Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- john_constantine
Re: Koji ste non-horror zadnji gledali ?
Superman/Batman: Public Enemies - dobra, ali drugačija animacija, solidna radnja, Batman i Superman opet u zajedničkom filmu, puno supernegativaca i superheroja, i dobra završnica. 3/5
Michel puši karu.
- john_constantine
Shallow Grave - dobra crna komedija s sjajnim glumcima, zanimljivom radnjom, dobrom tematikom i odličnom završnicom, s šokatnim twistom. Veliko prijateljstvo koje će se završiti u krvi... 4/5
Michel puši karu.
-
there was a crooked man... - 3/5
malo naivan film kaj se tiče međuodnosa pojedinih likova, al baš ga je gušt pogledat...film drže henry fonda i kirk douglas, a kraj je genijalan...tj zadnja rečenica koja se pojavi na ekranu, nasmijao sam se kako su to dobro smislili
malo naivan film kaj se tiče međuodnosa pojedinih likova, al baš ga je gušt pogledat...film drže henry fonda i kirk douglas, a kraj je genijalan...tj zadnja rečenica koja se pojavi na ekranu, nasmijao sam se kako su to dobro smislili
This is the Zodiac speaking.
- remike2
Oscar (1991.) - pregenijalan film, savršen u svemu, briljantna komedija od glume, priče, režije, čak mi se i soundtrack svidio te cijeli prikaz života u SAD-u 1930-tih i ono što je jako bitno izuzetno je smiješan film od početka do kraja, meni jedna od najdražih i rekao bih najboljih komedija ikad, uvijek ga mogu pogledati i baš me fino oraspoloži! 10/10.
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.
- DrugsBunny
Man with the Screaming Brain - 4/10 

...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
- boyko
I'm Gonna Git You Sucka (1988) - dobra stara komedija. 7,5/10
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
-
Broken Flowers
odličan film s Bill Murray-om..stvarno vrhunska komedija/drama s odličnim soundtrackom
odličan film s Bill Murray-om..stvarno vrhunska komedija/drama s odličnim soundtrackom
-
coffee and cigarettes 3.5/5
jako zanimljiv koncept, neki segmenti su dobri, neki manje dobri, al u globalu film ne ostavlja neki jak dojam makar je imao puno potencijala...mislim da bi tarantino trebao napraviti ovako nešto temeljeno samo na dijalogu
jako zanimljiv koncept, neki segmenti su dobri, neki manje dobri, al u globalu film ne ostavlja neki jak dojam makar je imao puno potencijala...mislim da bi tarantino trebao napraviti ovako nešto temeljeno samo na dijalogu

- A$H
Robin Hood - 3/5
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- Wendigo
ip man 2 (2010)
4/5 - mrvicu lošiji od prvog dijela.
4/5 - mrvicu lošiji od prvog dijela.
- Boby
Jedan od mojih omiljenijih modernih filmova unatoč nekim svojim manama.filmophil wrote:coffee and cigarettes 3.5/5
Atmosfera je jednostavno jako dobra, isto tako i izbor glumaca a i dijalozi znaju biti baš pogođeni. Sam koncept je točno po mom ukusu.
SpoilerShow
Najjača mi je priča s Iggyem Popom i Tomom Waitsom gdje si obojica, pušeći cigarete, čestitaju na prestanku pušenje 

-
meni je pak najbolji između moline i coogana
tu sam se najviše smijao
ali da, jebeno je i: "i can take one since i quit, right?"

ali da, jebeno je i: "i can take one since i quit, right?"

- metallicat
slažem se, presmiješan jeremike2 wrote:Oscar (1991.) - pregenijalan film, savršen u svemu, briljantna komedija od glume, priče, režije, čak mi se i soundtrack svidio te cijeli prikaz života u SAD-u 1930-tih i ono što je jako bitno izuzetno je smiješan film od početka do kraja, meni jedna od najdražih i rekao bih najboljih komedija ikad, uvijek ga mogu pogledati i baš me fino oraspoloži! 10/10.

-
Monty Python and the Holy Grail
again and again
upišah se od smiha
again and again
upišah se od smiha
- john_constantine
he, scena s kokosima umjesto konja.Mr. Bakmilo wrote:Monty Python and the Holy Grail
again and again
upišah se od smiha

Fulltime Killer - odličan akcijski triler s dva plaćenika i jedne djevojke između njih. Dobra doza akcije (naročito ono na početku s Lokom i granatama), zanimljiva radnja s preokretima, neobična romantična priča i odlično finale. A najbolji mi je lik ipak Lok, samo zato što je veliki filmofil, tek reference kao ono s maskama. A tek ona fora s filmom koji ne postoji, he

Michel puši karu.