Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- alecto
Re: Koji ste non-horror zadnji gledali ?
Red (2010.) - meni čista desetka. odličan izbor glumaca, humor na nivou, priča zadovoljava.
we are such stuff as dreams are made on
-
centurion 8/10
neil marshall nemre fulat

neil marshall nemre fulat

This is the Zodiac speaking.
-
A Clockwork Orange - 8/10 ,nije remek djelo kao što ga neki veličaju,ali je sam vrh,baš ono weird film,obitelj glavnog lika
pa koji je njima kurac
kraj je odličan,nije bzvz ocijena na imdb-u 8.5

- remike2
Ronin (1998) - 8/10
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.
- Asfodel
Átame! - ilitiga Veži me!.. Zaboravljeni Almodovarov biser iz onog doba kad je radio lagane trešine za uz kavu poslijepodne i još dok mlađahni A.Banderas nije znao što je to bijeli svijet (usput, predobro je odradio u filmu) Iznenadilo me koliko značajnih poveznica ima film, tko je radio glazbu, the scenu seksa iskomentirao Elia Kazan i tako
Uglavnom, ne preporučam, ovo je meni za dušu
, ostali nek se drže njegovih novijih i puno dubljih uradaka.

I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Ašow
ANIMAL HOUSE (1978)
- 8.5/10
Zaboravio sam koliko tih starih dobrih komedija ima.
Ovaj film nije toliko smješan zbog činova nego zbog likova. A ima random scena gdje odjednom se opališ smijati. Ali ne zato što je smiješno nego zato što je glupo. Gledao sam ovaj film prije nekih 7-8 godina i jucer slucajno upalim tv i vidim ga. I vidim kralja nad kraljevima Johna Belushija.
Trailer
IMDB
- 8.5/10
Zaboravio sam koliko tih starih dobrih komedija ima.
Ovaj film nije toliko smješan zbog činova nego zbog likova. A ima random scena gdje odjednom se opališ smijati. Ali ne zato što je smiješno nego zato što je glupo. Gledao sam ovaj film prije nekih 7-8 godina i jucer slucajno upalim tv i vidim ga. I vidim kralja nad kraljevima Johna Belushija.
Trailer
IMDB
- metallicat
kingdom of heaven - napokon i to dođe na red, nažalost. meni je to tako dosadno bilo s tom religijom i osvetom..
nisam ga do kraja pogledala jer bi krepala.
the town - ben affleck mi nikad nije bio nešto posebno dobar glumac, ali ovdje je toliko loš da nemogu vjerovat. čovjek nema emocija na faci, a glas mu kao da se usro u gaće. scenarij ne želim ni komentirat. jedino mi je bilo fora kako su snimljene jurnjave autima. 2/10

the town - ben affleck mi nikad nije bio nešto posebno dobar glumac, ali ovdje je toliko loš da nemogu vjerovat. čovjek nema emocija na faci, a glas mu kao da se usro u gaće. scenarij ne želim ni komentirat. jedino mi je bilo fora kako su snimljene jurnjave autima. 2/10

- Decadentor
Inecption
10/10 jel nema se sta tu raspravljat (a mozda i ima)

- Dragonrage
Ooo ima ima...ali možda ipak bolje ne početi...Decadentor wrote:Inecption![]()
![]()
- Ašow
mhm.Dragonrage wrote:Ooo ima ima...ali možda ipak bolje ne početi...Decadentor wrote:Inecption![]()
![]()
- Asfodel
North by Northwest - Sve što mi je iz tog filma ostalo je ime Kaplan i sjenčanje olovkom
Inače jako dobro, i svi su ljudi bili odlični, pogotovo Cary Grant. Ima i nekih dosta smiješnih stvari (alkohol s početka
i dražba umjetnina
) pa sam se na to drapala malo, jel. Ugodno provedenih 2 sata bez trenutka dosade. 

I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- remike2
The Last of the Mohicans (1992) - 8/10
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.
- john_constantine
The City of Violence - odličan akcijski triler s elementima drame. Nekoliko posveta poznatim filmovima kao Warriors, zanimljiva radnja o prijateljstvu koje se na kraju raspadne, solidnim likovima, malo zamorne akcije i brutalne završnice. 4/5
Michel puši karu.
- boyko
Predators (2010) - odličan.. 8/10
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- chatterer
Asfodel wrote:North by Northwest - Sve što mi je iz tog filma ostalo je ime Kaplan i sjenčanje olovkomInače jako dobro, i svi su ljudi bili odlični, pogotovo Cary Grant. Ima i nekih dosta smiješnih stvari (alkohol s početka
i dražba umjetnina
) pa sam se na to drapala malo, jel. Ugodno provedenih 2 sata bez trenutka dosade.

pogledaj i ostale ako još nisi (Strangers, Suspicion, Lifeboat, Vertigo, M i Rear)