Vrlo loši filmovi
- David Lynch
Vrlo loši filmovi
E narode napravio sam blog http://vrloloshifilmovi.blogspot.com/ pa izvolite pogledati, ko želi da piše recenzije naka mi se javi na pm.Žanrovi filma nisu bitni važno je samo da su filmovi loši.
[img]http://www.mondo-digital.com/eraserhead.jpg[/img]
-
John_Ryder
- David Lynch
Na ćirilici..aha..prepravićemo o'š da pišeš recenzije treba mi još ljudi... 
Last edited by David Lynch on 05 Jan 2008, 00:52, edited 1 time in total.
[img]http://www.mondo-digital.com/eraserhead.jpg[/img]
- David Lynch
- john_constantine
- A$H
- john_constantine
a baš bi htio pročitati i razlog, ali ne znam ćirilicu.A$H wrote:da bas sam mislio to napisat..sad pogledah blog i nikako ne spada medju one ostale..john_constantine wrote:eh, tri amigosa baš ne bi smatrao lošim filmom, meni je čak zabavan, odlično sam se nasmijao na fore.
Michel puši karu.
- A$H
pa znam ja sine..john_constantine wrote:a baš bi htio pročitati i razlog, ali ne znam ćirilicu.A$H wrote:da bas sam mislio to napisat..sad pogledah blog i nikako ne spada medju one ostale..john_constantine wrote:eh, tri amigosa baš ne bi smatrao lošim filmom, meni je čak zabavan, odlično sam se nasmijao na fore.Jedini lik koji to zna sada nije na msn - u.
Можда ово и није довољно лош филм да би се нашао овде, али шта сад.
Mozda ovo i nije dovoljno los film da bi se nasao ovde, ali sta ces.
evo prva recenica samo za tebe..neda mi se sve pisat..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- john_constantine
- A$H
Evo ti i ostatak da se ne mucis...misli da sam sve tocno preveo,ali nikad neznas malo sa zahrdao..
Проблем са њим је што када га поново погледаш после неких двадесет година доживиш разочарање. Јесте, сви смо ми некад били клинци и ложили се на којекакве глупости. Ово је једна од њих.
Problem sa njim je sto kada ga nanovo pogledas poslje nekih 20 godina dozivis razocaranje. Jeste, svi smo mi nekad bili klinci i lozili se na kojekakve gluposti. Ovo je jedna od njih.
Проблем са њим је што када га поново погледаш после неких двадесет година доживиш разочарање. Јесте, сви смо ми некад били клинци и ложили се на којекакве глупости. Ово је једна од њих.
Problem sa njim je sto kada ga nanovo pogledas poslje nekih 20 godina dozivis razocaranje. Jeste, svi smo mi nekad bili klinci i lozili se na kojekakve gluposti. Ovo je jedna od njih.
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- john_constantine
- Mairosu
- Location: Ministarstvo za istrazivanje ruda i gubljenje vremena

, ovo kaj si na čirilici pisao,to ti baš ne razumijem.