Koji ste non-horror zadnji gledali ?

Sve o industriji, VHS, DVD, filmovi iz kućne radinosti itd.
Post Reply
cactus

Re: Koji ste non-horror zadnji gledali ?

Post by cactus » 27 Dec 2010, 07:16

GreenHornet wrote:"Žalac"
9,5/10
:prayer:
Slažem se,odlićan film
Taktika je kad znaš što da radiš kad nešto može da se uradi.
Strategija je kad znaš šta da radiš kad ništa ne može da se uradi.

remike2

Post by remike2 » 27 Dec 2010, 10:00

Dog Day Afternoon (1975) - 9/10, odličan, zabavan i zanimljiv film o pljački koja je pošla po zlu sa vrhunskim ulogama Pacina i Cazalea. Prejeben film kojem ću se uvijek rado vraćati. :supz:
Black Swan (2010) - puno sam očekivao, a na kraju je film apsolutno premašio sva moja očekivanja! Remek djelo 21. stoljeća, više u topicu. :prayer:
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.

john_constantine

Post by john_constantine » 27 Dec 2010, 10:01

Kill Bill: Vol. 1 - nakon toliko godina zbog mržnje prema idiotskoj crno bijeloj cenzuri tijekom najbolje scene u restoranu, i pogledajući dosta filmova Shaw brothersa i Lady Snowblood, koji je bio najveća inspiracija za ovaj film, krenuo sam po drugi put pogledati film, ovaj put s razumijevanjem za Tarantinove filmove. E sada mi je film odlično sjeo. Odličan soundtrack, karizmatični zanimljivi likovi (osim Madsena, jednostavno ga ne podnosim koliko je loš glumac), akcija, stripovsko nasilje, priča i revenge tematika. I naročito to njegovo prikazivanje osvete, koja nije tako jednostavna već odmah na početku. Pa to kako ubaci anime između filma da prikaže prošlost jedne od seksepilnih likova O-Ren Ishii. Tek pojava legendarnog Sonny Chibe. I onda za kraj ostavi tih zadnjih vrhunskih pola sata akcije, glazbe, nasilja i umjetnosti s naglaskom na posvete krvavim akcijskim kung fu filmovima 70 - tih. Samo, jednostavno ta prokleta cenzura (ne samo radi crno bijele boje tijekom najbolje scene, već i radi izbacivanja dosta scena iz filma čime je film polovično uništen) je razlog zbog čega taj film ne mogu smatrati remek djelom... Scena u restoranu je i dalje jedna od najboljih ikad u filmovima... Glazba, krupni kadrovi očiju, krv koja šprica na stranu, gosti koji bježe na stranu i izrazi lica, i onda akcija... Sve do emotivnog finalea. 4/5

Samo ta jebena cenzura... Morati ću potražiti na ebayu cijelu verziju + zanimljivo je čitati taj bezbroj filmova koji su mu bili inspiracija...

+ kada bi Killer 7 ikad doživio filmsku ekranizaciju, Quentin Tarantino bi bio najbolji izbor za ekranizaciju iste. :mrgreen: :rock:
Last edited by john_constantine on 27 Dec 2010, 13:08, edited 1 time in total.
Michel puši karu.

GreenHornet

Post by GreenHornet » 27 Dec 2010, 12:02

"A Christmas story" 1983.
8,5/10
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!

metallicat

Post by metallicat » 27 Dec 2010, 18:51

john_constantine wrote:+ kada bi Killer 7 ikad doživio filmsku ekranizaciju, Quentin Tarantino bi bio najbolji izbor za ekranizaciju iste. :mrgreen: :rock:
to po igri ili?
Image

Ašow

Post by Ašow » 27 Dec 2010, 19:25

RED - 8/10

Super film.
Morgan Freeman, John Malkovich i Bruce Willis.
Ima jebenih fora i u globalu je film kroz neki odvaljeni humor napravljen.
Svi su ovisni o ubijanju i to je zapravo ono sto je fora.

Preporuka.
--------
Last.fm

john_constantine

Post by john_constantine » 27 Dec 2010, 19:44

metallicat wrote:
john_constantine wrote:+ kada bi Killer 7 ikad doživio filmsku ekranizaciju, Quentin Tarantino bi bio najbolji izbor za ekranizaciju iste. :mrgreen: :rock:
to po igri ili?
jep.

Centurion - izvrstan akcijski povijesni film. Sjajni likovi, puno nasilja s otkidanjem udova i glava, zanimljiva radnja, odlične borbe, napetost od početka do kraja, i solidna završnica. Film koji ne treba uzimati previše ozbiljno, nego ju gledati samo kao zabavu. Sat i pol vrlo brzo prođe, i to s guštom. Baš brutala od filma. Jedva čekam sljedeći film Neila Marshalla. :supz: :supz: 4/5
Last edited by john_constantine on 27 Dec 2010, 19:50, edited 1 time in total.
Michel puši karu.

remike2

Post by remike2 » 27 Dec 2010, 19:49

Blue Valentine (2010) - 8/10
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.

metallicat

Post by metallicat » 28 Dec 2010, 00:25

john_constantine wrote:
metallicat wrote:
to po igri ili?
jep.
nisam puno uspjela igrat jer mi je plejka crkla, ali ono što jesam je bilo ultra mega čudno, tako da navijam za film :mrgreen:
Image

john_constantine

Post by john_constantine » 28 Dec 2010, 00:27

ma igra je posebno iskustvo. :prayer: To treba doživjeti. :rock: Već ga drugi put igram i sada još bolje uživam, he. :mrgreen:
Michel puši karu.

metallicat

Post by metallicat » 28 Dec 2010, 00:29

daj, sad mi je još više žao što nisam uspjela odigrat :( sjećam se kad sam upakirala u škartoc srce :lol: :partyman:
Image

john_constantine

Post by john_constantine » 28 Dec 2010, 00:38

metallicat wrote:daj, sad mi je još više žao što nisam uspjela odigrat :( sjećam se kad sam upakirala u škartoc srce :lol: :partyman:
ma ja sam ponosan na svoj original koji sam kupio u Zadru prije pet - sedam godina u jednoj trgovini, iako su mi malo uništili flomasterom (cijena). A stvarno ludilo od igre, ali prokleto zarazno. :rock: Sada igram samo kao Dan Smith, najbolji badass u igri. :rolleyes:
Michel puši karu.

Studeni

Post by Studeni » 28 Dec 2010, 12:10

remike2 wrote:Blue Valentine (2010) - 8/10
ajd PMaj dobar link...
Another swig,
One last gulp,
One more tablet to pop,
Anything to get me to start
working on what I’ve been putting off

Jane Doe

Post by Jane Doe » 28 Dec 2010, 13:15

Lemmy the movie (2010)
fakin osm :supz:
upravo se gleda, a imam osjećaj da će se kroz kratko vrijeme gledat opet
Image

John_Ryder

Post by John_Ryder » 28 Dec 2010, 13:29

Jacob's Ladder - odlična priča,puno creepy scena,ja zadovoljan,8/10
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

Post Reply