Koji ste non-horror zadnji gledali ?
-
Re: Koji ste non-horror zadnji gledali ?
A jesi li gledao sve te filmove pa da mozes nesto konstruktivno govoriti. Mislim da ne postoji najjaca godina. Svatko ima svoju i to je sve subjektivni dojam, ali opcenito je glupo o tome govoriti jer se kladim da dosta toga nije pogledano da bi se moglo tvrditi tako.
"Good night boils and ghouls."
- Decadentor
Metalcamp wrote:A jesi li gledao sve te filmove pa da mozes nesto konstruktivno govoriti. Mislim da ne postoji najjaca godina. Svatko ima svoju i to je sve subjektivni dojam, ali opcenito je glupo o tome govoriti jer se kladim da dosta toga nije pogledano da bi se moglo tvrditi tako.
LOL pa ako nije gledo filmove zasto bi ih uvrstio u svoje najdraze

-
Ma ne to. Govorio je o najboljim godinama, ali rekao je to kao da je siguran da su to najbolje. Samo sam htio reci da se ne moze govoriti ako se nije pogledalo filmova iz te i te godine. Kladim se da ima jos jacih godina.Decadentor wrote:Metalcamp wrote:A jesi li gledao sve te filmove pa da mozes nesto konstruktivno govoriti. Mislim da ne postoji najjaca godina. Svatko ima svoju i to je sve subjektivni dojam, ali opcenito je glupo o tome govoriti jer se kladim da dosta toga nije pogledano da bi se moglo tvrditi tako.
- Decadentor
ako govoris o bobyu on kaze da mu je 2007 najbolja u ovom desteljecuMetalcamp wrote:Ma ne to. Govorio je o najboljim godinama, ali rekao je to kao da je siguran da su to najbolje. Samo sam htio reci da se ne moze govoriti ako se nije pogledalo filmova iz te i te godine. Kladim se da ima jos jacih godina.Decadentor wrote:Metalcamp wrote:A jesi li gledao sve te filmove pa da mozes nesto konstruktivno govoriti. Mislim da ne postoji najjaca godina. Svatko ima svoju i to je sve subjektivni dojam, ali opcenito je glupo o tome govoriti jer se kladim da dosta toga nije pogledano da bi se moglo tvrditi tako.
a ako govoris o chatteru..on je napiso po mom sudu i imdb tako da nitko nije govorio opcenito

- Sammy
pa, ovako, bio sam uskracen za net cijelu nedjelju i samo sam zalegao u krevet i pogledao cijeli rtl-ov program od 12-24
između ostalog i ove filmove:
Antz (1998) - fora crtanac, dobra i jednostavna prica..bas mi je lijepo sjeo
- 7/10
An Inconvenient Truth (2006) - jako dobar dokumentarac o Al Gore-u i njegovom izlaganju globalnog zatopljenja, sto ce nam se dogoditi za 50-tak godina ako ovako nastavimo, otapanje ledenjaka i tako malo o svemu - 8/10
The Spiderwick Chronicles (2008) - meni solidan fantasy film, nije mi medu boljima, svida mi se jedino sto se ne pretjeruje stim goblinima i stvorenjima kao u nekim drugim filmovima, i mozda je malo prekratak za ovakav tip filma - 6/10
The Bone Collector (1999) - izvrstan triler sa dobrom glumackom postavom, napet i uzbudljiv do samog kraja.. - 7/10
i jucer pogledah jos jedan dokumentarac:
Nazi UFO Conspiracy (2008) - zanimljiv dokumentarac o teoriji da su NLO-i zapravo tajne americke letjelice cije su nacrte i prototipove nacistima zapljenili amerikanci pobjedom u WW2..navodno su nacisti radili na takvim oruzanim snagama..uglavnom vrijedi pogledati - 6/10

