Zanimljivosti Iz Svijeta Filma

Sve o industriji, VHS, DVD, filmovi iz kućne radinosti itd.
dodo

Zanimljivosti Iz Svijeta Filma

Post by dodo » 17 Nov 2007, 15:47

jeste li znali da su romana polanskog optuživali u americi zbog navodnog silovanja jedne 13 godišnje djevojčice pa je zato pobjegao u europu.ili da mu je mason ubio trudnu ženu.
prvi blockbuster filmovi; nama več znani jaws, the exorcist, koji su prije bili b movies niskobuđetni filmovi,pa su u kratkom vremenu postali blocbuster.
eto toliko od mene pa vi još popunite dopišite komentirajte pozdrav :D

Unreal

Post by Unreal » 17 Nov 2007, 16:47

Da ćuo sam ovo u gornjem komentaru.
Hmmm dali ste znali da je Van Damme trebao glumiti Predatora ,ali mu je bilo teško i vruče u odjelo pa je odustao. Na početu karijere je navodno i glumio nekog gay karate mana :lol:
E da Dolph Lundgren je navodno trebao glumiti Leatherfacea u novoj verziji TCM no odbio je ulogu jer je htio provesti više vremena sa obitelji(ma kvragu kladim se da bi bio opak s motornom pilom i maskom :twisted: :lol: )

bakero

Post by bakero » 17 Nov 2007, 17:33

Znate li da je kultni ubojica iz halloweena Michael Myers dobio ime po Carpenterovom prijatelju koji je njegov film Assault on precinct 13 gurao kroz filmske festivale na kojim se i proslavio spomenuti film i da je lik iz Halloweena Laurie Strode dobila ime po Carpenterovoj ljubavi iz mladih dana
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.

Wendigo

Post by Wendigo » 17 Nov 2007, 18:12

planinski procijep sa početka Braindeada (gdje domoroci naganjaju one likove) je Peter Jackson iskoristio i u LOTR: Return of the King kao ulaz u "staze mrtvih".

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 18 Nov 2007, 00:26

Arnie je u "Conanu Barbaru" glumio mladog Conana od nepunih 18 godina, iako je on sam već imao 33 godine... :wink:
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

Mairosu
Location: Ministarstvo za istrazivanje ruda i gubljenje vremena

Re: Zanimljivosti Iz Svijeta Filma

Post by Mairosu » 18 Nov 2007, 15:12

dodo wrote:jeste li znali da su romana polanskog optuživali u americi zbog navodnog silovanja jedne 13 godišnje djevojčice pa je zato pobjegao u europu.ili da mu je mason ubio trudnu ženu.
"Navodnog" silovanja ?

On je dete od 13 godina napio, nadrogirao, i heftao je u oba otvora.
[i]Ako vidite duha, napijte se Pik piva do uha ![/i]

dodo

Re: Zanimljivosti Iz Svijeta Filma

Post by dodo » 18 Nov 2007, 15:24

Mairosu wrote:
dodo wrote:jeste li znali da su romana polanskog optuživali u americi zbog navodnog silovanja jedne 13 godišnje djevojčice pa je zato pobjegao u europu.ili da mu je mason ubio trudnu ženu.
"Navodnog" silovanja ?

On je dete od 13 godina napio, nadrogirao, i heftao je u oba otvora.
ovo kako si ti napisao heftao izgleda mi totalno smješno :D ,upotrebljavaš crni homor , a ustvari je tragično. :cry:

john_constantine

Post by john_constantine » 18 Nov 2007, 15:31

je, a čujem da mu je još i oprostila zbog toga. :roll:
Michel puši karu.

dodo

Post by dodo » 18 Nov 2007, 16:37

john_constantine wrote:je, a čujem da mu je još i oprostila zbog toga. :roll:
sad več i nije smješno to se zove pribadača.ajde pokušaj napisat neki svoj komentar ako si sposoban,on bar nešto zna a ti se krpaš za njim ko neka pribadača :D mairosu uzmi ga doma kao mezimca pa vidiš da te voli i sluša.
Last edited by dodo on 18 Nov 2007, 16:46, edited 1 time in total.

metallicat

Post by metallicat » 18 Nov 2007, 16:40

dodo wrote:
sad več i nije smješno to se zove pribadača.ajde pokušaj napisat neki svoj komentar ako si sposoban,on bar nešto zna a ti se krpaš za njim ko neka pribadača :D
pa ovo je sad vrijeđanje. kakvo krpanje? valjda ljudi mogu isto mislit...cons uvijek ima nešto pametno za reć. ma kakva pribadača :roll:
Image

john_constantine

Post by john_constantine » 18 Nov 2007, 16:48

thanks, metallicat

TCM (1974) - u sceni kada se djevojku spremaju porezati po prstu da bi nahranili djeda, doslovce su ju porezali po prstu, jer je lažna jabučica svaki put zatajila, pa je glumac popizdio i porezao ju. a ona je doista vrisnula od boli. :D + šepanje isto nije bilo odglumljeno, skočila je sama kroz prozor umjesto kaskaderke.
Michel puši karu.

dodo

Post by dodo » 18 Nov 2007, 16:49

metallicat wrote:
dodo wrote:
sad več i nije smješno to se zove pribadača.ajde pokušaj napisat neki svoj komentar ako si sposoban,on bar nešto zna a ti se krpaš za njim ko neka pribadača :D
pa ovo je sad vrijeđanje. kakvo krpanje? valjda ljudi mogu isto mislit...cons uvijek ima nešto pametno za reć. ma kakva pribadača :roll:
uh ako ti je to pametno onda mu se pridruži,mislim žena mu je oprostila silovanje i te glupe fore , a to je tebi pametno :?:

metallicat

Post by metallicat » 18 Nov 2007, 16:51

dodo wrote:
metallicat wrote:
dodo wrote: sad več i nije smješno to se zove pribadača.ajde pokušaj napisat neki svoj komentar ako si sposoban,on bar nešto zna a ti se krpaš za njim ko neka pribadača :D
uh ako ti je to pametno onda mu se pridruži,mislim žena mu je oprostila silovanje i te glupe fore , a to je tebi pametno :?:
pa nisam rekla da je pametno da je neka žena nekom to oprostila. komentirao si kako cons kopira od mislim mairosu post, pa sam ja TO iskomentirala. :wink:
Image

john_constantine

Post by john_constantine » 18 Nov 2007, 16:54

dodo wrote:
metallicat wrote:
dodo wrote: sad več i nije smješno to se zove pribadača.ajde pokušaj napisat neki svoj komentar ako si sposoban,on bar nešto zna a ti se krpaš za njim ko neka pribadača :D
pa ja sam se zgražao nad tom činjenicom, ali to je njezin izbor. :roll: Meni nije jasno kako su samo opet dali victoru salvi da opet snima filmove nakon slučaja s pedofilijom. :roll:
Michel puši karu.

dodo

pozdrav

Post by dodo » 18 Nov 2007, 16:58

zajebancija je zajebancija ali ovo mi se stvatno učinilo ko da mu liže dupe zato jer je on administrator,sorry ako sam pogriješio :D možda da se ovo zove forum zezanje novih članova

Post Reply