Koji ste non-horror zadnji gledali ?

Sve o industriji, VHS, DVD, filmovi iz kućne radinosti itd.
Post Reply
remike2

Re: Koji ste non-horror zadnji gledali ?

Post by remike2 » 29 Oct 2010, 12:28

North by Northwest (1959) - 10/10, a fuckin masterpiece, meni možda i najdraži Hitchcockov film i jedan od općenito najdražih filmova ikad napravljenih! :supz:
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.

Andrej

Post by Andrej » 29 Oct 2010, 14:55

Defendor (2009)
9/10
:prayer:
We're all mad here...

Pigmix

Post by Pigmix » 29 Oct 2010, 15:30

True romance - 9/10

megazakon film u kojem glume više manje svi poznati glumci ikad. dobro ne baš, al skoro.

Ašow

Post by Ašow » 29 Oct 2010, 15:49

Star Maps (9/10)

Jucer ga gledo na telki, pisalo na teletextu da je humorna drama.
Na kraju ispadne da je film tako dobar i da uopce nema veze sa humorom a kamoli sa dramom.
Neki socijalni triler o djetetu koje se bavi prostitucijom, a želi biti glumac i stari ga tera da se prostituira jer je to obiteljski biznis. Obitelj sjebana totalno, buraz mu zeli biti kečer, stara doživjela slom živaca, sestra je normalna, stari se isto prostituira i vodi biznis.
Stvarno me film iznenadio, al me zanima...
Jesu li ti ljudi na rtlu poremećeni toliko da kad vide u filmu da se dijete bavi prostitucijom, odma napišu "humorna drama"? Konji.
--------
Last.fm

Asfodel

Post by Asfodel » 29 Oct 2010, 15:59

How to Train Your Dragon - trebalo me priiilično dugo nagovarat da pogledam crtić :lol: ..ispočetka je bio tak-tak ništ posebno, uglavno posvećeno vrijeme divljenju animaciji i tim tehničkim stvarima, al kasnije postaje bolje. Iskreno, zadržao me u gledanju jedan prekjut zmajić, mačak mali, koji je više sličio na hibrid mačke i ribice.. I onda sam ipak nakon većine odgledanog filma odustala, jer kao čemu da gledam znam što će se dogodit na kraju, bla bla.. :lol:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

filmofil

Post by filmofil » 29 Oct 2010, 21:31

the old man and the sea 8/10

vizualno jako lijep film, savršen setting - pučina, mirno more, ufff milina za gledati...isto tako nije dosadan uopće zahvaljujući dobroj naraciji, a za priču ne moram ni govorit, zna se ko je napisao ovo
This is the Zodiac speaking.

elrania

Post by elrania » 29 Oct 2010, 21:34

Asfodel wrote:How to Train Your Dragon - trebalo me priiilično dugo nagovarat da pogledam crtić :lol: ..ispočetka je bio tak-tak ništ posebno, uglavno posvećeno vrijeme divljenju animaciji i tim tehničkim stvarima, al kasnije postaje bolje. Iskreno, zadržao me u gledanju jedan prekjut zmajić, mačak mali, koji je više sličio na hibrid mačke i ribice.. I onda sam ipak nakon većine odgledanog filma odustala, jer kao čemu da gledam znam što će se dogodit na kraju, bla bla.. :lol:
ahm, mene se već ne znam koliko nagovara da ga pogledam, al bojim se da ako sada krenem, da će me zadesiti ista opisana sudbina. i gotovo uvijek mi film bude štogod kad mi ga se toliko hvali i sili me se da gledam.

Andrej

Post by Andrej » 29 Oct 2010, 21:48

elrania wrote:
Asfodel wrote:How to Train Your Dragon - trebalo me priiilično dugo nagovarat da pogledam crtić :lol: ..ispočetka je bio tak-tak ništ posebno, uglavno posvećeno vrijeme divljenju animaciji i tim tehničkim stvarima, al kasnije postaje bolje. Iskreno, zadržao me u gledanju jedan prekjut zmajić, mačak mali, koji je više sličio na hibrid mačke i ribice.. I onda sam ipak nakon većine odgledanog filma odustala, jer kao čemu da gledam znam što će se dogodit na kraju, bla bla.. :lol:
ahm, mene se već ne znam koliko nagovara da ga pogledam, al bojim se da ako sada krenem, da će me zadesiti ista opisana sudbina. i gotovo uvijek mi film bude štogod kad mi ga se toliko hvali i sili me se da gledam.
Sličan problem, ali posle gledanja sam bio poprilično nasmejan i lepo raspoložen.
We're all mad here...

illnath93

Post by illnath93 » 29 Oct 2010, 21:49

My sister's keeper-9,5/10

Asfodel

Post by Asfodel » 29 Oct 2010, 22:18

Nije zbog nagovaranja, nego meni kod crtića priča ili humor moraju biti vrhunski da bi me prikovali za ekran (jer stvarno ne volim crtiće), da je ovaj takav bio sigurno bih gledala do kraja.
Al bila sam lijepo raspoložena poslije, to da :D ..i inače je za preporuku ljubiteljima crtića.

Ašow

Post by Ašow » 29 Oct 2010, 22:19

the big lebowski - 7/10

a ono, pustit mozak na pašu i uzivat :)
--------
Last.fm

Bub

Post by Bub » 29 Oct 2010, 23:31

Šališ se?

jeba

Post by jeba » 29 Oct 2010, 23:32

Knight and Day - zabavan film prepun nabrijanih akcijskih scena :kokicarenje:

Asfodel

Post by Asfodel » 30 Oct 2010, 02:49

Ašow wrote:the big lebowski - 7/10

Slažem se s ocjenom, spadam u one koji ga ne nazivaju remek djelom.

jeba

Post by jeba » 30 Oct 2010, 09:24

Asfodel wrote:
Ašow wrote:the big lebowski - 7/10

Slažem se s ocjenom, spadam u one koji ga ne nazivaju remek djelom.
Ni meni nije remek djelo, ali film je napravljen vrhunski, a i odabir glumaca je vrlo zahvalan. Što se tiče ocjene, mogla bi biti i malo veća.

Post Reply