Koji ste non-horror zadnji gledali ?

Sve o industriji, VHS, DVD, filmovi iz kućne radinosti itd.
Post Reply
john_constantine

Re: Koji ste non-horror zadnji gledali ?

Post by john_constantine » 21 Feb 2011, 23:14

Farscape season 2 - baš mračna i dosta surova i nasilna SF serija (čupanje očiju, nakazni alieni ili dosta degugatnih scena), sjajna i napeta priča, odlični karakterizirani likovi koji nisu takve dobričine kao što je inače u serijama, a njihov karakter se nije ništa promijenio. John mi se samo čini više negativnijim nego je bio u prošloj sezoni, ali i više lud, s time i više cool. I dodatni dio pri polovici sezone koja tjera da pogledaš do kraja, do brutalne završnice, i sjajnim chifflangerom, puno boljim od prve sezone. Chiana je odličan lik kao i ostatak ekipe. Nadam se da će biti kojih novih likova u ekipi u trećoj sezoni. 4/5
Michel puši karu.

Josef K

Post by Josef K » 21 Feb 2011, 23:15

Bonnie and Clyde
The Boston Strangler

Victor Crowley

Post by Victor Crowley » 22 Feb 2011, 10:58

Ninja Assassin, predobar!! 8.5/10

Otis.Driftwood

Post by Otis.Driftwood » 22 Feb 2011, 12:19

olio wrote:The Mechanic
tipično stathamovski
predvidljiv od prvih 15 minuti, ali ok zabava

6.6/10
gde ti nasao tih 0.6 ? :D

Elem , ovaj film ne moze da se poredi sa originalnim naslovom legendarnog Charles Bronsona.

Koliko sam video iz trailera , mnogo se razlikuje od originala , ne znam zasto nisu jednostavno filmu dali drugacije ime.

A od mene , Carlston za Ognjenku aka Tears for Sale , jedan od bolji filmova Sprske kinematografije.

Fantasticna bajkovita prica koja obiluje mitovima , legendama , istorjim , fantazijom

http://www.imdb.com/title/tt0380249/

metallicat

Post by metallicat » 22 Feb 2011, 13:08

127 hours - film o avanturističkom liku koji se zaglavi u pustinji, valjda po istinitom događaju. nominiran je za 6 oscara.
posebna mi je muzika u filmu jer u nekoj netipičnoj situaciji puste vedru, veselu glazbu. i lik je simpa :D 8/10
Image

jeba

Post by jeba » 22 Feb 2011, 13:18

City of Amber - solidan obiteljski film za nedjelju poslijepodne... vidim ga kroz par godina na listi filmova koje će hrt puštat u prosincu

olio

Post by olio » 22 Feb 2011, 13:45

The Office Specijal Threat Level Midnight
10/10
presta sam gledati the office na 5. sezoni, ali se dobro sjećam da se spominjao scenarij michael scotta za akcijski film sa glavnim likom michael scarn-om, napokon sam dočekao taj film
Genijalni akcijsko-detektivski film žnj-kategorije
Koji se sprda na račun svih mogućih žanrova.
Izbjegavanje metaka, loš editing, još gore cheese linije, glavni negativac u stilu james bonda pod nazivom goldenface, teorije zavjere, butler pomoćnik glavnog protagonista....
20 minuti čiste zabave

Nije potrebno nikakvo znanje The Office-a kao serije jer je potpuno neovisno.

remike2

Post by remike2 » 22 Feb 2011, 20:20

Buried (2010) - 8/10
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.

Asfodel

Post by Asfodel » 22 Feb 2011, 20:27

And Then There Were None (1945) - kad već nisam gledala nijednu ekranizaciju toga, rekoh zašto ne onda najstariju. A šarmantno ostvarenje uglavnom, više onako u vedrom tonu odrađeno. I nema nikakve sablasnosti ili napetosti posebne - a bilo bi mi draže da je bilo. I izmijenjen kraj :mrgreen: :lol: (to mi je bilo malo iznenađujuće, ali pristajalo je uz film, ajde). Imala sam fiks ideju pogledati sve verzije, al pitanje kad ću to realizirati... ne da mi se sad odjednom predozirati jednim te istim sadržajem :)
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

john_constantine

Post by john_constantine » 22 Feb 2011, 20:31

Asfodel wrote:And Then There Were None (1945) - kad već nisam gledala nijednu ekranizaciju toga, rekoh zašto ne onda najstariju. A šarmantno ostvarenje uglavnom, više onako u vedrom tonu odrađeno. I nema nikakve sablasnosti ili napetosti posebne - a bilo bi mi draže da je bilo. I izmijenjen kraj :mrgreen: :lol: (to mi je bilo malo iznenađujuće, ali pristajalo je uz film, ajde). Imala sam fiks ideju pogledati sve verzije, al pitanje kad ću to realizirati... ne da mi se sad odjednom predozirati jednim te istim sadržajem :)
U, 10 malih crnaca. Obožavam taj krimić, koliko je genijalno napisan. A je li vjerno književnom predlošku?
Michel puši karu.

Asfodel

Post by Asfodel » 22 Feb 2011, 20:37

john_constantine wrote:
Asfodel wrote:And Then There Were None (1945) - kad već nisam gledala nijednu ekranizaciju toga, rekoh zašto ne onda najstariju. A šarmantno ostvarenje uglavnom, više onako u vedrom tonu odrađeno. I nema nikakve sablasnosti ili napetosti posebne - a bilo bi mi draže da je bilo. I izmijenjen kraj :mrgreen: :lol: (to mi je bilo malo iznenađujuće, ali pristajalo je uz film, ajde). Imala sam fiks ideju pogledati sve verzije, al pitanje kad ću to realizirati... ne da mi se sad odjednom predozirati jednim te istim sadržajem :)
U, 10 malih crnaca. Obožavam taj krimić, koliko je genijalno napisan. A je li vjerno književnom predlošku?
Recimo 80% vjerno. Piše ti za kraj. Ukoliko računamo da se ja dobro sjećam (a mislim da da).

john_constantine

Post by john_constantine » 22 Feb 2011, 20:40

Asfodel wrote:
john_constantine wrote:
Recimo 80% vjerno. Piše ti za kraj. Ukoliko računamo da se ja dobro sjećam (a mislim da da).
ma samo mi je bitan kraj...
SpoilerShow
Ono, lažirana smrt onog sudca, metak u glavu ili nešto...
Michel puši karu.

metallicat

Post by metallicat » 22 Feb 2011, 23:23

inception, 2. put - odličan.
Image

olio

Post by olio » 22 Feb 2011, 23:55

True Grit
dobar

7/10

Asfodel

Post by Asfodel » 23 Feb 2011, 00:05

@Cons
SpoilerShow
Ubojica je isti, ali sam kraj je ipak drukčiji, jbg :lol:
Zato i kažem da želim ubuduće vidjeti sve i jednu verziju snimljenu, hoću neku vjernu.
metallicat wrote:inception, 2. put - odličan.
Jedva čekam svoj drugi put :tonqe:

Post Reply