1001 film prema izboru posjetitelja HorrorHR-a

Sve o industriji, VHS, DVD, filmovi iz kućne radinosti itd.
Post Reply
AlabamaSmokeOne

Post by AlabamaSmokeOne » 14 Nov 2007, 14:00

91-American Beauty

Image

kod nas preveden kao "vrtlog zivota"..dobio oscara za najbolji film 1998. ili 1999., nisam sad siguran koje godine,a neda mi se kopat :roll:
uglavnom, covjek koji je poludio..sa 40+ godina poceo dizati utege i pusiti travu..ostavio uredski posao i poceo prodavati hamburgere..pali se na prijateljicu od svoje kceri..bivsem sefu je napisao da redovito "masturbira" na poslu.. zena ga vara..tu je lokalni diler koji sve snima kamerom, a najvise voli snimat lisce kad puse vjetar..tu je njegov stari, nacist ili vec sta, na kraju se ispostavi da je peder..tu su dvije klinke...
odlican film u svakom pogledu

Dragonrage

Post by Dragonrage » 14 Nov 2007, 17:02

92. Collateral (2004)

Image

Its Goood to bee Bad !!!! - Savršen film, vjerojatno i najbolji koji sam gledao u zadnjih par godina, barem što se tog žanra tiče. Jednostavno nemam loših riječi za ovaj film, sve je sve je u njemu savršeno odrađeno - režija, gluma, dijalozi, fotografija, soundtrack, kamera, priča...dobro doduše u priči bi se i mogle pronaći neke rupe ili nelogičnosti ali u cjelini jednostavno nisu toliko važne. Michael Mann je izgradio odličnu usamljeničku i mračnu atmosferu snimajući film najobičnijim HD digitalnom kamerom bez korištenja umjetne rasvjete. Stil mu je nedadmašan u ovom film, a i odlično je iskoristio karizmu Pretty Boya Hollywooda Tom Cruisea koji je ovom ulogom negativca, vještog, hladnokrvnog, egoističnog, proračunatog a opet na momente djetinjastog profesionalnog ubojice kojemu je taj posao doslovno kruh za život ostvario definitivno ulogu života. Iako je dobre uloge ostvario i u "Ratu Svjetova" te filmovima "Malo Dobrih Ljudi" i "Rođen 4.Srpnja", ova uloga i film definitivno prednjače. Njegov lik, ubojicu Vinceta bih definitivno svrstao u top 10 najboljih negativaca svih vremena. A da ne spominjem kako mu je imiđ odličan, a za to je zaslužan ni više ni manje nego sam Mann koji ga je i osmislio. Ništa lošiji u svojoj izvedbi nije bio naravno ni Jamie Foxx kojemu je ovo bila samo prva stepenica u ozbiljnije uloge poput "Raya" za kojeg je dobio Oscara, te se njih dvojica izvrsno nadopunjuju. Karakerizacija likova je dovedena do savršenstva, te kroz film vidimo kako se i jedan i drugi razvijaju, primjećujemo njihova razmišljanja i stavove prema životu. Vincent je hladnokrvni profesionalac, osoba kojoj nimalo nije stalo do ljudskog života, te smo svi mi njemu tek malena točkica u milijunima galaksija. A s druge strane, Max je običan čovjek, pomalo i gubitnik, sanjar koji iz dana u dan ponavlja jednu te istu rutinu u želji da će se to jednoga dana promijeniti samo do sebe. Također tu su i te sitne životnu slučajnost koje krase radnju, poput nekih slučajnih susreta nekih od ključnih likova, a za koje oni nisu niti svjesni, ili neplanirane situacije poput pljačke u uličici i tome sl. Film je inače odlično snimljen, dapače besprijekorno, Mann savršeno iskorištava noćne ulice LA-a kao jedan veliki usamljeni grad prepun neonske rasvjete u kojem se odvija mala priča epskih razmjera koja će dvojci ljudi, i ne samo njima te noći promijeniti život u nepovratno. Gledajući taj film i njegovu jednostavnost cjelokupne izvedbe palo mi je na pamet kako bi se ovako odličan a opet jednostavan film mogao snimiti i kod nas i ne bi bilo potrebno 2-3 mil kn za njegovu realizaciju, ali naravni naši filmaši ili nemaju dovoljno mašte ili nisu dovoljno talentirani da naprave nešto tako jednostavno a opet zanimljivo.
Sve u svemu odlična akcijska triler drama o ljudskim sudbinama koje se isprepletu sasvim slučajno...gledati samo tako.

