Mickey je genijalan,a cameo od Brucea i Arnolda je legendaran.Evo sad dok pišem mi se opet gledaju.
Svi kojima vam se nije svidio film,što reći,nego eto gledajte onda opet nove Bondove i Bourna (kao pametne akcijske filmove,s naglaskom na "kao"

+1Asfodel wrote:No svejedno mi smeta kako se ove druge proziva, jbt ne sviđa im se taj film i šta sad... čemu spominjanje pameti, žanrova, Bondova i koječega.
big mistake, gledaj ga kad budeš spremnaAsfodel wrote: Postovi kao ovaj iznad me samo dodatno raspaljuju za gledanje.
podsjetil si me da ga moram opet pogledatremike2 wrote:Das Boot (1981) - 10/10
Sjajan film.remike2 wrote:Das Boot (1981) - 10/10
ma to ti je kao ono kada je neki lik s bug foruma pljuvao film od Dolp Lundrena Icarus. Mislim, Dolph Lundren? A što je zapravo očekivao? Takvi likovi mi nikad nisu jasni...DrugsBunny wrote:+1Asfodel wrote:No svejedno mi smeta kako se ove druge proziva, jbt ne sviđa im se taj film i šta sad... čemu spominjanje pameti, žanrova, Bondova i koječega.
Btw, ne znam otkud tolko opterećivanje kom se koji film sviđa/kom ne sviđa. Tko šta gleda, tko ne gleda. Kog uopće boli briga.
john_constantine wrote:Project A II - jednostavno nije tako odličan kao original. Ima dosta akcije i vratolomije s nekoliko dobrih fora, ali do zadnjih pola sata, film je bio lagano naporan radi te nezanimljive priče što je inače boljka kod Chaneovih filmova 80 - tih. Naročito to miješanje više likova i ideja u jedan film čime samo bolje zamara gledatelja. Fora scena s ljutim papričicama, predobro. Solidan nastavak. 3/5