Koji ste non-horror zadnji gledali ?

Sve o industriji, VHS, DVD, filmovi iz kućne radinosti itd.
Post Reply
boyko

Re: Koji ste non-horror zadnji gledali ?

Post by boyko » 21 May 2010, 00:16

Alice in Wonderland (2010) - meni baš dobar. super je to Burton napravil.
Wonderland vizualno savršeno izgleda.gluma odlična,glumci također.a i čim glumi Depp nemre bit loše. obožavam te njegove "crazy" uloge.
8/10
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''

Mr. Bakmilo

Post by Mr. Bakmilo » 21 May 2010, 00:18

boyko wrote:Alice in Wonderland (2010) - meni baš dobar. super je to Burton napravil.
Wonderland vizualno savršeno izgleda.gluma odlična,glumci također.a i čim glumi Depp nemre bit loše. obožavam te njegove "crazy" uloge.
8/10
a meni je to tek takav proljev da je to strava
dosadno, razvodnjeno, a i deep-a ne volim baš
:rolleyes:

boyko

Post by boyko » 21 May 2010, 00:23

Mr. Bakmilo wrote:
boyko wrote:Alice in Wonderland (2010) - meni baš dobar. super je to Burton napravil.
8/10
ma i ja sam mislil da mi bu isto takav,kad sam pročital večinom negativne komentare.al ono na kraju mi ispal i više nego dobar.
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''

Mr. Bakmilo

Post by Mr. Bakmilo » 21 May 2010, 00:25

boyko wrote:
Mr. Bakmilo wrote:
8/10
ma i ja sam mislil da mi bu isto takav,kad sam pročital večinom negativne komentare.al ono na kraju mi ispal i više nego dobar.
ma vizualno je on super napravljen i to sve (da me krivo ne shvatiš), samo je razvodnjen...
ne znam, možda mi jednostavno nije taj dan pasao takav film. ko će ga znat...

filmofil

Post by filmofil » 21 May 2010, 01:10

kick-ass 5/5

zbog ovoga volim filmove
This is the Zodiac speaking.

olio

Post by olio » 21 May 2010, 17:27

V
zadnja epizoda sezone je bolja od svih zajedno prijašnjih epizoda

john_constantine

Post by john_constantine » 21 May 2010, 19:39

Rawhead Rex - jako zabavno ostvarenje, vrijedi pogledati. A kostim je na početku bio fora, ali kada ubija danju, onda izgleda loše kao neki muppet. Ali maska je baš fora. A radnja dosta brutalna i zanimljiva, s dosta nasilnih scena. Baš zabavan monster movie, preporuka. Jedino pretjerano nadrkavanje lošim specijalnim efektima pri kraj filma... 4/5

P.S.
Čudi me tako loša ocjena na imbd - u...
Michel puši karu.

filmofil

Post by filmofil » 21 May 2010, 21:35

pa nije to non-horror

john_constantine

Post by john_constantine » 21 May 2010, 21:37

filmophil wrote:pa nije to non-horror
ups, fulao temu :oops:
Michel puši karu.

filmofil

Post by filmofil » 22 May 2010, 03:23

city of god 4.5/5

jeben prikaz života u favelama, zainteresirao sam se više za taj dio ria de janeira i gledal na netu dokumentarce...najviše me fasciniraju oni klinci koji su kasnije izrasli u jednu od najvećih tamošnjih bandi

ne znam šta bi posebno izdvajao iz filma jer je sve skoro pa savršeno napravljeno...vidim po netu da se ljudi žale na glumu, al meni to nije štekalo ni malo, uživio sam se u film od 1. sekunde i ostao uživljen do kraja...pohvala redatelju i ekipi koja je snimala ovo čudo

Wendigo

Post by Wendigo » 22 May 2010, 11:31

filmophil wrote:city of god 4.5/5

jeben prikaz života u favelama, zainteresirao sam se više za taj dio ria de janeira i gledal na netu dokumentarce...najviše me fasciniraju oni klinci koji su kasnije izrasli u jednu od najvećih tamošnjih bandi

ne znam šta bi posebno izdvajao iz filma jer je sve skoro pa savršeno napravljeno...vidim po netu da se ljudi žale na glumu, al meni to nije štekalo ni malo, uživio sam se u film od 1. sekunde i ostao uživljen do kraja...pohvala redatelju i ekipi koja je snimala ovo čudo
potpis.
i ako ti se ovo svidjelo obavezno pogledaj trupa de elite.

Boby

Post by Boby » 22 May 2010, 15:45

filmophil wrote:city of god 4.5/5

Uistinu, legenda od filma. Nisam ga uzalud uvrstil na svoju listu 10 najboljih iz prethodnog desetljeća.
Last edited by Boby on 22 May 2010, 16:00, edited 1 time in total.

Boby

Post by Boby » 22 May 2010, 15:59

"Robin Hood" (2010)

Iako nisam imao neka velika očekivanja na kraju sam ostao pomalo razočaran. Prije svega, cijenim što su autori odlučili krenuti drugom rutom i predstaviti ovu priču u nešto drukčijem, semi-realistično-surovom izdanju ali na koncu to je i jedino što uspjeva održati integritet dok sve ostale stvari vrludaju slijepim putevima. Likovi su dosta površni, neki od njih i karikaturni te se nikako nisam mogao oteti dojmu kako su ovdje jedino da služe priči umjesto da bude suprotno a to što će kao posljedica svega proizači da neki od postupaka pojedinaca budu upitni čak i za standarde ovakvog žanra zasigurno se je nastojalo nadomjestiti s mudrim citatima koji bi trebali biti veći od života pa na koncu bivaju i veći od ovog filma. Mada je riječ o još jednom spektaklu koji bi prije svega trebao biti zabavan i atraktivan, šteta je što se ne ulaže više kreativnosti kada je u pitanju reinterpretacija nečeg toliko opće poznatog i prihvaćenog kao što je Robin Hood.

6/10

john_constantine

Post by john_constantine » 22 May 2010, 21:12

Electric dragon 80.000 V - čudno crno bijelo ostvarenje nabijeno uvrnutom kamerom, odličnim soundtrackom, otkačenim likovima, zanimljivom radnjom i zabavnim finaleom. 4/5
Michel puši karu.

DrugsBunny

Post by DrugsBunny » 23 May 2010, 11:29

Starship Troopers - 9/10, jedan od najdražih filmova iz djetinjstva, a još uvijek sam emotivno povezan s njime. Ocjena bi bila viša da nema dosadnjikavog početka.
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...

Post Reply