El Ranchero

Post by El Ranchero » 14 Nov 2007, 18:55

93. The Goonies (1985)

Image

Ipak ću nešto napisati :D
Film koji volim i dan danas pogledati,jer me vraća u djetinjstvo i u te bezbrižne dane.Po meni jedan od najboljih dječijih filmova ikad snimljenih. Za one kasnije rođene samo da napomenem da jednu od glavnih uloga igra Sean Austin poznatiji kao Samwise Gamgee iz The Lord of the Rings.
Last edited by El Ranchero on 14 Nov 2007, 23:24, edited 1 time in total.

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 14 Nov 2007, 21:52

94. The Phantom Tollbooth (1970)

Image

Redatelj: Chuck Jones i Abe Levitow

Uloge:
Butch Patrick.........Milo
Mel Blanc..............većina glasova u crtanom

SADRŽAJ:
"- Dječak Milo se dosađuje u svojoj kući, kad mu iznenada stigne veliki paket. U paketu se nađe čudni izum sa automobilom koji ga odvedu u paralelni svemir gdje upoznaje mnoštvo živahnih animiranih likova..."

Moje Mišljenje:
"- Jedan od najbolji animiranih filmova što sam gledao i uz Gooniese jedini film mog djetinstva koji me duboko podsjeća na 80-te . Također film sa duboko porukom kakvi trebamo biti i naravno likovi su odlično crtani zahvaljujući legendi Chucku Jonesu."
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

Boby

Post by Boby » 15 Nov 2007, 17:01

95. Interview with the Vampire (1994)

Image

Radi se o adaptaciji prvog romana Anne Rice iz njezinog ciklusa romana "Vampire Chronicles". Svaki roman iz ovog ciklusa u centar radnje stavlja jednog od likova koji se pojavljuju u gotovo svakom od romana. U ovom djelu taj lik je Lois kojeg glumi Brad Pitt ali se također pojavljuju i Lestat (Cruise) i Armand (Banderas) koji su vrlo bitne karike u kasnijim pričama. Scenarij napisala je Anne Rice i dobro ga prilagodila za filmsku publiku. Film se ističe estetskim slikama u gotovo svim kadrovima i iznenađujuće dobrom glumom. Većina fanova Anne Rice (pa i ona sama) su se protivili izboru Toma Cruisea za ulogu Lestata budući da se radi o liku koji je glavni protagonista kompletnog ciklusa "Vampire Chronicles". Cruise im je svojojm glumom pokazao da su bili u krivu te mu se Anne Rice javno ispričala što svakako govori o kakvoj je glumi riječ. Za ovaj film bih se usudio reći da je najbolji vampirski film od onih koji se ni na bilo koji način ne bave Drakulom. Osim njega, za preporuku su (osobito ljubiteljima svega gotičarskog) i knjige Anne Rice među kojima se, osim "Intervjua s Vampirom" ističu i "Vampire Lestat", "Vampire Armand", "Pandora", "Blood Canticle" i "Queen of the Damned". Po ovoj zadnjoj također je snimljen film; ujedno i neuporedivo gori od ovog

