Koji ste non-horror zadnji gledali ?

Sve o industriji, VHS, DVD, filmovi iz kućne radinosti itd.
Post Reply
Decadentor

Re: Koji ste non-horror zadnji gledali ?

Post by Decadentor » 13 Jan 2011, 16:28

meni je bila odlicna paralelna radnja a ostalo me ne zanima :lol:
Image

Asfodel

Post by Asfodel » 13 Jan 2011, 16:31

Kad gledam Inception i Black Swan (kao 2 najrazvikanija/najbolja/što-već u 2010) onda mi je jasno zašto sam s vremenom skužila da je prvi remek djelo, a drugi nije.
Kad Swanu skineš šminku ostaje prejednostavna priča, dok Inceptionu opraštam neke tehničke mane, zato što ima dobru priču.
I da, po 60-ti put da istaknem da mi je priča na prvom mjestu :mrgreen: ...pa onda ništa, pa tek tada sve druge komponente filma.
:kokicarenje:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

filmofil

Post by filmofil » 14 Jan 2011, 00:47

adventureland 7/10

malo preveliki fokus na ljubavnu priču koja i nije nešto prezanimljiva jer sam ju 100 puta vidio u raznim filmovima i već me iritiraju krajevi gdje se u 5min sve izmjeni i svi koji trebaju završe zajedno, ali ajde, ima drugih zanimljivih likova u filmu zbog kojih je ovo bilo zabavno...najviše mi se svidio onaj geek pisac koji stalno puši travu i ryan reynolds koji ovdje igra dosta atipičnu ulogu za njega i jako ga je zanimljivo gledati kao jednog 'autsajdera' koji odaje na površini dojam da je relativno sretan, a ustvari mu se cijeli život bazira na laži (priča o lou reedu je dobra simbolika svega toga)
This is the Zodiac speaking.

maddjuro

Post by maddjuro » 14 Jan 2011, 05:21

Volcano High ili po orginalu Hwasango- korejski film iz 2001. Pošto je 5 sati ujutro neda mi se preveć o detaljima filma, tako da cu skratiti. Film mi se vidio, neznam zašto ali dok sam ga gledao imao sam osjećaj da se nekoliko detalja u filmu promjeni ovo bi bila daleko bolja verzija "dragon ball:evolution"-a za kojega svi znamo da je bio smeće ameriknizirano. Kao sto se iz prijašnje rečenic da zaključiti u filmu ima dosta borbe, nešto energetskih napada, i radnja se odvija u srdnjoj školi. Nema nikakvih demona isl. Da ne doljim film pogledajte za ubiti dva sata, ali ovo moram naglasiti NIPOŠTO NEGLEDAJTE AMERIČKU VERZIJU(dubanu), TA JE VERIJA SKRAĆENA ZA 40-ak minuta, i dosta je klipova iz orginala izrezano i relativno ispremješano, tako da tok radnje je katkada glup.A i neki aspekti priče su dobrano zapostavljeni. Orginala se držite.
I may be an idiot, but i am no fool.

Jane Doe

Post by Jane Doe » 14 Jan 2011, 07:11

Black swan 8/10, malo detaljnije je u topicu

Unstoppable 9/10 - to je za mene prava akcija i napetica, a bez i jednog ispaljenog metka :supz: definitivno film za pogledat još jednom i snimit si + što je inspiriran stvarnim događajem (za što me inaće i nije baš briga, al kad odgledaš film do kraja, stvarno svaka čast tim ljudima)
Image

olio

Post by olio » 14 Jan 2011, 10:48

True Legend
Text na početku i na kraju nije bia preveden, ali koliko sam skužio ovo je fiktivni pogled na život osnivača druken wushu stila.
Film mi je vizualno super, borba, gluma, ali izgleda kao da je maskriran, u jednom trenutku izgleda ko da bi triba završiti, ali on nastavi u skroz nepoznatom smjeru i čini se kao drugi film.

Da je bolje složena priča bio bi vrlo dobar, ali ovako koliko god bi ga želia pohvaliti ne mogu

6/10

remike2

Post by remike2 » 14 Jan 2011, 11:59

Lost in Translation (2003) - 7/10
Ordinary People (1980) - 8/10
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.

GreenHornet

Post by GreenHornet » 14 Jan 2011, 12:36

"The Prestige"
9,5/10
Osobno,top 15 naj filmova ikad.
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!

Aryx

Post by Aryx » 14 Jan 2011, 15:04

one piece ep. 480 ovo je bas dostojan nasljednik DB-a :D
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

Josef K

Post by Josef K » 14 Jan 2011, 15:28

GreenHornet wrote:"The Prestige"
9,5/10
:supz: A kakav ti je Inception?

chatterer

Post by chatterer » 14 Jan 2011, 16:01

Asfodel wrote:Kad gledam Inception i Black Swan (kao 2 najrazvikanija/najbolja/što-već u 2010) onda mi je jasno zašto sam s vremenom skužila da je prvi remek djelo, a drugi nije.
Kad Swanu skineš šminku ostaje prejednostavna priča, dok Inceptionu opraštam neke tehničke mane, zato što ima dobru priču.
I da, po 60-ti put da istaknem da mi je priča na prvom mjestu :mrgreen: ...pa onda ništa, pa tek tada sve druge komponente filma.
ah ne mogu se nikako složiti :lol:
meni je priča kao i cijeli film izvrsna, uspjela me uvući u svoj svijet baleta a to nisam nikad ni pomislio da bi uspjelo, nemam riječi zamjerke za nijedan od ta dva vrhunska filma

Asfodel

Post by Asfodel » 14 Jan 2011, 16:09

chatterer wrote:
Asfodel wrote:Kad gledam Inception i Black Swan (kao 2 najrazvikanija/najbolja/što-već u 2010) onda mi je jasno zašto sam s vremenom skužila da je prvi remek djelo, a drugi nije.
ah ne mogu se nikako složiti :lol:
meni je priča kao i cijeli film izvrsna, uspjela me uvući u svoj svijet baleta a to nisam nikad ni pomislio da bi uspjelo, nemam riječi zamjerke za nijedan od ta dva vrhunska filma
A eto :lol:
Drago mi je da se muškarcima svidjelo nešto što je izgledalo da će biti pičkasto, a na kraju ispalo da nije. :)
To sam ja pričala na glas, samoj sebi objašnjavala ono što sam prije ustanovila: ne mogu dokučiti koji detalj mi nedostaje da bih pala ničice i poklonila se, lol
Sad sam otkrila što je to..pa sam i napisala :partyman:

GreenHornet

Post by GreenHornet » 14 Jan 2011, 16:11

Zadro wrote:
GreenHornet wrote:"The Prestige"
9,5/10
:supz: A kakav ti je Inception?
Nisam gledao,i iskreno-uopce me ne privlaci. :)
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!

Asfodel

Post by Asfodel » 14 Jan 2011, 16:13

Gledaaj :D

..ali kad ti se bude dalo, nije dobro na silu.

john_constantine

Post by john_constantine » 14 Jan 2011, 16:49

Aryx wrote:one piece ep. 480 ovo je bas dostojan nasljednik DB-a :D
he, ludi i prejaki anime. Tek sam na 100 - toj epizodi, ali uživam i smijem se koliko je predobar. :prayer: :prayer: :skrujufakju:
Michel puši karu.

Post Reply