pa istina. Ja sam ionako pogledao taj film samo radi te ideje s organima, tako da nisam niti očekivao toliko akcije. A meni je nakratko zasmetalo to što si napomenuo, ali kada krene akcija, to je najmanje bitna stvar.Bub wrote:john_constantine wrote:Nisi to pričao samnom, već s mladjom.![]()
a već sam umoran pa mješam
Pa da pusti mozak na pašu i gledaj, nekad mi to odgovara super da ne moram razmišljat puno samo gledaj (al onda većinom uzmem neku komediju), ali kad sam čitao plot mislio sam si damn napokon nešto novo i dobro.john_constantine wrote:Američki filmovi su se uvijek bazirali na tome, ne vidim zašto bi se to promijenilo
Ma kužim ne uzimam ni ja i dapače nije film loš da me nebi krivo shvatili, ali moja očekivanju su bila drukčija, ma i bilo bi sve dobro donekle samo da nisu neke stvari predvidljive i fore što sam napisao u spoileru.john_constantine wrote:zato to ne uzimam negativno.
hm... pa nisam baš primijetio. Daj mi neki primjer.dr mladjo wrote:nisu to samo američki sterepotipi..rade ih svi.od europljana do japanaca..