da, i filmovi su gay

Sve o industriji, VHS, DVD, filmovi iz kućne radinosti itd.
john_constantine

da, i filmovi su gay

Post by john_constantine » 30 Dec 2007, 23:21

[quote author=eddy link=topic=5331.msg162510#msg162510 date=1199051885]
Profesor Dumbledore izašao je iz ormara, a koji su još poznati filmski likovi ostali čučati u njemu? Štrumpfovi? Patuljci? Spock? Grinch?

Milijuni obožavatelja Harrya Pottera diljem svijeta ostali su u šoku – omiljeni Albus Dumbledore, ravnatelj čarobnjačke škole Hogwarts – je gay. Zadrti roditelji su vjerojatno na rubu panike jer njihova ćudoredna dječica gutaju takvo nepoćudno štivo. Oni još malo luđi mogli bi pomisliti da se radi o promoviranju pedofilije jer je profesor uvijek okružen učenicima. A zapravo, nema razloga za paniku – Dumbledore ni u jednoj situaciji ne iskazuje ikakvu seksualnu naklonost.
Autorica J.K. Rowling obznanila je veliku novost prilikom predstavljanja najnovije knjige u New Yorku.  Nakon što ju je jedna čitateljica upitala je li Dumbledore ikada bio zaljubljen, spisateljica je odgovorila: 'Iskreno... oduvijek sam Dumbledora zamišljala kao homoseksualca,' što je izazvalo ogroman aplauz u dvorani.
Također, njezina objava potakla je i razna nagađanja tko bi još od poznatih likova mogao biti gay. Razbuktala se mašta blogera, fourumaša i ostalih sudionika na svemoćnom Internetu, a sve to zapravo izaziva salve smijeha. Zato vam predstavljamo 'osumnjičene' koje su 'priveli' na stranicama Vulture i Radar.

Image

Fozzie Bear iz 'Muppet Showa'
Takva strast za šou-biznisom mora biti sumnjiva, a voli i šeširiće. Dugogodišnji je prijatelj sa zgodnim straight žapcem koji je opsjednut debelom krmačom. Ah, tako žalosno...

Schroeder iz 'Peanutsa'
Zgodna Lucy već se 50 godina valja po njegovom pianu, a on razmišlja samo o Ludwigu Von Beethovenu.

Image

Spock iz 'Star Treka'
Oko ovog nismo sigurni. Ipak, muškarac koji na pomalo snobovski način komentira ponašanje svih ostalih malo nam je sumnjiv.

Faca iz 'Seksa i grada'
On je toliko macho da sumnjamo da je jedan od onih koji otkriju da su gay nakon deset godina braka. Još je sumnjiviji nakon što smo čuli da su fotke s njegovog vjenčanja s Carrie zapravo bile samo namještaljka za novinare. Hm?

Štrumpf Licko iz (naravno) 'Štrumpfova'
Hoda po selu s ogledalom u ruci i velikim rozim cvijetom na šeširiću. Kad malo bolje razmislimo, svi su Štrupfovi sumnjivi. Štrumpfajmo dalje.

Smješko iz 'Snjeguljice i sedam patuljaka'
Ljutko je trebao Prozac, Pospanko Red Bull, Kihavko je trebao Klaritin... Smješko, uvijek onako euforičan i nabrijan očito je trebao samo topli muški zagrljaj. Da ne budemo prosti... 

Image

Willy Wonka iz 'Charlie i tvornica čokolade'
Živi sam sa hrpom Oompa Loompasa (koji su svi redom muškarci) u izoliranoj tvornici čokolade i nagradnom igrom vabi dječicu u svoj zamak. Hm, je li još nekome pao na pamet Michael Jackson?!

Samwise Gangee iz 'Gospodara prstenova'
E, oko ovoga se već godinama lome koplja. Je li Sam samo emocionalan i neizmjerno odan ili ima neke druge motive - ne bi se šteli mešat, znamo da ima veliku bazu obožavatelja i ne želimo si navući zlo. Zaključite sami.

Gospodin Tumnus iz 'Narnijske kronike: Lav, vještica i ormar'
Pola čovjek, pola faun sumnjiv je iz više razloga. Kao prvo, živi sam, a ima urednu kuhinju punu čajeva i kolača. Prije nego što je vječna zima stigla u Narniju, Tumnus je obožavao 'ponoćne plesove u šumi'. I još taj šal....

Image

Grinch iz 'Kako je Grinch ukrao Božić'
Mrzovoljni samac, koji na sve gleda s prijezirom i još ima minijaturnog psa. I zašto zapravo mrzi cijeli svijet? Razočarao se u ljubav? Ili se boji priznati svoju pravu narav? 

Lando Calrissian iz 'Imperij uzvraća udarac'
Ma pogledajte samo tu fotku...

Image
[/quote]

:mrgreen:
Michel puši karu.

elrania

Re: da, i filmovi su gay

Post by elrania » 30 Dec 2007, 23:35

john_constantine wrote: Samwise Gangee iz 'Gospodara prstenova'
E, oko ovoga se već godinama lome koplja. Je li Sam samo emocionalan i neizmjerno odan ili ima neke druge motive - ne bi se šteli mešat, znamo da ima veliku bazu obožavatelja i ne želimo si navući zlo. Zaključite sami.
ok, ne mogu porec da mi ovo ne padne na pamet uvijek kad vidim sama uz froda, ali svejedno je clanak smijesno pretjeran
i ide samwise gamgee... ne gangee ccc

a i vise mi je svejedno... najzesca stvar koju sam cula sto se tice tog tko je i tko nije gay je cinjenica da u gay krugovima hrvatske kruze te price tko je i uglavnom to drze za sebe, no svako malo procuri nesto i ispada da su slaven bilic, davor suker i sanader gay
lol, da kazem to staroj, nema boga da bi primirisala hdzu vise :lol:
Last edited by elrania on 31 Dec 2007, 00:08, edited 1 time in total.

