Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- illnath93
Re: Koji ste non-horror zadnji gledali ?
La vita è bella-9/10
- Andrej
illnath93 wrote:La vita è bella-9/10

The Red Violin (1998)

We're all mad here...
- Jane Doe
Taxidermia 10/10
ovo nije film već bizarno odvratna umjetnost
ocjena čisto zato jer je film namjeravao bit maksimalno gnjusan i u tome je i uspio, totalno.
od po četka do kraja stvari postaju sve nevjerojatnije i nevjerojatnije, zbilja treba pogledat
ovo nije film već bizarno odvratna umjetnost

ocjena čisto zato jer je film namjeravao bit maksimalno gnjusan i u tome je i uspio, totalno.
od po četka do kraja stvari postaju sve nevjerojatnije i nevjerojatnije, zbilja treba pogledat

- Ašow
predivan je film.
Nego, jesam li to ja mrvicu zasluzan sto si ga i ti pogledala?

- Jane Doe
a čuj ,naravno, čim sam vidjela komentar, zaintrigiralo me skroz, a znam da će i dragi jedva dočekat neku takvu bolesnoću, tak da se to već ujutro skinulo. kak on kaže : mene fasciniraju sjebani ljudi, tak da mu je ovo došlo ko naručeno, cijeli film nije skidao osmjeh s lica i reko da mu moram da 10 čisto zbog bolesnoća i ideje.Ašow wrote:predivan je film.
tako nešto još nismo gledali, umirali smo od smijeha, svaka čast za ideju za film.
ono, film ide od primitivizma, preko neke apsurdne neumjerenosti do totalno uvrnutog uma, totalno uvrnuto i s puno istine.
nekako izgubš osjećaj za glad nakon njega (barem ja jesam, nekako sam još od ručak sita)

- DrugsBunny
Control (2007) - 7/10
The Purple Rose of Cairo (1985) - 7/10
Spartacus (1960) - 8/10
The Purple Rose of Cairo (1985) - 7/10
Spartacus (1960) - 8/10
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
- sandi
ex drummer-10/10...stvarno jeben film
Jebem skoro svaki dan...skoro jučer, skoro prekjučer...
- Scarface
sandi wrote:ex drummer-10/10...stvarno jeben film
Totalno awesome film!

I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- john_constantine
aliens 2 - ah, kada se samo sjetim kako sam kao klinac gledao film i imao noćne more od tog filma, naročito ona najbrutalnija i najepskija završnica ikad s androidom. A tek kada alien/predator univerzum još nije bio tako poznat i proširen, pa su mi alieni bili više kao neka vrsta zastrašujućih čudovišta, da bi na kraju zadnjim gledanjem jednostavno bio akcijski sf horor koji se uvijek može s guštom pogledati. A alieni mi više nisu tako zastrašujući, samo ih gledam kao opake stvorove iz svemira. Ali film je i dalje vrlo, vrlo, vrlo odličan. Ma preodličan. Od početka do fenomalnog kraja, s jednim od najcool glumica u povijesti filma. 5/5
Nisam imao u planu pogledati ponovno ostale nastavke jer su jednostavno za kurac. Mislim, nije da su loši, ali jednostavno su uništili taj štih prva dva filma i krenuli u drukčijem smjeru, iako je prilično cool taj spoj aliena i Ripley. Samo šteta što je ostalo na četvrtom nastavku...
P.S.
Nikad do sada nisam gledao režiserske verzije? Je li se to isplati uopće pogledati?
Nisam imao u planu pogledati ponovno ostale nastavke jer su jednostavno za kurac. Mislim, nije da su loši, ali jednostavno su uništili taj štih prva dva filma i krenuli u drukčijem smjeru, iako je prilično cool taj spoj aliena i Ripley. Samo šteta što je ostalo na četvrtom nastavku...
P.S.
Nikad do sada nisam gledao režiserske verzije? Je li se to isplati uopće pogledati?
Michel puši karu.
-
pa meni je fora bila aliens director's cut verzija...ima par zanimljivih scena, npr kako su alieni uopće dospjeli u taj kompleks na LV-426 i još par trivijalnih stvari tipa kad ripley vidi svoju tad već pokojnu kćer nakon 50 i kusur godina hibernacije u svemiru
This is the Zodiac speaking.
- metallicat
- john_constantine
filmofil wrote:pa meni je fora bila aliens director's cut verzija...ima par zanimljivih scena, npr kako su alieni uopće dospjeli u taj kompleks na LV-426 i još par trivijalnih stvari tipa kad ripley vidi svoju tad već pokojnu kćer nakon 50 i kusur godina hibernacije u svemiru
SpoilerShow
a da li ima ona scena kada prije bijega pronalazi svoje prijatelje u kukuljicama? Znam da je toga bilo u kratkom romanu koji sam čitao...
Michel puši karu.
- Jane Doe
da, cons, bila je (u alien-u, tj. prvom dijelu, ako na to misliš)john_constantine wrote:filmofil wrote:pa meni je fora bila aliens director's cut verzija...ima par zanimljivih scena, npr kako su alieni uopće dospjeli u taj kompleks na LV-426 i još par trivijalnih stvari tipa kad ripley vidi svoju tad već pokojnu kćer nakon 50 i kusur godina hibernacije u svemiruSpoilerShowa da li ima ona scena kada prije bijega pronalazi svoje prijatelje u kukuljicama? Znam da je toga bilo u kratkom romanu koji sam čitao...

ja sam gledala sva 3 dijela directors cut, i opet ću ih gledat, fakin osm

isplati se, o da, debelo se ispalti

- Jane Doe
Gummo 7/10
film sniman kao dokumentarac. prikazuje život u nekom malom gradiću gdje žive takvi ljudi da bi trebalo poslat Jasona da se malo zabavi tamo, nebi bilo šteta
uspio mi je zgadit sve živo (sve debilno, sadistično, primitivno, incestno, trulo)
treba ga pogledat
film sniman kao dokumentarac. prikazuje život u nekom malom gradiću gdje žive takvi ljudi da bi trebalo poslat Jasona da se malo zabavi tamo, nebi bilo šteta

uspio mi je zgadit sve živo (sve debilno, sadistično, primitivno, incestno, trulo)
treba ga pogledat

-
Jane Doe wrote:Gummo 7/10
film sniman kao dokumentarac. prikazuje život u nekom malom gradiću gdje žive takvi ljudi da bi trebalo poslat Jasona da se malo zabavi tamo, nebi bilo šteta![]()
treba ga pogledat
SpoilerShow