također pogledao to vidjevši pozitivne komentare jučer na forumu i onako, dobar coming of age film na tragu fast times at ridgemont high ili breakfast cluba...najzanimljiviji mi je bio mladi goldberg, a vidim da ovaj wiley wiggins nije ošišao tu grivu do dana današnjegcallac wrote:Dazed and confused - simpatično, umirala sam od smijeha na tada još nepoznate glumce...bome neki su se i probili naveliko... ugl. okej filmić
Koji ste non-horror zadnji gledali ?
-
filmofil
Re: Koji ste non-horror zadnji gledali ?
This is the Zodiac speaking.
- boyko
The Butterfly Effect (2004)
baš sam dobil volju ponovno ga pogledat.
još uvijek odličan
baš sam dobil volju ponovno ga pogledat.
još uvijek odličan
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- remike2
Cinema Paradiso (1988) - 10/10
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.
- Jane Doe
- Decadentor
- Sammy
a ne dali se ima tu sta pricat..zasto devetDecadentor wrote:Pulp Fiction 9/10 nema se tu sta pricat (3-4 gledanje)
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- Ašow
BackWoods - 9/10
film pocinje malo blesavo i isklišejizirano, al onda krenu sranja. Dosta neočekivanih sranja.
Dobar film.
film pocinje malo blesavo i isklišejizirano, al onda krenu sranja. Dosta neočekivanih sranja.
Dobar film.
- john_constantine
Despicable Me - urnebesna animirana komedija. Mali žuti su prejaki.
A tek djevojčice, prekul za svojim izjavama i gegovima. I zanimljiva priča s puno odličnog humora, zabavnih likova, akcije i odlične animacije. 4/5
Michel puši karu.
- Decadentor
ne postoji 10/10Sammy wrote:a ne dali se ima tu sta pricat..zasto devetDecadentor wrote:Pulp Fiction 9/10 nema se tu sta pricat (3-4 gledanje)
![]()

- remike2
The Last Temptation of Christ (1988) - 8/10
Some Like It Hot (1959) - 10/10
Some Like It Hot (1959) - 10/10
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.
- Bub
Ne postoji desetka, meni je 10+Decadentor wrote:ne postoji 10/10Sammy wrote:a ne dali se ima tu sta pricat..zasto devetDecadentor wrote:Pulp Fiction 9/10 nema se tu sta pricat (3-4 gledanje)
![]()
![]()
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
-
GreenHornet
"Darby O´Gill and the little people"
Vizualno jako lijep te vrlo,vrlo zabavan filmic sa odlicnom lokacijom.Inace,rijec je o jednom od prvih filmova S.Conerya...
8,5/10
Volio bi pogledati jos koji ovako advanture/fantasy/comedy film iz 60-ih,70-ih...
Vizualno jako lijep te vrlo,vrlo zabavan filmic sa odlicnom lokacijom.Inace,rijec je o jednom od prvih filmova S.Conerya...
8,5/10
Volio bi pogledati jos koji ovako advanture/fantasy/comedy film iz 60-ih,70-ih...
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
-
John_Ryder
Despicable Me - super crtić,baš onako skroz simpatičan ,raznježiš se
8/10
- Jane Doe
The Lost Future (2010) -6/10
post-apokaliptična sf avantura snimana za TV.
nije loše bilo, nimalo, s obzirom da je tv film. priča nije neka jače orginalna, ali je solidna, glumci su dobro odradili svoje, efekti i maske su dosta dobri. ja sam očekivala malo više akcije u filmu, ali eto, ok za ubit vrijeme.
post-apokaliptična sf avantura snimana za TV.
nije loše bilo, nimalo, s obzirom da je tv film. priča nije neka jače orginalna, ali je solidna, glumci su dobro odradili svoje, efekti i maske su dosta dobri. ja sam očekivala malo više akcije u filmu, ali eto, ok za ubit vrijeme.

-
filmofil
idi i smotri
mogao bi ga lako stavit na tron antiratnih filmova, tolko je realan i težak...kamera pridodaje tom osjećaju jer se sve snima kao da postoji neki 1st person character (gledatelj) koji se nalazi tamo među njima...nezahvalno ga je uopće ocjenjivati...kao primjer ću navesti samo jednu scenu s početka filma da vidite o čemu se radi, dečko kojeg su regrutirali partizani vraća se u svoje rodno selo i ulazi u kuću koja je prepuna muha, čudi se što nema nikoga, uzima lonac s hranom i ponudi ga curi s kojom je došao...nakon nekog vremena osjete smrad zbog kojeg izlete iz kuće i počnu trčati, dolaze iza kuće i cura vidi desetke pobacanih leševa među kojima su mama i 2 sestre tog dečka...a ta scena nije ništa prema onom što slijedi dalje u filmu
mogao bi ga lako stavit na tron antiratnih filmova, tolko je realan i težak...kamera pridodaje tom osjećaju jer se sve snima kao da postoji neki 1st person character (gledatelj) koji se nalazi tamo među njima...nezahvalno ga je uopće ocjenjivati...kao primjer ću navesti samo jednu scenu s početka filma da vidite o čemu se radi, dečko kojeg su regrutirali partizani vraća se u svoje rodno selo i ulazi u kuću koja je prepuna muha, čudi se što nema nikoga, uzima lonac s hranom i ponudi ga curi s kojom je došao...nakon nekog vremena osjete smrad zbog kojeg izlete iz kuće i počnu trčati, dolaze iza kuće i cura vidi desetke pobacanih leševa među kojima su mama i 2 sestre tog dečka...a ta scena nije ništa prema onom što slijedi dalje u filmu
This is the Zodiac speaking.