Koji ste non-horror zadnji gledali ?

Sve o industriji, VHS, DVD, filmovi iz kućne radinosti itd.
Post Reply
dragonheart

Re: Koji ste non-horror zadnji gledali ?

Post by dragonheart » 25 Oct 2010, 14:00

Ne znam jesam već ocijenio Expendablese,al kak vidim da ih se na ovoj stranici pljuje,da kažem da sam ih imao na kompu mjesec dana prije neg su došli u kina i izdržao ne pogledat ih doma,te sam prvi dan ošo u kino te doslovce svrsch...,nakon kina došao kući te ih odmah potom ponovno pogledao.Od tada je prošlo nekih mjesec dana i u tih mjesec dana sam ih pogledo još minimum 10 puta.Što reći nego fakin masterpiece.Stallone je "BOG",Dolph i Statham su carevi samo taki.Jet Li je small and he must walk more :) Bojao sam se bio da mi Crews neće baš ići uz ekipu,al svaka mu dala i njemu i njegovoj ženskoj Omayi Kaboom :)
Mickey je genijalan,a cameo od Brucea i Arnolda je legendaran.Evo sad dok pišem mi se opet gledaju.
Svi kojima vam se nije svidio film,što reći,nego eto gledajte onda opet nove Bondove i Bourna (kao pametne akcijske filmove,s naglaskom na "kao" :)))))
It's not who I am underneath...

...but what I do that defines me.

http://dragonheart.blog.hr/

Asfodel

Post by Asfodel » 25 Oct 2010, 15:55

Stoji mi predugo na kompu i moram već jednom pogledati da donesem svoj cijenjeni sud :mrgreen:
Postovi kao ovaj iznad me samo dodatno raspaljuju za gledanje. No svejedno mi smeta kako se ove druge proziva, jbt ne sviđa im se taj film i šta sad... čemu spominjanje pameti, žanrova, Bondova i koječega.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

DrugsBunny

Post by DrugsBunny » 25 Oct 2010, 16:36

Asfodel wrote:No svejedno mi smeta kako se ove druge proziva, jbt ne sviđa im se taj film i šta sad... čemu spominjanje pameti, žanrova, Bondova i koječega.
+1

Btw, ne znam otkud tolko opterećivanje kom se koji film sviđa/kom ne sviđa. Tko šta gleda, tko ne gleda. Kog uopće boli briga. :roll:
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...

chatterer

Post by chatterer » 25 Oct 2010, 17:06

Asfodel wrote: Postovi kao ovaj iznad me samo dodatno raspaljuju za gledanje.
big mistake, gledaj ga kad budeš spremna

remike2

Post by remike2 » 25 Oct 2010, 17:38

Das Boot (1981) - 10/10
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.

boyko

Post by boyko » 25 Oct 2010, 19:24

remike2 wrote:Das Boot (1981) - 10/10
podsjetil si me da ga moram opet pogledat :)
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''

Andrej

Post by Andrej » 25 Oct 2010, 20:04

remike2 wrote:Das Boot (1981) - 10/10
Sjajan film.
We're all mad here...

john_constantine

Post by john_constantine » 25 Oct 2010, 20:35

DrugsBunny wrote:
Asfodel wrote:No svejedno mi smeta kako se ove druge proziva, jbt ne sviđa im se taj film i šta sad... čemu spominjanje pameti, žanrova, Bondova i koječega.
+1

Btw, ne znam otkud tolko opterećivanje kom se koji film sviđa/kom ne sviđa. Tko šta gleda, tko ne gleda. Kog uopće boli briga. :roll:
ma to ti je kao ono kada je neki lik s bug foruma pljuvao film od Dolp Lundrena Icarus. Mislim, Dolph Lundren? A što je zapravo očekivao? Takvi likovi mi nikad nisu jasni... :zubifale:
Michel puši karu.

john_constantine

Post by john_constantine » 25 Oct 2010, 22:36

Project A II - jednostavno nije tako odličan kao original. Ima dosta akcije i vratolomije s nekoliko dobrih fora, ali do zadnjih pola sata, film je bio lagano naporan radi te nezanimljive priče što je inače boljka kod Chaneovih filmova 80 - tih. Naročito to miješanje više likova i ideja u jedan film čime samo bolje zamara gledatelja. Fora scena s ljutim papričicama, predobro. Solidan nastavak. 3/5
Michel puši karu.

jeba

Post by jeba » 26 Oct 2010, 07:57

Palookaville - simpatičan filmić sa dobrim odabirom glumaca s naglaskom na Vincent Galla

dragonheart

Post by dragonheart » 26 Oct 2010, 15:02

john_constantine wrote:Project A II - jednostavno nije tako odličan kao original. Ima dosta akcije i vratolomije s nekoliko dobrih fora, ali do zadnjih pola sata, film je bio lagano naporan radi te nezanimljive priče što je inače boljka kod Chaneovih filmova 80 - tih. Naročito to miješanje više likova i ideja u jedan film čime samo bolje zamara gledatelja. Fora scena s ljutim papričicama, predobro. Solidan nastavak. 3/5

Slažem se,kec je 50 puta bolji i zanimljiviji :)
A ovdje nema Samma :(
It's not who I am underneath...

...but what I do that defines me.

http://dragonheart.blog.hr/

Asfodel

Post by Asfodel » 26 Oct 2010, 16:32

The Expendables - pogledala kooonačno :zubifale: ..vrlo dobro, kog zanima više - šic na topic
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Jane Doe

Post by Jane Doe » 26 Oct 2010, 22:21

Cargo 6/10
početak i prva polovica filma je super, onda se skuži o čemu je riječ i postane samo dobro i bez većih očekivanja do kraja.
kome je do odličnog, a novijeg SF filma, preporučam Moon (2009) :supz:
ali i ovo slobodno pogledajte, nije gubitak vremena
Image

john_constantine

Post by john_constantine » 27 Oct 2010, 05:59

Game of Death (1978) - koje trash ostvarenje, ali zabavna posveta Bruce Liju iako jedan od najlošijih filmova u vezi njega. Solidna radnja, solidne scene tučnjave, ali iritira to što skrivaju lice dublera koji je mijenjao Bruce Lija jer je iz aviona vidljivo da je to netko drugi. A završna footage scena s njim, dobre scene borbe, ali jednostavno nije kao prošli filmovi. Dosta loše kao jedan od epizoda u Pink panther serijalu kada je Peter Sellers preminuo, pa su jedan nastavak posvetili njemu s footage scenama (najgori u serijalu). Par dobrih scena, solidna i naivna radnja, footage s Bruce Lijem i scena njegovog stvarnog pogreba. 3/5
Michel puši karu.

remike2

Post by remike2 » 27 Oct 2010, 14:15

Batman Returns (1992) - 10/10
Wait Until Dark (1967) - 8/10
Slackers (2002) - 10/10
Scarface (1932) - 7/10
Barry Lyndon (1975) - 9/10
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.

Post Reply