DVD zgotovljen! Evo preview izgleda... (napominjem da vjencici nisu nagrade vec samo info gdje smo sve prikazali do sad - a lijepo izgleda he, he...

)
IMDb link:
http://www.imdb.com/title/tt1918892/
Disk 1:
- film (director's cut od 105 minuta - 4 minute krace nego premijerna verzija iz Samobora

)
- traileri (oba sa youtubea - ozbiljni i neozbiljni)
Disk 2:
- izbacene scene (preko pola sata - moze se gledati cijelo ili scena po scena jer su odvojene i zasebne cjeline - sadrzi neke nevjerojatne stvari poput audio snimki TV trailera snimanih na kazetofon 80-ih godina kad nismo imali videorekordere pa smo snimali samo zvuk

, inserte iz opskurnih filmova poput "Clones of Bruce Lee", "Big Boss 2" itd. ... Definitivno, materijal bolji od samog filma!

)
- alternativne scene (cca 10 minuta nikad vidjene i totalno drugacije verzije pocetka filma i uvodne spice u ocajno losem Indiana Jones stilu + alternativna 2D animacija jedne 3D (i jedine 3D) animirane sekvence iz filma)
- blooperi (kolaz upropastenih i suvisnih materijala smontiran u kratki 5-minutni filmic)
- foto galerija (animirani foto album fotografija pozeskih kina, samog grada i price o svemu od 1912 do 2011 + foto i mikro-kratki umetnuti video sa pozeske premijere i ostalo vezano uz premijeru)
- kratki film "Broadway-London-Pariz-Hrvatska" (Velimir i Zvonimir o Broadway kinima i kinima u inozemstvu)
- kratki film "Mudrosti iz kineskog restorana" (Velimir i Zvonimir o anegdotama iz kino dvorana)
- Skriveni dodaci (cak 2 easter egga!)
- interaktivni DVD kviz - 10 kino-pozeskih pitanja, ukupno 40 ponudjenih odgovora, bodovanje... a'la Tromini DVDi iako ne toliko raskosno i suludo (nismo vise imali zivaca ni vremena iako smo se mogli "zaigrati"

), ali svejedno mislim da je za sada ovo jedini domaci DVD proizvod sa takvim dodatkom u HR!

)
Uglavnom, epska zabava za cijelu obitelj i one koji imaju zivaca izdrzati torturu hrpom informacija koje nesto znace lokalnim kinofilima Pozege i okolice, a ostatku svijeta su gubljenje vremena
I da - apeliram da me sad bas ne zatrpate "narudzbama" jer imamo problem - napravili smo 50 komada - prvenstveno zbog problema sa nabavkom printabilnih medija kakve smo trazili, a i misleci da ce biti dosta za sve sudionike filma (20) i zainteresirane "sa strane" no pokazalo se da smo se preracunali tako da vec imamo rezervirano preko 40! Dakle, mogu poslati 3-4 odmah ili zamoliti da se zainteresirani (ako ih uopce ima vise od 3-4

) strpe tjedan-dva da nabavimo diskove i sprzimo jos primjeraka.
Naravno, odmah i "disclaimer": gledanje je na vlastitu odgovornost i nemoj da me netko stavi na crnu listu i/ili napravi mi sacekusu negdje u mraku jer mu je ovo uzaludno skratilo zivot za 105 minuta