Dragonrage

Post by Dragonrage » 15 Nov 2007, 18:01

96. Snatch. (2000)

Image

Stealin' Stones and Breakin' Bones!!! - Svojevrsni nastavak/remake "Lock, Stock and Two Smoking Barrels" koji je Ritchie snimio tri godine nakon “Ubojica” ponovno sa Jasonom Stathamom i Vinnie Jonesom u glavnim ulogama. Plus što je ovoga puta imao i nekoliko internacionalno poznatih i zvučnih glumačkih imena poput Brad Pitta u ulozi nepobjedivog i nerazumljivog cigana boksača. Ovo je definitivno jedna od njegovih najboljih uloga uz onu u "Sedmici" i "Fight Klubu". Tu je uz Pitta još i fenomenalni Rade Šerbeđija kao ludi i neuništivi ruski mafijaš Boris The Blade, te još iznimno raspoloženi Benicio Del Toro i uvijek opičeni Dennis Farina.
Film je totalni urnebes, ponovno prepun životopisnih, otkačenih i nesposobnih kriminalaca isto tako životopisnih imena A tu su još u igri jedan namješten box meč, pas, ogromni dijamant i još mnoštvo toga u urnebesnom zapletu, smijat ćete se od početka filma do kraja filma. Ne bih se usudio reći da je "Snach" bolji od “Lopova” jer su zbilja tu negdje. Meni osobno je teško odlučiti koji je bolji jer i jedan i drugi me jednako nasmiju i zabave.
Ponovno imamo britke i zabavne dijaloge, a Richiev režijski stil je sličan, pa moglo bi se reći i isti onome iz “Ubojica”. Ali ništa zato, nemate zbog toga osjećaj kao da ste već sve vidjeli u “Ubojicama” te da vam film nema ništa novo za ponuditi. Režija je ponovno energična i efektna, a tu je i ponovno fantastični soundtrack koji odlično nadopunjava film. Naći će te na njemu stari od Jamesa Browna, Massive Attacka, Oasisa i mnogih drugih izvođača
Ovaj film svima preporučam baš kao i “Ubojice”, svakako ga pogledajte (i to nekoliko puta) jer zabava i smijeh su osigurani.
Richi i ekipa nikad bolji i zabavniji....LUDNICA!!!!

Unreal

Post by Unreal » 15 Nov 2007, 21:22

97.The Evil Dead (1981)
Image

Prvi dio ove legendrane trilogije :wink: . Ovaj dio nije baš komičan kao daljnji nastavci ,ali sadržava par scena crnog humora poput djela kada ženu siluje drvo. Ono što se najviše ističe u filmu je režija Sam Raimi koj sa odličnim korištenjem kamerom uvlači ljude u priču i drži ih malo u napetosti. Dok sam prvi put gledao film nisam ni znao tko će od likova preživiti i koja će se bizzarna događanja dalje dogoditi. Likovi su dosta solidno napravljeni,za neke sam i želio da prežive,ali ipak gluma nije baš nekaj :lol: . Makar ima puno dobrih krvavih scena(najdraža mi je olovka u nogu) danas se može vidjeti da je krv lažna i efekti nisu nekaj posebni na kraju filma kada se demoni raspadaju,ali na neki način se loši efekti i krvoproliče uklapaju sa načinom na koj je film snimljen pa su zato dosta efektni.
Kako god ovo je dokaz da se može snjimiti jako dobar film sa malo para.