John_Ryder

Post by John_Ryder » 30 Dec 2007, 23:36

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

john_constantine

Post by john_constantine » 30 Dec 2007, 23:57

ma ne znam, ali to za samom i frodom, u knjizi je dobro, ali u filmu stvarno ispada previše gay, jbt. samo čekaš da se požvale. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :pointlaugh: :goodman:
Michel puši karu.

John_Ryder

Post by John_Ryder » 31 Dec 2007, 00:18

john_constantine wrote:ma ne znam, ali to za samom i frodom, u knjizi je dobro, ali u filmu stvarno ispada previše gay, jbt. samo čekaš da se požvale. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :pointlaugh: :goodman:
istina,baš je danas bio LOTR, ovaj frodo fkt malo liči na gay dečka, :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ak je Dumbledore postao gay,možda će u nekom novom LOTR-u Frodo postat gay. :butthead:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Image
Image

jigsaw

Post by jigsaw » 31 Dec 2007, 00:33

:lol: na tekst

Boby

Post by Boby » 31 Dec 2007, 00:48

Ta vijest je stara već tjednima a Rowlingica je bubnula kaj joj je prvo palo na pamet da privuće još kojeg čitatelja više sada kada je serijal ugašen i naravno, odmah se dižu velike rasprave i parodije; što trivijalnije to zanimljivije

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 31 Dec 2007, 03:09

Štrumpf Licko iz (naravno) 'Štrumpfova'
Hoda po selu s ogledalom u ruci i velikim rozim cvijetom na šeširiću. Kad malo bolje razmislimo, svi su Štrupfovi sumnjivi. Štrumpfajmo dalje.
Onda bi on bio prvi aseksualni lik koji je homoseskualac...prije bi se reklo da je Licko narcisoidan Štrumf :lol:
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

The Undertaker

Post by The Undertaker » 31 Dec 2007, 08:13

Kod nas je u jednim dnevnim novinama svojevremeno izašla slična lista, znam da je pominjan ovaj starac čarobnjak iz Hari Potera, Semvajs i Frodo, ali kad su stavili na taj spisak Legolasa i Gimlija onda sam lagano okrenuo sledeću stranicu. Još će i Tango i Keš ispasti fegeti :roll:
None off you all seem to understand.
I'm not locked in here with you,
you're locked in here with me!

A$H

Post by A$H » 31 Dec 2007, 12:22

nisu gay filmovi nego likovi...i opet ni jedan nije gay od njih..Albus Dumbledore je gay u knjizi i to zato jer je autorica tako rekla...ali nece bit u filmu a o tome je topic..a ovi ostali su tak bezveze proglaseni..neznam odakle je to kopirano ali glupo...
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Vorador

Post by Vorador » 31 Dec 2007, 14:01

bezvezne pričice. sad su svi gay. koja fora e... :roll:

Boby

Post by Boby » 31 Dec 2007, 15:39

Ma meni ide na žice kaj je to ženska izjavila nakon što je napsiala posljednju knjigu. Ak ima kaj reći novo o svojim likovima neka to kaže u knjizi a ne da daje ovakve izjave na nekim okupljanima. Mislim, kaj sam ja sada idiot što sam čitao te knjige i dobio svoju percepciju na likove a da onda u nekom žutilu pročitam kak je jedan lik u biti gay. Još je gore kaj se takvim bezvezarijama pridaje prevelika pozornost

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 31 Dec 2007, 16:09

Dobro je da su barem Conan, Dylan Dog i Mister No još uvijek hetero ševci 8)
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

Vorador

Post by Vorador » 31 Dec 2007, 16:18

Boby wrote:Ma meni ide na žice kaj je to ženska izjavila nakon što je napsiala posljednju knjigu. Ak ima kaj reći novo o svojim likovima neka to kaže u knjizi a ne da daje ovakve izjave na nekim okupljanima. Mislim, kaj sam ja sada idiot što sam čitao te knjige i dobio svoju percepciju na likove a da onda u nekom žutilu pročitam kak je jedan lik u biti gay. Još je gore kaj se takvim bezvezarijama pridaje prevelika pozornost
past će ona u zaborav kada snime preostale filmove o potteru.

John_Ryder

Post by John_Ryder » 31 Dec 2007, 18:12

Boby wrote:Ma meni ide na žice kaj je to ženska izjavila nakon što je napsiala posljednju knjigu. Ak ima kaj reći novo o svojim likovima neka to kaže u knjizi a ne da daje ovakve izjave na nekim okupljanima. Mislim, kaj sam ja sada idiot što sam čitao te knjige i dobio svoju percepciju na likove a da onda u nekom žutilu pročitam kak je jedan lik u biti gay. Još je gore kaj se takvim bezvezarijama pridaje prevelika pozornost
U potpunosti se slažem s ovim što si napisao.

Image
Image

Post Reply