Antz (1998) - fora crtanac, dobra i jednostavna prica..bas mi je lijepo sjeo

An Inconvenient Truth (2006) - jako dobar dokumentarac o Al Gore-u i njegovom izlaganju globalnog zatopljenja, sto ce nam se dogoditi za 50-tak godina ako ovako nastavimo, otapanje ledenjaka i tako malo o svemu - 8/10
The Spiderwick Chronicles (2008) - meni solidan fantasy film, nije mi medu boljima, svida mi se jedino sto se ne pretjeruje stim goblinima i stvorenjima kao u nekim drugim filmovima, i mozda je malo prekratak za ovakav tip filma - 6/10
The Bone Collector (1999) - izvrstan triler sa dobrom glumackom postavom, napet i uzbudljiv do samog kraja.. - 7/10
i jucer pogledah jos jedan dokumentarac:
Nazi UFO Conspiracy (2008) - zanimljiv dokumentarac o teoriji da su NLO-i zapravo tajne americke letjelice cije su nacrte i prototipove nacistima zapljenili amerikanci pobjedom u WW2..navodno su nacisti radili na takvim oruzanim snagama..uglavnom vrijedi pogledati - 6/10
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- chatterer
pa ajde mi reci kojih pet godina je jačih od 1994. (a da ih ja nisam spomenuo) baš me zanima pa da prodiskutiramo.Metalcamp wrote:A jesi li gledao sve te filmove pa da mozes nesto konstruktivno govoriti. Mislim da ne postoji najjaca godina. Svatko ima svoju i to je sve subjektivni dojam, ali opcenito je glupo o tome govoriti jer se kladim da dosta toga nije pogledano da bi se moglo tvrditi tako.
Ako ne znaš ni sam onda nemoj ni pljuvati tuđi trud. Ja sam svjestan da nisam gledao dosta bitnih filmova, ali isto tako sam dosta i pogledao nakon 1940. g.; dok 30te godine još moram detaljnije obraditi.
The Big Sleep - izvrstan Hawksov film sa punim pogotkom pri odabiru glumaca, posebno glumica koje su sve redom vrlo zgodne a još i odlično odglumile. Bogart je briljirao u ulozi privatnog detektiva, daje poseban žar filmu koji se i tako gleda bez dosadnjikavih dijelova. Priča sama po sebi je dosta kompleksna, sastoji se od dosta podataka, likova povezanih te treba biti skoncentriran kako bi se sve pohvatalo, no ne treba očajavati ako štogod i promakne jer film nudi puno drugih stvari, od kamere koja je nerijetko postavljena na najbolja mjesta, zanimljivih razgovora, misterije pa do tehnički dosta dobre izvedenosti. Noir koji većinu ljudi vjerujem neće razočarati
još samo da dodam kako mi je žao što podforumi vezani za starije filmove (1920-1980) zjape prazni, dođe mi da otvorim neke teme tamo ali odustanem kad vidim da slabu posjećenost i komentiranje
- Boby
@chatter
Samo ti otvori topice i budu se ziher pridružili komentiranju oni koji su gledali.
Imali smo nekoć jednog člana koji je revno otvarao topice o Hitchcockovim filmovima u tom podforumu ali imao je problema pa ga više nema.
Samo ti otvori topice i budu se ziher pridružili komentiranju oni koji su gledali.
Imali smo nekoć jednog člana koji je revno otvarao topice o Hitchcockovim filmovima u tom podforumu ali imao je problema pa ga više nema.
- boyko
The Hurt Locker (2008) - tak-tak.na početku napet,pa dosadan,pa napet,pa opet dosadan i tak dalje...
možda da malo krače traje bi bil bolji,a ovak je neki prosjek,za jednom pogledat i to je to.
dobra je mjuza na početku i na kraju filma. 6,5/10
možda da malo krače traje bi bil bolji,a ovak je neki prosjek,za jednom pogledat i to je to.
dobra je mjuza na početku i na kraju filma. 6,5/10
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
-
Je li vidis koji je tvoj stav.chatterer wrote:pa ajde mi reci kojih pet godina je jačih od 1994. (a da ih ja nisam spomenuo) baš me zanima pa da prodiskutiramo.Metalcamp wrote:A jesi li gledao sve te filmove pa da mozes nesto konstruktivno govoriti. Mislim da ne postoji najjaca godina. Svatko ima svoju i to je sve subjektivni dojam, ali opcenito je glupo o tome govoriti jer se kladim da dosta toga nije pogledano da bi se moglo tvrditi tako.
Ako ne znaš ni sam onda nemoj ni pljuvati tuđi trud. Ja sam svjestan da nisam gledao dosta bitnih filmova, ali isto tako sam dosta i pogledao nakon 1940. g.; dok 30te godine još moram detaljnije obraditi.
The Big Sleep - izvrstan Hawksov film sa punim pogotkom pri odabiru glumaca, posebno glumica koje su sve redom vrlo zgodne a još i odlično odglumile. Bogart je briljirao u ulozi privatnog detektiva, daje poseban žar filmu koji se i tako gleda bez dosadnjikavih dijelova. Priča sama po sebi je dosta kompleksna, sastoji se od dosta podataka, likova povezanih te treba biti skoncentriran kako bi se sve pohvatalo, no ne treba očajavati ako štogod i promakne jer film nudi puno drugih stvari, od kamere koja je nerijetko postavljena na najbolja mjesta, zanimljivih razgovora, misterije pa do tehnički dosta dobre izvedenosti. Noir koji većinu ljudi vjerujem neće razočarati
još samo da dodam kako mi je žao što podforumi vezani za starije filmove (1920-1980) zjape prazni, dođe mi da otvorim neke teme tamo ali odustanem kad vidim da slabu posjećenost i komentiranje
pa ajde mi reci kojih pet godina je jačih od 1994. (a da ih ja nisam spomenuo)
Znaci. siguran si da nema jacih godina, siguran si da da je ovo tvoje objektivno. Sve sto govorimo to je subjektivno tako da slobodno otvori temu pa mozemo diskutirati