Dragonrage

Post by Dragonrage » 16 Nov 2007, 14:28

98. Batman: Dead End (2003)

Image

Siguran sam da ste već valjda svi imali prilike gledati popularne i manje popularne filmove o strip junaku Batmanu, koji je kroz tih ukupno pet dugometražnih filmova doživio mnogobrojne vizualne i karakterne promjene. Od mračnog i usamljenog viteza iz prva dva filma Tima Burtona, "Batman" i "Batman Returns", postao je šareni, blesavi i uvijek društvom okruženi (Robin, Bat-girl)...pa, klaun. Jer kako drukčije opisati lampicama načičkani lik Batman u naredna dva komercionalizirana filma Joela Schumahera, "Batman Forever" te katastrofalnom "Batman & Robin". No nakon svega toga je ponovno postao crni i usamljeni viteza u posljednjem odličnom filmu Christophera Nolana, "Batman Begins".
No, prije nego je Batman neslavno potonuo zajedno sa Robinom, te se ponovno trijumfalno vratio sam na početak...ušao je u slijepu ulicu i tamo se sukobio sa svojim starim neprijateljem - Jockerom. Ali i sa dva najpoznatija i najveća filmska čudovišta, Predatorom i Alienom. Sad ste vjerojatno malo i zbunjeni, te se možda i pitate, "o čemu ja to pobogu pričam?!". Radi se naime o kratkometražnom nezavisnom home made igranom filmu, "Batman: Dead End", iz 2003. godine.
"Batman: Dead End" je kratki film u trajanju od 8 min., kojeg je napisao i režirao ambiciozni Sandy Collora, inače po zanimanju konceptualni umjetnik na filmovima kao što su "Men in Black", "The Crow", "Predator 2", te još neki manje poznati naslovi. On je sa grupicom svojih kolega, koji također rade u Hollywoodskoj filmskoj industriji, najviše na području vizualnih i specijalnih efekata, u roku od četiri dana i sa budžetom od samo 30 000$ snimio pravo malo remek-djelo. Film koji je bez problema prešišao oba katastrofalna Schumaherova filma što se kvalitete i svega ostaloga tiče, te se bez problema može staviti rame uz rame sa Burtonovim kultnim klasicima.
Collora je u svom kratkom filmiću bez upotrebe kompjutora i digitalnih efekata uspio Batmanu vratiti stari sjaj kakav je nekada imao u Burtonovim filmovima te prikazati mračnog i ljutitog Batmana, kakvog nam je predstavio Frank Miller u svojim stripovima "Batman: The Dark Knight Returns". Uspio je prikazati mračnu i gotičku atmosferu koja se je izgubila u šarenilu Schumaherovih "igrokaza", a sve to je začinio još sa ubacivanjem Jockera i dvaju nadmoćnih neprijatelja, već spomenutih Predatora i Aliena i tako nam predstavio vrlo zadovoljavajući, mračan, sirov i žestok film. Valja još spomenuti, kako je soundtrack zapravo mix glavnih tema iz svih triju filmova, ali jako dobar mix...odlično koristi muziku za gradnju atmosfere. Glumci su naravno sve redom nepoznati, manje/više amateri, ali su svoj posao odradili zbilja lavovski, posebice Andrew Koenig, koji (jako dobro) igra Jockera, i nepoznati Clark Bartram koji igra Batmana, te neodoljivo podsjeća na Christiana Balea.
Nakon prve dvije/tri uvodne minute, film postane jedna krvava i žestoka borba na život ili smrt koju jednostavno uživate gledati, a uz to moram priznati da "Dead End" krasi jedan od najboljih krajeva koje sam ikada vidio, zbilja odlično...pogledajte i sami. Naravno, ovaj film nećete naći ni u videotekama niti imati prilike pogledati na Tv-u, no zato ga možete pronaći na Internetu...pa stoga potrudite se i potražite ga, jer bi bio grijeh ne pogledati ga...

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 16 Nov 2007, 17:18

99. The 'burbs (1989)

Image

Redatelj: Joe Dante

Uloge:
Tom Hanks..........Ray Peterson
Bruce Dern..........Mark Rumsfield
Carrie Fisher........Carol Peterson
Rick Ducommun....Art Weingartner
Corey Feldman.....Ricky Butler
Henry Gibson........Dr. Werner Klopek
Dick Miller............Vic
Robert Picardo......Joe

SADRŽAJ:
"- Dok je na godišnjem odmoru Ray Peterson uživa u svakoj minuti, no kad se u kuću do njega usele novi susjedi Klopekovi i kad nestane jedan od njegovih susjeda sumnja baš pada na njih. Tako se Ray uz par svojih paranoičnih susjeda daje u istragu koja donosi puno komičnih zapleta..."

Moje Mišljenje:
"- Još jedan izdanak jednog od najboljih komedija ikad (možda i najbolja komedija 80-tih) pomiješana sa crnim humorom, prepun smiješnih scena uz plejadu odličnih glumaca (Tom Hanks u svojoj najboljoj ulozi kao komičar). Eh, da film je djelo legende Joe Dantea i kako je to običaj tu su obavezno i njegovi kućni glumci (Picardo i Miller)... Tko nije gledao stvarno ne zna što je propustio..."
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

