Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- DrugsBunny
Re: Koji ste non-horror zadnji gledali ?
Letters to Juliet (2010) - 1/10... Što reći? Jučer sam išao u kino gledati Inception sa curom pritom ne znajući da na internetu pišu krivi termini za filmove. Ukratko, završili smo na ovom nepodnošljivom smeću. Sve u svemu, film je katastrofalan, htio sam si izvaditi oči praznom bocom spritea. Toliko nešto neduhovito, neromantično i idiotsko davno nisam gledao.
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
- Josef K
Burn After Reading - 6/10
- Josef K
FAILDrugsBunny wrote:Letters to Juliet (2010) - 1/10... Što reći? Jučer sam išao u kino gledati Inception sa curom pritom ne znajući da na internetu pišu krivi termini za filmove. Ukratko, završili smo na ovom nepodnošljivom smeću. Sve u svemu, film je katastrofalan, htio sam si izvaditi oči praznom bocom spritea. Toliko nešto neduhovito, neromantično i idiotsko davno nisam gledao.

- john_constantine
3:10 to Yuma (2007) - čak odličan film (original nisam gledao) s solidnom glumačkom ekipom, dobrom radnjom, puno akcije i vrhunskom i očekivanom akcijskom završnicom s predobrim ironičnim krajem. Ali naročito mi je zanimljiv karakter Wadea. 4/5
P.S.
Uskoro će se pogledati i original.
SpoilerShow
Istina, čovjek je ubojica i kriminalac, ali kroz cijeli taj put je ubio par ljudi - čovjeka koji je spalio Danovu štaju i lovca na glave koji je ubijao žene i djecu. I to kako žrtvuje samog sebe na kraju da bi Dan ispao heroj s obzirom da je već dva puta pobjegao iz Yume.
P.S.
Uskoro će se pogledati i original.
Michel puši karu.
-
sonatine 8/10
taj takeshi kitano nema loš film!!
ovo je komična drama o pripadniku yakuze koji želi promjeniti način života, ali ovako se nećete nasmijati nijednoj komediji, čovjek je genijalac...kraj je šok!
da nisam lijen stavio bi ovo na listu '1001 film koji morate pogledati'
taj takeshi kitano nema loš film!!
ovo je komična drama o pripadniku yakuze koji želi promjeniti način života, ali ovako se nećete nasmijati nijednoj komediji, čovjek je genijalac...kraj je šok!
da nisam lijen stavio bi ovo na listu '1001 film koji morate pogledati'
This is the Zodiac speaking.
-
Inception - vrhunska ideja i dobra izvedba. Visoko rejtam
-
x2Zadro wrote:FAILDrugsBunny wrote:Letters to Juliet (2010) - 1/10... Što reći? Jučer sam išao u kino gledati Inception sa curom pritom ne znajući da na internetu pišu krivi termini za filmove. Ukratko, završili smo na ovom nepodnošljivom smeću. Sve u svemu, film je katastrofalan, htio sam si izvaditi oči praznom bocom spritea. Toliko nešto neduhovito, neromantično i idiotsko davno nisam gledao.

- john_constantine
Fullmetal alchemist brotherhood - i završio se i taj anime. Drugi najbolji anime uz Busou Renkin, prepun izvrsnih, brutalnih, nasilnih i krvavih akcijskih scena koje pri kraj animea postaju sve bolje okrutnije i epske. Sjajni likovi kroz cijeli anime za svaki svojim motivom, prošlošću, grijehom i žrtvovanjima. Odlične scene alkemije i borbe između alkemičara. Fantastična i vrlo maštovita radnja o patuljku iz staklenke koja na kraju završava fenomalnim i epskim finaleom. I hrpu brojnih događaja, sitnica, humora, likova, 7 smrtnih grijeha i sve kroz 64 epizode. Epski anime za neočekivanim situacijama, preokretima, brutalnih načina ubijanja posebnih negativaca, vrhunske borbe, par bolesnih scena, s adrenalinom na visini i brojnim scenama za pamćenje. 5/5
Michel puši karu.
- Asfodel
Batman Begins - Boby će bit sretan što me uhvatila volja za ovim stvarima
Moram reć jako dobro, odlično. Samo poneka sitnica mi nije sjela, sve drugo mi paše. Taj štih, mnogi uistinu zanimljivi detalji, dodir prošlosti, na sve se stvarno pazilo. Iako je dugačak, nije mi ga ni u jednom trenutku bio problem gledati..

I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Boby
Asfodel wrote:Batman Begins - Boby će bit sretan što me uhvatila volja za ovim stvarima![]()
Moram reć jako dobro, odlično. Samo poneka sitnica mi nije sjela, sve drugo mi paše. Taj štih, mnogi uistinu zanimljivi detalji, dodir prošlosti, na sve se stvarno pazilo. Iako je dugačak, nije mi ga ni u jednom trenutku bio problem gledati..

- DrugsBunny
Mulholland Dr. (2001) - 7/10...Eh, sve mi se ovo čini kao slabija verzija Lost Highwaya koja je još, uz to, na trenutke mnogo dosadna
...I wrapped our love in all this foil,
- chatterer
Close Encounters of the Third Kind - zadnjih 25 minuta dosta popravlja ukupni dojam jednog ne pretjerano zanimljivog filma sa slabim uvodom koji je uz to i nepotrebno razvučen. Sve skupa solidan film, očekivao sam puno više
3,5/5
3,5/5
- Josef K
Fargo - 8/10
Baš super film.
The Birds - 10/10
Hitchcock car
Rear Window - 8/10
Superbad - 2/10
Not funny
Baš super film.
The Birds - 10/10
Hitchcock car

Rear Window - 8/10
Superbad - 2/10
Not funny
- Scarface
Kolko se sićan tebi se nije svidija ni Hangover?Zadro wrote:Fargo - 8/10
Baš super film.
The Birds - 10/10
Hitchcock car![]()
Rear Window - 8/10
Superbad - 2/10
Not funny
cccccc...
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Josef K
Dobro pamčenjeGhostface wrote:Kolko se sićan tebi se nije svidija ni Hangover?Zadro wrote:Fargo - 8/10
Baš super film.
The Birds - 10/10
Hitchcock car![]()
Rear Window - 8/10
Superbad - 2/10
Not funny
cccccc...

Jbg nisam fan takvih filmova