- chatterer
koliko ja znam, ja sam rekao da je idem tako daleko i kažem da je 1994. g. u top 5 godina a ne da je NAJJAČA.
A ovo što si izvadio iz konteksta samo ide u prilog tome, pročitaj ponovo što sam zadnje rekao, čak i više puta jer vidim da ne shvaćaš. Konstantno pljuješ moje mišljenje a ne daješ nikakav primjer zašto sam u krivu nego samo nagađaš i kontriraš jer ti zbog nečega moje mišljenje ne odgovara
A ovo što si izvadio iz konteksta samo ide u prilog tome, pročitaj ponovo što sam zadnje rekao, čak i više puta jer vidim da ne shvaćaš. Konstantno pljuješ moje mišljenje a ne daješ nikakav primjer zašto sam u krivu nego samo nagađaš i kontriraš jer ti zbog nečega moje mišljenje ne odgovara
-
Evo, i opet tvrdis. Siguran si da je u 5 najjacih, a ja kazem da nije i sto sad?
Ima toliko boljih godina, i ovo je moje subjektivno milsjenje. Ja tvrdim da 94. nije ni medu 10 najboljih. Zasto si samo uopce 4 filma nabrojao iz te godine kada se gledaju 7, 8 filmova iz pojedine godine.
Southern Comfort - vrlo dobar film, nest slicno Deliverancu, ali malo bolji. Ima jedna scena silovanja koje je brutalna. 7.5/10
Ima toliko boljih godina, i ovo je moje subjektivno milsjenje. Ja tvrdim da 94. nije ni medu 10 najboljih. Zasto si samo uopce 4 filma nabrojao iz te godine kada se gledaju 7, 8 filmova iz pojedine godine.
Southern Comfort - vrlo dobar film, nest slicno Deliverancu, ali malo bolji. Ima jedna scena silovanja koje je brutalna. 7.5/10
- chatterer
dobro je, sve mi je jasno s kim pričam, hvala što si potvrdio, nećemo dalje jer nema smisla, konstantno trollaš
evo samo zbog čega sam tražio primjere
hvala, doviđenja
Metalcamp wrote: Ma ne to. Govorio je o najboljim godinama, ali rekao je to kao da je siguran da su to najbolje. Samo sam htio reci da se ne moze govoriti ako se nije pogledalo filmova iz te i te godine. Kladim se da ima jos jacih godina.
dakle, kladiš se, tvrdiš da nije ni u 10 najboljih bez ikakvog primjeraMetalcamp wrote:Evo, i opet tvrdis. Siguran si da je u 5 najjacih, a ja kazem da nije i sto sad?
hvala, doviđenja

-
Cekaj malo. Je li ti to hoces nametnuti nekome misljenje. Pa daj se ti onda izjasni. Ne znas o cem pricas.chatterer wrote:dobro je, sve mi je jasno s kim pričam, hvala što si potvrdio, nećemo dalje jer nema smisla, konstantno trollaš
Metalcamp wrote: Ma ne to. Govorio je o najboljim godinama, ali rekao je to kao da je siguran da su to najbolje. Samo sam htio reci da se ne moze govoriti ako se nije pogledalo filmova iz te i te godine. Kladim se da ima jos jacih godina.dakle, kladiš se, tvrdiš da nije ni u 10 najboljih bez ikakvog primjeraMetalcamp wrote:Evo, i opet tvrdis. Siguran si da je u 5 najjacih, a ja kazem da nije i sto sad?
hvala, doviđenja
1974
The Godfather 2
Chinatown
The Conversation
Lenny
The Towering Inferno
Amarcord
1975 - ovo je u top 3 za mene osobno
One Flew Over the Cuckoo's Nest
Barry Lyndon
Dog Day Afternoon
Jaws
Nashville
1959
Ben-Hur
Anatomy of a Murder
Room at the Top
The Diary of Anne Frank
The Nun's Story
Some Like It Hot
North by Northwest
1957
The Bridge on the River Kwai
Sayonara
Peyton Place
Witness for the Prosecution
12 Angry Me
1991
The Silence of the Lambs
Cape Fear
Terminator 2
JFK
Thelma & Louise
1992
Unforgiven
The Crying Game
A Few Good Men
Howards End
Scent of a Woman
Malcolm X
Glengarry Glen Ross
1993
Schindler's List
The Piano
The Fugitive
In the Name of the Father
The Remains of the Day
Philadelphia
Eto, 3 godine su mi bolje u 90-tima od te 94.
I nemoj ovo shvacat nisat osobno jer ovo je moje misljenje. Zbilja ne mislim da je 94. medu najboljima. Ti mislis i ok.
Ima jos za mene boljih iz 40-tih, a i iz 30-tih. Zbilja smo offtopic.
-
od kud si ovo iskopirao 

-
Pa naravno da nisam iz glave napisao. Napises Oscars i ides po godinama da vidis koji su filmovi bili i lagano se onda sjetiti. I shvatis da ima puno boljih godina.