3D filmovi uzimaju zamaha

Sve o industriji, VHS, DVD, filmovi iz kućne radinosti itd.
john_constantine

3D filmovi uzimaju zamaha

Post by john_constantine » 28 Nov 2007, 18:54

Zanimljiva situacija. Beowulf bi trebao pokrenuti lavinu 3D filmova, pa slijedi Avatar, monster vs alien, star wars serijal, i sve drugo. Kod nas kina propadaju, a cinestar i brodway se održavaju samo zato jer su ono shoping centar. I sada, stvarati 3D kina? Obična glupost, bar meni koji rijetko idem u kina. Čemu sada ta preseravanja oko 3D efekata.... Veći budžet, nerealna atmosfera, animirani glumci i sve to. A i zabavno je gledati u kinima, a doma uz dvd uz prosječni televizor vrlo teško...

što vi mislite o 3D filmovima?
Michel puši karu.

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 28 Nov 2007, 19:16

Da sam tipični amerikanac uživao bi u 3D filmovima. Kvaliteta njihovih kino dvorana, popratnih aktivnosti, imax ekrani, kultura odlazaka u kino - jednostavno 3D filmovi su samo bonus u kojemu bi dakako uživao.

A sada dok imamo u Rijeci dva kina i to očajna puca mi za 3d filmove ;)

Unreal

Post by Unreal » 28 Nov 2007, 20:55

Fora je gledati u kinu na velikom ekranu neki 3d film,ali kasnije na dvd me iritira kamera koja je preblizu nekom objektu.(kao ono dok skitnica približi oko kameri u Friday the 13th part 3 i da spomenem još onu vidljivu grešku kada Jason zdrobi lubanju osobi pa mu onako izleti oko :lol: ).

FilmTV

Post by FilmTV » 28 Nov 2007, 22:34

Nisam nikada gledao 3D film pa fakat nemam pojma. Ali zato IMAX... ahh.... 8)

dodo

Post by dodo » 28 Nov 2007, 22:38

FilmTV wrote:Nisam nikada gledao 3D film pa fakat nemam pojma. Ali zato IMAX... ahh.... 8)
Ja sam za takve stvari. :supz: u gardelandu ima slično kino samo što je tamo 4d znači 3d + cijelo kino se trese kad puštaju neki filmič zakon pravi doživljaj :supz:

a što se tiče filmova 3d kao spy kids ,freddy 6 dio to mi je totalna glupost i bacanje para.ustvari ništa ni ne vidiš.

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 28 Nov 2007, 23:14

Gledao sam u Universal Orlando ( http://www.universalorlando.com/ ) Shrek 4 u 4D (3D + miris) i mogu reći da je bilo nevjerojatno genijalno. Savršeni 3D efekti, ali baš fantastični. Kad bi takvi bili neki filmovi u kinima, zaradili bi milijune i milijune više...

Wendigo

Post by Wendigo » 28 Nov 2007, 23:38

ja sam pogledao Freddy´s Death u kinu. 3D je bio čak u zadnjih 5 minuta filma koji je usput loš.. :lol:

@ HorrorHr: nisam znao da ima filmova sa mirisom lol.. :D
bilo bi zanimljivo u kinu da se gleda neki horror sa previše zombija ili iznutrica.. :lol: :lol:

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 28 Nov 2007, 23:45

Wendigo wrote:@ HorrorHr: nisam znao da ima filmova sa mirisom lol.. :D
A znaš ti amere, showmani totalni :) Tipa u filmu Magarac se isprdi i ono osjetiš smrad. Uostalom sad kad se bolje sjetim nije samo miris, ima situacija kada magare kihne prema tebi a bace po publici kapljice vode... Sve u svemu jebeno iskustvo je bilo, stvarno prva liga.

Wendigo

Post by Wendigo » 28 Nov 2007, 23:50

HorrorHR wrote:
Wendigo wrote:@ HorrorHr: nisam znao da ima filmova sa mirisom lol.. :D
A znaš ti amere, showmani totalni :) Tipa u filmu Magarac se isprdi i ono osjetiš smrad. Uostalom sad kad se bolje sjetim nije samo miris, ima situacija kada magare kihne prema tebi a bace po publici kapljice vode... Sve u svemu jebeno iskustvo je bilo, stvarno prva liga.
da, mogu zamislit koji je to show.. ko da si u zabavnom parku. :lol:
još če početi u akcionom filmovima gađati publiku gumenim mecima... :lol:

dodo

Post by dodo » 29 Nov 2007, 01:26

HorrorHR wrote:Gledao sam u Universal Orlando ( http://www.universalorlando.com/ ) Shrek 4 u 4D (3D + miris) i mogu reći da je bilo nevjerojatno genijalno. Savršeni 3D efekti, ali baš fantastični. Kad bi takvi bili neki filmovi u kinima, zaradili bi milijune i milijune više...
Da vjerujem ti jer sam bio u gardalandu a cura mi je bila u Disneylandu u francuskoj koji ima bolje 4D kino nego gardaland i rekla mi je da je tamo gledala draga smanjio sam djecu. A u filmu se pojavljuje pas koji njuši nešto pa je kihnuo a njih je neka voda u tom trenutku pošpricala i normalno još se trese kino ,vidiš psa ispred face,baš ko da si tamo.
slažem se kad bi radili takva kina i filmove da bi zarađivali miljune .

FilmTV

Post by FilmTV » 29 Nov 2007, 09:59

Wendigo wrote:još če početi u akcionom filmovima gađati publiku gumenim mecima... :lol:
:rotflmao: :rotflmao:

dodo

Post by dodo » 29 Nov 2007, 12:57

FilmTV wrote:
Wendigo wrote:još če početi u akcionom filmovima gađati publiku gumenim mecima... :lol:
Pa meni to i nije baš tako smiješno s tim da ih več proljevaju vodom i puštaju mirise :rotflmao: meni to izgleda zakon i rado bi da u hrvatskoj takve stvari rade ali nečemo mi to doživit još barem 50 god

FilmTV

Post by FilmTV » 29 Nov 2007, 16:31

dodo wrote:
FilmTV wrote:
Pa meni to i nije baš tako smiješno s tim da ih več proljevaju vodom i puštaju mirise :rotflmao: meni to izgleda zakon i rado bi da u hrvatskoj takve stvari rade ali nečemo mi to doživit još barem 50 god
Još da su barem mirisi nego skoro HorrorHR platio da ga ubiju smradom :D

dodo

Post by dodo » 29 Nov 2007, 16:36

FilmTV wrote:
dodo wrote:
FilmTV wrote: :rotflmao: :rotflmao:
Još da su barem mirisi nego skoro HorrorHR platio da ga ubiju smradom :D
:rotflmao: šta se toliko uživio :rotflmao: Horror nemoj samo krivo shvatit :wink:

dodo

Post by dodo » 01 Dec 2007, 00:46

zagrepčani čujem da vam dolazi 3D kino u novi zagreb za jedno dva do tri mjeseca.

Post Reply