Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- remike2
Re: Koji ste non-horror zadnji gledali ?
The Temp (1993) - 5/10
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.
- DrugsBunny
Once Upon a Time in America (1984) - 9/10...remekdjelo
3 Blind Mice (2003) - 4/10... smeće
3 Blind Mice (2003) - 4/10... smeće
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
- Andrej
DrugsBunny wrote:Once Upon a Time in America (1984) - 9/10...remekdjelo

We're all mad here...
- Bub
Sinoć tj. jutros po tko zna koji put na TV1000 "Summer of Sam" i opet sam ga gledao, meni taj film ima nešto 7/10
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- remike2
Potpis!Andrej wrote:DrugsBunny wrote:Once Upon a Time in America (1984) - 9/10...remekdjeloFilmu

But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.
- chatterer
Empire Records - ok film za opustiti se i zabaviti, ništa pretjerano kvalitetno, film za mlade
2/5
2/5
- DrugsBunny
Meni je taj film baš jedno simpatično i originalno ostvarenje kojem dajem 7/10 bez jebemtichatterer wrote:Empire Records - ok film za opustiti se i zabaviti, ništa pretjerano kvalitetno, film za mlade
2/5

Edit: ontopic: Once Upon a Time in Mexico (2003) - 6/10 zabavan film sa par zanimljivih likova koji se u posljednjih pol sata pretvori u drlog.
...I wrapped our love in all this foil,
-
Magadheera
IMDb
Trailer
Vidia sam nedavno scenu iz ovog filma (final fight) i učinilo mi se da će biti novi spektakl u stilu allude mazake. Ispalo je da sam se prevario, a to i nije bilo loše.
Ovo je super romantično/akcijski film sa ok pričom i glumom, ali i na trenutke nevjerojatnim borbama i koreografijama.
Efekti su zadovoljavajući, a pjesme variraju između super i ok, te su dobro dozirane i nisu pretjerali sa količinom, duljinom niti pretjeranim epic elementima već su se potrudili predočiti razne lokacije što ispada super.
U film se pojavljuje i slavni Chiranjeevi iz allude mazake !!
Sve u svemu najbolji Tollywoodski film koji sam pogleda, odlična premjesa romantike, akcije, drame i komedije.
Ovaj film je najskuplji Tollywoodski film te prvi koji je izašao na blu ray disku.
8/10
Definitivno film koji ću pamtiti
IMDb
Trailer
Vidia sam nedavno scenu iz ovog filma (final fight) i učinilo mi se da će biti novi spektakl u stilu allude mazake. Ispalo je da sam se prevario, a to i nije bilo loše.
Ovo je super romantično/akcijski film sa ok pričom i glumom, ali i na trenutke nevjerojatnim borbama i koreografijama.
Efekti su zadovoljavajući, a pjesme variraju između super i ok, te su dobro dozirane i nisu pretjerali sa količinom, duljinom niti pretjeranim epic elementima već su se potrudili predočiti razne lokacije što ispada super.
U film se pojavljuje i slavni Chiranjeevi iz allude mazake !!
Sve u svemu najbolji Tollywoodski film koji sam pogleda, odlična premjesa romantike, akcije, drame i komedije.
Ovaj film je najskuplji Tollywoodski film te prvi koji je izašao na blu ray disku.
8/10
Definitivno film koji ću pamtiti
- hitman_4
Efter brylluppet (2006) - solidna drama i ništa više.
6.9/10
6.9/10

- Bub
Terry Pratchett's Hogfather - 9/10
Da je bar ovo bilo kad sam bio mali, obožavam ovakve filmove, vjerovatno ću sad i knjigu pročitat.
Da je bar ovo bilo kad sam bio mali, obožavam ovakve filmove, vjerovatno ću sad i knjigu pročitat.
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
-
I meni je Empire records jebenDrugsBunny wrote:Meni je taj film baš jedno simpatično i originalno ostvarenje kojem dajem 7/10 bez jebemtichatterer wrote:Empire Records - ok film za opustiti se i zabaviti, ništa pretjerano kvalitetno, film za mlade
2/5
Edit: ontopic: Once Upon a Time in Mexico (2003) - 6/10 zabavan film sa par zanimljivih likova koji se u posljednjih pol sata pretvori u drlog.

- remike2
The Colour of Money (1986) - 7/10
- Andrej
- Ašow
No, znam, krivo sam se izrazio.remike2 wrote:Jedan jedini superman koji nije više u invalidskim kolicima već je nažalost umro prije 6 godina.Ašow wrote:Superman
vraćanje u djetinstvo. Klasik. 10/10.
Samo je jedan jedini superman i on je trenutno u invalidskim kolicima.

Jebiga

- remike2
Men of Honor (2000) - 8/10
Walk The Line (2005) - 10/10
Walk The Line (2005) - 10/10