otkaz, no želi osvetu.
Michel puši karu.
- Dragonrage
E jebi ga...ne znam. Raspitaj se na Žutom titlu...oni bi svakako mogli znatijohn_constantine wrote:Ne, nije američki ninja. Za to sam siguran.![]()
- Dragonrage