malo drugačiji film o super heroju, što stvarno moram pohvalit.
ovo je zapravo
i totalno paše što nema humora, barem ga ja nisam doživila.... akcija je super, ali nekako u normali, ništa ono, wooow ma nemoj me zajebavat-pretjerivanje, nekog totalno uklopiva da teče s filmom, ali imaš kaj za vidjet. ono, taman i ništa prenapuhano.
kapetanov kostim je super, puno bolje i totalno nenapadno izgleda u filmu. sviđa mi se priča i prikaz glavnog lika. zbilja pohvala za glumce, pogotovo glavni pozitivac i glavni negativac su odlično pogođeni.
fim je ono, draga oči

;
rat, super heroj, blago futurističko-terminatorski nacisti i neki hellboy štih (ne redi glavnog negativca, nego cijele te okultne naci atmosfere)
, ali sve se super stopilo zajedno.
kostimi su me oduševili,
pogotovo nacistička uniforma glavnog negativca, koja je dobila neki sf/terminator/pakleni štih
... nemoram ni spominjat da sam fan takve obleke i da bi radije od svega jedan takav kaput
nakon čoporativnog gledanja dečki su rekli kako im se Green lantern više svidio. ja neznam baš.... nekako mi nisu za usporedbu (a i oni su to napomenuli jer je isto super heroj i gledali smo ga pred dva dana

)
ovaj film mi je nekako drugačiji, ne bolji ni lošiji, ali nešto drugačije od onoga na što smo navikli u super hero filmovima (barem je na mene ostavio takav dojam). neznam, neki drugi pristup ovakvoj temi i meni možda ovo pridonosi kvaliteti, pa zato 8,5/10
a kad sam već krenula s usporedbama, meni je ovo vidno bolje od Thor-a.
kvalitetno potrošenih 2 sata mog života
dosta toga sam stavila pod

, ne zato jer otkrivam neke ključne stvari radnje i filma, nego čisto da ne pokvarim tu atmosferu u filmu koja je, po mom mišljenju, dosta posebna