pogledaj, radi se o stvarno odličnom borilačkom filmu, naročito scene tučnjave.jigsaw wrote:Pošto pišem blog Groblje filmova moram pisati o svakakvim žanrovima filmova, pa čim pogledam neki film, zabilježim si to u Word, i razmišljam hoću li igdje objavljivati...zato sam i pitao...možda i pogledam taj film...john_constantine wrote:jigsaw wrote: što li je to?![]()
![]()
akcijski borilački film s elementima povijesne drame - izvrstan klasik + Jet Lee.Ti se samo mirno vrati hororima.
Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- john_constantine
Michel puši karu.
-
Ghrall
- metallicat
- Evil Xander
The last king of Scotland, http://www.imdb.com/title/tt0455590/
Zgodno, iako sam ocekivao vise krvavih detalja iz biografije ludog Amina. FW je odlicno odglumio Amina, ne znam koliko vjerodostojno, ali vrlo upecatljivo.
Zgodno, iako sam ocekivao vise krvavih detalja iz biografije ludog Amina. FW je odlicno odglumio Amina, ne znam koliko vjerodostojno, ali vrlo upecatljivo.
Chuck Norris puts the 'fun' in the 'funeral'.
- AlabamaSmokeOne
- elrania
s ovim bih se slozilaDahmer wrote:die hard 2 je najlošiji barem ako gledamo prva tri jer die hard 4.0 nisam gledao...prvi je original i zato je najbolji a treći ima samuela l. jacksonadrugi je kopija prvog ali nema jacksona
cetvrti dio nisam gledala, te mi je prvi jos uvijek favorit
drugi dio je nekako previse na isti kalup, dok mi je treci, s kojim upravo zavrsih odgledavanje serijala, na drugom mjestu
a i negativci u prvom su mi puno simpaticniji
-
Unreal
Slažem se da je najlošiji dio u serijalu , no bolji je od večine nastavaka na neki film.elrania wrote:s ovim bih se slozilaDahmer wrote:die hard 2 je najlošiji barem ako gledamo prva tri jer die hard 4.0 nisam gledao...prvi je original i zato je najbolji a treći ima samuela l. jacksonadrugi je kopija prvog ali nema jacksona
cetvrti dio nisam gledala, te mi je prvi jos uvijek favorit
drugi dio je nekako previse na isti kalup, dok mi je treci, s kojim upravo zavrsih odgledavanje serijala, na drugom mjestu
a i negativci u prvom su mi puno simpaticniji
- john_constantine
meni su prva dva odlična
A treći više akcijska komedija za stvarno dobrim forama, a tek kada se bruce razpizdi u sukobu s jednonogim. 
Anime Hellsing - cool vampiri, maštovita priča, dobri likovi, akcija, krv, nasilje, razni vampirski likovi, odlična glazba, špica (naročito dio kada si vampirica pokušava polizati krv za oštrice), a tek završetak, pravi spektakl.
Sada da pogledam novu verziju Hellsinga. 
Anime Hellsing - cool vampiri, maštovita priča, dobri likovi, akcija, krv, nasilje, razni vampirski likovi, odlična glazba, špica (naročito dio kada si vampirica pokušava polizati krv za oštrice), a tek završetak, pravi spektakl.
Michel puši karu.
- AlabamaSmokeOne
2001 - a space travesty - i nije toliko los film
Dracula : dead & loving it - bezveze, s hrpom preocitih gresaka u filmu kao npr. kad draculine zene lebde iznad zemlje, a kako im haljine vise, tj. vuku se po podu, bas se vidi kako ispod haljine jedna od njih stoji na skateu i odguriva se prema napred
Dracula : dead & loving it - bezveze, s hrpom preocitih gresaka u filmu kao npr. kad draculine zene lebde iznad zemlje, a kako im haljine vise, tj. vuku se po podu, bas se vidi kako ispod haljine jedna od njih stoji na skateu i odguriva se prema napred
- john_constantine
- AlabamaSmokeOne
- metallicat