Trust me...it is...bezbroj klasika se krije među anime naslovima, borilčakim naslovima i mangama...Ašow wrote:Ma, brijem da nije.
Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- Dragonrage
Re: Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- john_constantine
ja brijem da je.Ašow wrote:Ma, brijem da nije.

Michel puši karu.
- john_constantine
o to da. Samo treba znati tražiti. A ja sam se ionako zainteresirao za japanske filmove i sve oko njih tek poslije čitanja Velimirovih knjiga. I vidim što drugi propuštaju. Kako me pukne, pogledam borilački, pa neki talijanski horor, pa neki američki blockbuster, pa nešto iz 80 - tih, pa dramu, pa crno bijeli noir. Sada sam trenutačno na tematici ero guro, makar se tu neću dugo zadržavati...Dragonrage wrote:Trust me...it is...bezbroj klasika se krije među anime naslovima, borilčakim naslovima i mangama...Ašow wrote:Ma, brijem da nije.
Michel puši karu.
- Dragonrage
john_constantine wrote:...Kako me pukne, pogledam borilački, pa neki talijanski horor, pa neki američki blockbuster, pa nešto iz 80 - tih, pa dramu, pa crno bijeli noir. Sada sam trenutačno na tematici ero guro, makar se tu neću dugo zadržavati...
To i je najbolje...to i je odlika pravog filmofila - raznolikost. Na žalost za sebe to baš i ne mogu reči...svašta me zanima, ali rijeko imam živaca "istraživati"...
- Ašow
Ma, nemam volje ni živaca čitati mangu. Imam dosta frendova koji to čitaju i koji su totalno u tome, ali ja ne mogu. Ima nešto što me odbija.john_constantine wrote:ja brijem da je.Ašow wrote:Ma, brijem da nije.To ti je kao da jedeš samo svinjetinu bez ičega, a toliko mogućnosti. Ali dobro, ionako znam dosta likova koji ne vole anime niti mange, a još manje "žute". Pa nema smisla prepirati oko toga.
Anime sam prije gledao, (volio sam hentai najviše

Najviše me živciraju borbe (pogotovo u animeima). Dugacke su i stalno se deru jedan na drugog.
Znam da ima dosta toga klasicnog, ali... možda lošina u mom ukusu me totalno iskvarila pa nemogu to gledati. Ne znam.
Samo znam da ubojica koji plače mi nije dobar film. Kao da sam gledao ljubavnu melodramu, a glavnu ulogu je imao richard gere. Na to mi dođe.
Mozda je moj propust sto ne citam mangu i ne gledam anime, ali jednostavno ne mogu.
- Dragonrage
Ašow wrote:...Samo znam da ubojica koji plače mi nije dobar film. Kao da sam gledao ljubavnu melodramu, a glavnu ulogu je imao richard gere. Na to mi dođe.
Mozda je moj propust sto ne citam mangu i ne gledam anime, ali jednostavno ne mogu.
Haha...a ja već mislio da ti se nije svidio jer se tuku toliko haha

- Ašow
- illnath93
seven pounds-9/10
- Scarface
Defintivno je raznolikost jako bitna. Zato san i ja ka john, gledan ama baš sve živo. I onda na kraju imaš jedno jebeno iskustvo i moš pričat o filmovima s bilo kim, od ljubitelja crnobijelih filmova do tokusatsu geekova (mada tih i nema uživo, al bar na američkim forumima). Samo šta san ja takav i za stripove i serije, pa ono, nisan baš primjer.Dragonrage wrote:john_constantine wrote:...Kako me pukne, pogledam borilački, pa neki talijanski horor, pa neki američki blockbuster, pa nešto iz 80 - tih, pa dramu, pa crno bijeli noir. Sada sam trenutačno na tematici ero guro, makar se tu neću dugo zadržavati...
To i je najbolje...to i je odlika pravog filmofila - raznolikost. Na žalost za sebe to baš i ne mogu reči...svašta me zanima, ali rijeko imam živaca "istraživati"...

I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- metallicat
red - wow, koje osvježenje
nema se šta reć, osim prezabavan kao akcija, super scenarij i odlični glumci + par scena za pamćenje

- Asfodel
Život je čudo - trebalo mi je nešto spaljeno pa je ovako nešto bio logičan izbor
Savršen spoj realnosti, groteske, humora, "balkanskog temperamenta" i nadrealizma umotanog u nešto s vrlo ozbiljnom i tužnom podlogom. Ona nogometna utakmica je vjerojatno najsmješnija/najspaljenija nogometna utakmica ikad
Baš me fino oraspoložilo i nasmijalo.

I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- remike2
Goodfellas (1990) - 10/10
The Deep End (2001) - 7/10
Blow Out (1981) - 8/10
The Deep End (2001) - 7/10
Blow Out (1981) - 8/10
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.
- Decadentor
- Ašow
Soldier. (1998) - 6.5/10
Russel Crowe. Mrvicu pokraden komandos.
Nije toliko loš kao recimo.... ubojica koji plače?
Russel Crowe. Mrvicu pokraden komandos.
Nije toliko loš kao recimo.... ubojica koji plače?

- Bub
Jer nisi bio prije nekoliko vremena bio gledao taj film?remike2 wrote:Goodfellas (1990) - 10/10
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series