Dragonrage

Post by Dragonrage » 16 Nov 2007, 17:45

100. Prey Alone (2005)

Image

"Prey Alone" je upravo jedan takozvani homemmade film. Siguran sam da za ovaj film niste uopće čuli, a možda i jeste hehe, ali ako niste, evo vam nekoliko zanimljivih sitnica vezanih uz taj filmić. Uglavnom, radi se o jednom krakom 15-minutnom visoko oktanskom i nabrijanom igranom filmu potjere smješten u neki nepoznati grad u SADu u bližoj budućnosti, kojeg je napravila grupica animatora iz Irske, koji inače rade u nekom studiju za produkciju (čitaj izradu) reklama. E njima je palo na pamet da u slobodno vrijeme snime/naprave kratkometražni film koristeći pri tome svoje znanje specijalnih efekata. I tako su koristeći najnoviju digitalnu tehnologiju koja im je bila pri ruci u roku od tjedan dana snimili cijeli film ispred green screena (baš kao i Rodriguezov "Sin City" te "Sky Captain"), dok su sljedećih godinu dana radili na specijalnim efektima. Naime ni jedna pozadina u filmu nije prava, sva vozila (osim unutrašnjosti), sve pozadine, interijeri, eksterijeri, baš sve osim glumaca i nekoliko rekvizita koje oni koriste je napravljeno kompjutorski. Kod izrade tih specijalnih efekata koristili su 9 svojih kućnih računala (naravno nisu to ipak sasvim obične mašine) koja su zajedno umrežili da bi posao išao brže.
Finalni proizvod je i više nego dojmljiv s obzirom da su sve radili sa malim budžetom, te zahvaljujući samo svojoj dobroj volji i velikoj želji. Pa iako je kako sam već spomenuo film u cijelosti napravljen kompjutorski, mora se priznati da je vizualno zbilja realističan, posebice zbog upotrebe dokumetarističke "kamere iz ruke" u akcijskim sekvencama. Zbilja u nekim dijelovima filma čovjek ne bi rekao da je to lažno, tj. da se radi o specijalnim efektima.
Također film odaje i homage naslovima kao što su "Leon", "The Usual Suspects" pa čak i "Matrix" (scena sa eksplozijom bombe u dizalu). Potjera na autocesti možda malo ipak previše podsjeća na neku video igru poput "Driver" ili "Need for Speed", ali nema veze, nimalo ne kvari cjelokupni dojam filma, i samo ta sekvenca, kao uostalom i cjeli film je uzbudljiviji od većine današnjih najvećih i najskupljih Hollywoodskih blockbustera s kojima "Prey Alone" može stati rame uz rame što se vizualne ekstravagancije tiče. Nabrijali su akciju do kraja, migovi lete kroz tunel, jurnjava po autocesti, helikopteri, specijalci, nema šta nema....ma zapravo pogledajte sami.
Odličan primjer kako se može snimiti vizualno zanimljiv i na prvi pogled skup film, samo kad se hoće i to bez velikog budžeta. Hrvati bi se trebali ogledati na ove Irce...meni već padaju neke ideje hehe...

john_constantine

Post by john_constantine » 16 Nov 2007, 18:42

101.The Man Who Would Be King (1975)

Image

Sean Connery i Michael Caine - ima li bolje kombinacije glumaca? Izvrsna avantura s odličnom pričom o dvojici prevaranata i pustolova koji na bizaran način se žele obogatiti, a na kraju ih ljubav uništi i stavi njihovo prijateljstvo u iskušenje. sjajne scene u stilu dokumentarca, prikaz života, pustolovni štih kao prelazak preko sniježnih planina. Nezaboravna scena? Scena s rubinom ili dio kada se Michael Caine doslovce valja po podu od smijeha. Ne zaboravimo niti spektakularnu scenu skoka s visećeg mosta.
Michel puši karu.

metallicat

Post by metallicat » 16 Nov 2007, 18:53

102. Pink Panther Strikes Again (1976.)
ImageImage

Teško je izabrat jedan film od cijelog serijala :D Peter Sellers kao Glavni inspektor Jacques Clouseau sa njegovim little yellow frendom (Burt Kwouk) Catom čine fenomenalnu komediju :D tj komedija u nizu a ovo je samo jedna od :D Također treba spomenut Bivšeg inspektora Charlesa Dreyfusa koji je alergičan na Clouseau i radi njega završi na psihijatriji :lol: Ima jako puno scena za pamćenje pa evo par citata :D

