Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- DrugsBunny
Re: Koji ste non-horror zadnji gledali ?
Rescue Me season 4 - puno lošije od 3. sezone, ali i dalje sa super forama i svime, nastavljamo sa 5.om kada se skine.
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
- Scarface
Prince of Persia- 8 /10-sjajan film, nema previše dodirnih točaka s igricom, tako da bi hc fanovi mogli ostat razočarani, ali cila priča je pitka, zabavna i zamotana u jedan lipi konačni paketić s glavom, tijelom i repom. Nastavak će vjerojatno bit, mada film i ne ostavlja mista za njega baš previše, za razliku od igrice.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- DrugsBunny
Ichi The Killer - 8/10... krvavo, brutalno i, najviše od svega, bizarno. Na trenutke mi je znao biti blago naporan doduše. Završetak je naprosto zanimljiv.
- john_constantine
pročitaj poslije mangu, još je brutalnija i bolja od filma.DrugsBunny wrote:Ichi The Killer - 8/10... krvavo, brutalno i, najviše od svega, bizarno. Na trenutke mi je znao biti blago naporan doduše. Završetak je naprosto zanimljiv.

Michel puši karu.
- DrugsBunny
Nisam veliki fan mangi.
- john_constantine
nisam niti ja, pa sam svejedno pročitao tu mangu.DrugsBunny wrote:Nisam veliki fan mangi.

Michel puši karu.
- Scarface
I otad ju stalno spominješ ka navijen.john_constantine wrote:nisam niti ja, pa sam svejedno pročitao tu mangu.DrugsBunny wrote:Nisam veliki fan mangi.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
-
A night at the roxbury
po 1000 put ,svaki put krepam od smijeha
po 1000 put ,svaki put krepam od smijeha

..."We all go a little mad sometimes"...
-
pusti ga,vidiš ga,vidiš da je bedastGhostface wrote:I otad ju stalno spominješ ka navijen.john_constantine wrote:nisam niti ja, pa sam svejedno pročitao tu mangu.DrugsBunny wrote:Nisam veliki fan mangi.

- john_constantine
pusti ga,vidiš ga,vidiš da je bedastJohn_Ryder wrote:I otad ju stalno spominješ ka navijen.Ghostface wrote:[qute="john_constantine"]nisam niti ja, pa sam svejedno pročitao tu mangu.DrugsBunny wrote:Nisam veliki fan mangi.

ja bar ne fantaziram kao ti kako bi htio silovati majku.

P.S. I da, nemam se namjeru svađati s 10 godišnjakom spamerom, pa da znaš, na ignoreu si da ne gubiš vrijeme na odgovor.

Last edited by john_constantine on 13 Jun 2010, 14:59, edited 1 time in total.
Michel puši karu.
- john_constantine
Enter the Dragon - baš ga jučer pogledao po tko zna koji put, vrhunski klasik s odličnim scenama tučnjave, stripovskom radnjom, odličnim negativcem, i brutalnim borcem Bolo.
5/5

Michel puši karu.
-
bolojohn_constantine wrote:Enter the Dragon - baš ga jučer pogledao po tko zna koji put, vrhunski klasik s odličnim scenama tučnjave, stripovskom radnjom, odličnim negativcem, i brutalnim borcem Bolo.5/5

inače, ovo mi je najbolji film bruce leeja koji sam gledao, još moram pogledat onaj di se tuče s norrisom
This is the Zodiac speaking.
-
shadowless sword 4/5
preporučam svim ljubiteljima samuraja i dalekog istoka u starija vremena...ak su vam dobri shinobi i azumi ovo bu vam isto jebeno...negativci su predobri, a 2 glavna ženska lika mmmm
preporučam svim ljubiteljima samuraja i dalekog istoka u starija vremena...ak su vam dobri shinobi i azumi ovo bu vam isto jebeno...negativci su predobri, a 2 glavna ženska lika mmmm

This is the Zodiac speaking.
- john_constantine
Da, jedan od najbrutalnijih negativaca u borilačkim filmovima ikad.filmophil wrote:bolojohn_constantine wrote:Enter the Dragon - baš ga jučer pogledao po tko zna koji put, vrhunski klasik s odličnim scenama tučnjave, stripovskom radnjom, odličnim negativcem, i brutalnim borcem Bolo.5/5
tiha patnja moje mladosti...on mi je uvijek bio pojam snage i moći u filmovima, najjače njegovo je onaj skok na kraju borbe na protivnika pa kad čuješ kak se lome kosti
![]()
inače, ovo mi je najbolji film bruce leeja koji sam gledao, još moram pogledat onaj di se tuče s norrisom

Michel puši karu.
- Boby
@cons
Znači, jučer se nije gledao "Chinatown"?
Znači, jučer se nije gledao "Chinatown"?