3D filmovi uzimaju zamaha
- john_constantine
3D filmovi uzimaju zamaha
Zanimljiva situacija. Beowulf bi trebao pokrenuti lavinu 3D filmova, pa slijedi Avatar, monster vs alien, star wars serijal, i sve drugo. Kod nas kina propadaju, a cinestar i brodway se održavaju samo zato jer su ono shoping centar. I sada, stvarati 3D kina? Obična glupost, bar meni koji rijetko idem u kina. Čemu sada ta preseravanja oko 3D efekata.... Veći budžet, nerealna atmosfera, animirani glumci i sve to. A i zabavno je gledati u kinima, a doma uz dvd uz prosječni televizor vrlo teško...
što vi mislite o 3D filmovima?
što vi mislite o 3D filmovima?
Michel puši karu.
- HorrorHR
- Site Admin
-
Unreal
- dodo
Ja sam za takve stvari.FilmTV wrote:Nisam nikada gledao 3D film pa fakat nemam pojma. Ali zato IMAX... ahh....
a što se tiče filmova 3d kao spy kids ,freddy 6 dio to mi je totalna glupost i bacanje para.ustvari ništa ni ne vidiš.
- HorrorHR
- Site Admin
Gledao sam u Universal Orlando ( http://www.universalorlando.com/ ) Shrek 4 u 4D (3D + miris) i mogu reći da je bilo nevjerojatno genijalno. Savršeni 3D efekti, ali baš fantastični. Kad bi takvi bili neki filmovi u kinima, zaradili bi milijune i milijune više...
- Wendigo
- HorrorHR
- Site Admin
A znaš ti amere, showmani totalniWendigo wrote:@ HorrorHr: nisam znao da ima filmova sa mirisom lol..![]()
- Wendigo
da, mogu zamislit koji je to show.. ko da si u zabavnom parku.HorrorHR wrote:A znaš ti amere, showmani totalniWendigo wrote:@ HorrorHr: nisam znao da ima filmova sa mirisom lol..![]()
Tipa u filmu Magarac se isprdi i ono osjetiš smrad. Uostalom sad kad se bolje sjetim nije samo miris, ima situacija kada magare kihne prema tebi a bace po publici kapljice vode... Sve u svemu jebeno iskustvo je bilo, stvarno prva liga.
još če početi u akcionom filmovima gađati publiku gumenim mecima...
- dodo
Da vjerujem ti jer sam bio u gardalandu a cura mi je bila u Disneylandu u francuskoj koji ima bolje 4D kino nego gardaland i rekla mi je da je tamo gledala draga smanjio sam djecu. A u filmu se pojavljuje pas koji njuši nešto pa je kihnuo a njih je neka voda u tom trenutku pošpricala i normalno još se trese kino ,vidiš psa ispred face,baš ko da si tamo.HorrorHR wrote:Gledao sam u Universal Orlando ( http://www.universalorlando.com/ ) Shrek 4 u 4D (3D + miris) i mogu reći da je bilo nevjerojatno genijalno. Savršeni 3D efekti, ali baš fantastični. Kad bi takvi bili neki filmovi u kinima, zaradili bi milijune i milijune više...
slažem se kad bi radili takva kina i filmove da bi zarađivali miljune .
- dodo
-
FilmTV
Još da su barem mirisi nego skoro HorrorHR platio da ga ubiju smradomdodo wrote:Pa meni to i nije baš tako smiješno s tim da ih več proljevaju vodom i puštaju miriseFilmTV wrote:Wendigo wrote:još če početi u akcionom filmovima gađati publiku gumenim mecima...![]()
meni to izgleda zakon i rado bi da u hrvatskoj takve stvari rade ali nečemo mi to doživit još barem 50 god
- dodo
FilmTV wrote:Još da su barem mirisi nego skoro HorrorHR platio da ga ubiju smradomdodo wrote:Pa meni to i nije baš tako smiješno s tim da ih več proljevaju vodom i puštaju miriseFilmTV wrote:![]()
meni to izgleda zakon i rado bi da u hrvatskoj takve stvari rade ali nečemo mi to doživit još barem 50 god