Koji ste non-horror zadnji gledali ?
-
Re: Koji ste non-horror zadnji gledali ?
Ja sam se odlučio skinuti Ninja zato što je na Imdb-u pod user comment pisalo Much better than Ninja assassin.
- Scarface
jeba wrote:Ja sam se odlučio skinuti Ninja zato što je na Imdb-u pod user comment pisalo Much better than Ninja assassin.
A da u Ninja Assassin comment piše "Much better than Ninja", šta onda?

I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
-
Pa logicno, onda bi gledao Ninja Assassin.Ghostface wrote:jeba wrote:Ja sam se odlučio skinuti Ninja zato što je na Imdb-u pod user comment pisalo Much better than Ninja assassin.

- Dragonrage
I dobro piše...jer i je bolji...jeba wrote:Ja sam se odlučio skinuti Ninja zato što je na Imdb-u pod user comment pisalo Much better than Ninja assassin.
- boyko
Night at the Museum: Battle of the Smithsonian (2009) - u rangu s prvim djelom.zabavan,al malo previše djetinjast..
oke za jednom pogledat
6/10
oke za jednom pogledat
6/10
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- DrugsBunny
Ja identično mislim o tom filmu, s tim da nisam pogledao 1. dio.
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
- Scarface
Nisi skužija, šta da u oba piše tako? Ma nvm, baza je ionako propala.jeba wrote:Pa logicno, onda bi gledao Ninja Assassin.Ghostface wrote:jeba wrote:Ja sam se odlučio skinuti Ninja zato što je na Imdb-u pod user comment pisalo Much better than Ninja assassin.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- A$H
ma oba su zabavna..
How I Met Your Mother S01-05 - 4.5/5 true story..
Green Zone - 4/5
She Is Out Of My Leauge - 3/5
The Informant! - 3/5
Minority Report - 3.5/5
Undisputed 3 - Redemption - 4/5
League Of Gentlemen - prve dvije sezone 5/5..treca sezona 2/5..

How I Met Your Mother S01-05 - 4.5/5 true story..

Green Zone - 4/5
She Is Out Of My Leauge - 3/5
The Informant! - 3/5
Minority Report - 3.5/5
Undisputed 3 - Redemption - 4/5
League Of Gentlemen - prve dvije sezone 5/5..treca sezona 2/5..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- john_constantine
Doctor who season 4 - baš odlična sezona, puno bolje od trojke. Doznalo se dosta stvari kao ona epizoda s Odoovima ili vrhunsko finale. Daleki nikada ne dosade, i svaki put su sve bolji i moćniji. A tek epizoda u knjižnici. Njezina nova partnerica je baš odlična i karizmatična, tako da je zbilja tužna završnica... Samo je njezina rodbina prilično iritatna. Bar se pojavljuje opet Jack Harness.
Ma odlična serija, pogledamo još specijalne epizode i krećemo na petu sezonu. 4/5

Michel puši karu.
- DrugsBunny
Clockwork Orange (1971) - 10/10
- remike2
O kako je to dobar film. Nedavno ga prvi put gledao, a već me tjera da ga opet gledam kolko me oduševio, fenomenalan je i savršen u svakom segmentu!DrugsBunny wrote:Clockwork Orange (1971) - 10/10
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.
- Boby
"Sherlock Holmes" (2009)
Zabavan, vizualno impresivan s dobro napisanim i odglumljenim Holmesom i Watsonom dok ostatak likova pomalo zaostaje. U prvom činu film gotovo pa savršeno funkcionira a onda se počinje polagano gubiti. Na kraju, ostavlja dovoljno neiskorištenih potencijala za još bolji nastavak.
7/10
"Hard Candy" (2005)
Provokativan indie film koji kroz ideju zamjene lovca i lovine grebe dublje ispod površine ostavljajući gledatelju da sam zaključi što se ispod nje nalazi. Konačni rezultat pomalo je plitak ali preko svega toga se može uredno proći zahvaljujući iznimnoj glumačkoj izvedbi mlade Ellen Page.
8/10
Zabavan, vizualno impresivan s dobro napisanim i odglumljenim Holmesom i Watsonom dok ostatak likova pomalo zaostaje. U prvom činu film gotovo pa savršeno funkcionira a onda se počinje polagano gubiti. Na kraju, ostavlja dovoljno neiskorištenih potencijala za još bolji nastavak.
7/10
"Hard Candy" (2005)
Provokativan indie film koji kroz ideju zamjene lovca i lovine grebe dublje ispod površine ostavljajući gledatelju da sam zaključi što se ispod nje nalazi. Konačni rezultat pomalo je plitak ali preko svega toga se može uredno proći zahvaljujući iznimnoj glumačkoj izvedbi mlade Ellen Page.
8/10
- DrugsBunny
Upravo to, ja ga evo reprizirah nakon jedno 2 godineremike2 wrote:O kako je to dobar film. Nedavno ga prvi put gledao, a već me tjera da ga opet gledam kolko me oduševio, fenomenalan je i savršen u svakom segmentu!DrugsBunny wrote:Clockwork Orange (1971) - 10/10

-
uhvatio jučer na novoj tv chapter 27, nisam mogao zaspat nikako i pohvala filmu što me do kraja (u 5 ujutro je završio) držao prikovanim za telku
inače, to je priča o marku chapmanu, liku koji je ubio lennona, prikazuje sve iz njegove perspektive i cijeli film je praktično njegov unutarnji monolog, stav o svijetu, razmišljanja...al ono, dosta mlako izvedeno, nekada 'prejake' izjave glavnog lika o filozofiji života što ne paše baš, malo previše pretenciozno i nabubano
ocjena 3/5
inače, to je priča o marku chapmanu, liku koji je ubio lennona, prikazuje sve iz njegove perspektive i cijeli film je praktično njegov unutarnji monolog, stav o svijetu, razmišljanja...al ono, dosta mlako izvedeno, nekada 'prejake' izjave glavnog lika o filozofiji života što ne paše baš, malo previše pretenciozno i nabubano
ocjena 3/5
This is the Zodiac speaking.
- DrugsBunny
Oho! Onda moram skinut film, fan sam njegova djelafilmophil wrote:inače, to je priča o marku chapmanu