Jbg, neću nikad razumit ljude koji ne vole komedije, al ok. Ja ih jednostavno obožavan, zapravo, to mi je vrlo vjerojatno i najdraži žanr od sviju, jer koliko god volija recimo horrore ka potpunu oprečnost, uvik ću kad iman izbora radije pogledat komediju- uvik! Ima loših, itekako, pogotovo ovaj niz parodija od Scary Movie 3 do Vampires Suck, al to je više stupiditet na djelu nego prava zdrava komedija. Isto tako rom/com žanru ne mogu odolit, jebote ka neka curica san, al tako ispada, jer me te stvari savršeno opuštaju i u tih sat i po zaboravin na sve životne gluposti, i samo se smijen ka budala. Evo kako često oden na MaxTv videoteku i HBO On Demand, stalno vrtin komedije tamo. Recimo, u zadnjih par dana mora da san barem 5 puta pogleda I love you, man, Rocker i Yes Man, i doslovno ih mogu vrtit vječno. Ipak, naravno da one nisu nepresušan izvor, i zato ih ne bi nikad uvrstija u topic "Da morate samo 10 filmova gledat do kraja života koji bi to bili", ali za instant zabavu u mom slučaju itekako pale.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.