Clouseau: Look, there is no need for you to speak unless I ask you a question. What is your name?
Mr. Shork: I'm Shork, the gardener.
Clouseau: What is it you do?
Mr. Shork: I'm the gardener.
Clouseau: Then why didn't you say that to me in the first place?
Mr. Shork: I did.
Clouseau: Don't try to be funny with me, monsieur!
:lol: :lol:
kasnije ljutito objašnjava nešto i kaže '' We have a cook who thinks that he is a gardener..'' :lol:

ma legenda :prayer: :rotflmao:
Image

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 16 Nov 2007, 18:58

103. Blade Runner (1982)

Image

SADRŽAJ:
"- 2019 je godina. Lovac na replikante Deckard ima zadatak uhvatiti odbjeglih par replikanata (bioroboti, koji izgledaju kao pravi ljudi) na čijem je čelu karizmatični i smrtonosni Roy Batty..."

Moje Mišljenje:
"- Najbolji SF svih vremena koji u sadržaju nema svemirsko čudovište (ako se ovo broji onda je tek No. 2 iza "The Thing", ali samo milimetar iznad "Aliena") u svim filmskim segmentima - montaža, soundtrack, glumačka ekipa, redatelj i ponajviše fenomenalnoj vizulaciji koju predočava svaki kadar filma. Gledan više od 67 puta...i ide se dalje."

Batty: I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.

- Charles Bukowski -

Boby

Post by Boby » 16 Nov 2007, 22:46

104. Eyes Wide Shut (1999)

Image

Dakle riječ je o meni najdražem filmu. Ovo je ujedno i posljednji film Stanleya Kubricka za kojeg je on sam tvrdio kako je njegov najbolji. Na veliku žalost, publika i kritika nisu djelile njegovo mišljenje te ovaj film danas nema zasluženu reputaciju te ostaje jednim od najpodcjenjenijih filmova. Neki loš aspekt u filmu ne mogu naći. Sve je na najvišoj razini. Osobito mi se sviđa kaj su neke scene snimane u jednom kadru u trajanju od 15-ak minuta a opet nisu nimalo dosadne. Veći dio filma događa se kroz jednu dugu zimsku noć u kojoj glavni lik vrluda od doma preko stanova prijatelja i noćnih dama do noćnih barova i trgovine maski da bi završio na najčudnijem i najbizarnijem mjestu kojeg ljudski um može zamisliti a njegov put je ispunjen susretima s slučajnim prolaznicima, starim i novim znancima kao i onima koje misli da pozna ali se uskoro rezuvjerava. Ovo je film o povjerenju, dvojbama, odnosima žene i muškarca kao i ljudi uopće, braku, obitelji, ljudskoj perverziji i u širem smislu o društvu kakvim ga danas poznamo (ili barem mislimo da poznamo)

ID10T

Post by ID10T » 17 Nov 2007, 03:07

105. DRACULA (1992)

Image

SADRZAJ:

Drakula, romantični ljubavnik koji četiri stoljeća luta između života i smrti u potrazi za Minom, svojom izgubljenom ljubavi. Nalazi je reinkarniranu u liku mlade, nevine djevojke koja čeka zaručnika koji je na poslovnom putu u Transilvaniji. Pojavom Drakule u viktorijanskom Londonu sve se pretvara u pravu melodramu: Drakula je sada elegantni dandy kojeg ona više ne može zaboraviti, spremna na žrtvu da bi bila njegova nevjesta za sva vremena...

KOMENTAR:

Od Coppole se, s razlogom, oduvijek puno očekivalo, ali zagrebemo li ispod površine lako ćemo ustanoviti da je ponudio tek nešto više od već viđenih stereotipa vezanih uz “vampirsku ikonografiju”. No, zahvaljujući izdašnijem budžetu i bogatijoj produkciji od prethodnika, dobroj glumačkoj postavi i snažnoj vizuelizaciji, te nekolicini zaista spektakularnih scena uspio je realizirati najkomercijalniji film o vampirima...

Gery Oldman u ulozi Drakule je zavodljiv, snažan, opak i zastrašujuć na svoj specifičan način, ali i dalje vrlo šarmantan i romantičan.

IMHO Gery Oldman zaslužuje titulu "THE Dracula".

Definitivno "A must see" ...
[url=http://imageshack.us][img]http://img251.imageshack.us/img251/2016/jalbaar6.gif[/img][/url]

Post Reply