Filmski časopis u nas?
- HorrorHR
- Site Admin
Filmski časopis u nas?
Vidio sam neki dan u knjižari neki domaći filmski časopis - jel' se Film zove (originalno ) ?. Jel valja što?
Last edited by HorrorHR on 11 Nov 2007, 12:50, edited 1 time in total.
- carver
- metallicat
Re: Filmski časopis u nas?
već dugo je na snaziHorrorHR wrote:Vidio sam neki dan u knjižari neki domaći filmski časopis - jel' se Film zove (originalno ) ?. Jel valja što?

- metallicat
- dr_gonzo
Vrijedi i za mene...jer nisam čuo za taj časopis iako opsjedam trafike kao ludmetallicat wrote:ja neznam za dvd, jer nije bilo onda. kad kupiš napiši kakav je sad i dal je i dalje 25kn![]()
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- metallicat
ja ne opsjedam pa sam ga odmah uočila tj pred bar 2 goddr_gonzo wrote:Vrijedi i za mene...jer nisam čuo za taj časopis iako opsjedam trafike kao ludmetallicat wrote:ja neznam za dvd, jer nije bilo onda. kad kupiš napiši kakav je sad i dal je i dalje 25kn![]()

- dr_gonzo
Dovraga i bestraga
onda sam čorav kod skoro zdravih očiju
. ali naći ću ja njega
Kažeš da mu je naslo baš FILM?
Kažeš da mu je naslo baš FILM?
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- metallicat
- dr_gonzo
Ubit ću ove na trafici
tko zna di su ga stavili kad ga ne mogu vidit bloody hell, a oni znaju šta volim...
Prvo sam pomislio da je to TOTAL FILM
Prvo sam pomislio da je to TOTAL FILM
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- metallicat
- dr_gonzo
Ako je to to onda san kupova, ali su prekinili izlazit nakon desetak brojeva, ali sve je lipo bilo ukoričeno sa odličnim slikama...čak je i jedan moj mali članak izašau u tom časopisu...
Mislim da je to bio Total Film...velike ambicije, a slabo trajanje
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- Dragonrage
Čekaj te...o ćem mi pričamo...nekom novom časopisu FILM ili o TOTAL FILMU koji je propao, jer ja prvi put čujem za ovo!!!!?? Inače taj TOTAL se uvijek u naslovu i nije baš primjećivao pošto je bio pisan malim slovima u kutu velikih slova FILM pa je možda to, to???
Horror - koja je naslovnica bila troga kaj si vidio u knjižari???
Horror - koja je naslovnica bila troga kaj si vidio u knjižari???
- Boby
Ovo kaj je metallicat vidjela je sigurno bio Total Film (jer ima tvrde korice a Total se slabo vidi) i ja sam ga redovito kupovao ali počeo sam nažalost kasno pa sam skupio svega desetak brojeva (izašlo ih je dvadesetak). Koji članak je bio tvoj? Bio sam oduševljen s časopisom i teško mi je palo kada je propao. Sada i Hollywood više ne postoji. Žutila ima za kupit kolko hoćeš jer to ljude zanima ali kada je u pitanju film ili glazba to je odmah osuđeno na propast. Inače, kolko je meni poznato Hrvatska više nema filmskog časopisa jer vjerujem da bih već naišao na todr_gonzo wrote:Ako je to to onda san kupova, ali su prekinili izlazit nakon desetak brojeva, ali sve je lipo bilo ukoričeno sa odličnim slikama...čak je i jedan moj mali članak izašau u tom časopisu...
Last edited by Boby on 12 Nov 2007, 11:41, edited 1 time in total.
- HorrorHR
- Site Admin