Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- Boby
Re: Koji ste non-horror zadnji gledali ?
U neku ruku se slažem; niti na mene film nije ostavio preveliki dojam ali ne bih mogao poreći da redatelj ima potencijala.
A za Shawshannu vrijedi svaki hvalospjev; jedan moj kolega je opsjednut s njom.
A za Shawshannu vrijedi svaki hvalospjev; jedan moj kolega je opsjednut s njom.
-
moj bed, nije shawshanna (ah, taj tarantino) nego Shannyn Sossamon 

This is the Zodiac speaking.
- Boby
Goni se; a ja te išao copy/paste-atfilmophil wrote:moj bed, nije shawshanna (ah, taj tarantino) nego Shannyn Sossamon

Uh, Melannie Laurent; onu karizmu koju je imala u filmu ima i za vrijeme intervjua. Niš ju se ne kuži na tom francuskom ali može ju se tak gledati u beskraj. Meni trenutno najdraža mlada europska glumica, pa i šire

-

ova melanie laurent meni nije niš posebno ...ne volim plavuše i takve noseve
za karizmu se slažem, ima određeni šarm i zrači nečim....al šta se europskih glumica tiče općenito, tu sam za natalie portman bezrezervno (makar ne znam jel nju mogu brojat pod europske)
- Boby
Prije bi je mogao ubrojiti pod azijske glumice; usprkos euroviziji za mene Izrael nije Europa. Ah ne, slatka je u nekim filmovima ali vidio sam ju kada onak obrijane glave govori na hebrejskom; djeluje kao kakav zastrašujući psihopat i totalno druga osoba u usporedbi s onom slatkom Amerikankom koja je u SAD-u.
-
The 40 Year Old Virgin
dobra komedija ali apatow-u treba zabranit filmove poviše sat i 35
7/10
dobra komedija ali apatow-u treba zabranit filmove poviše sat i 35
7/10
- Asfodel
Boby, i ja sam zaljubljena u Shosanu 

I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Boby
Nećeš ju dobiti ako na to ciljašAsfodel wrote:Boby, i ja sam zaljubljena u Shosanu

- chatterer
African Queen - 3,5/5
skroz zanimljiv, bila bi i četvorka da me Katherine nije iziritirala
skroz zanimljiv, bila bi i četvorka da me Katherine nije iziritirala
- Jandra
The Hangover - 9/10
Dugo sam odgađao gledanje filma i vidim da sam pogriješio. Odmah u prvih 10 minuta sam postao jako zainteresiran. Gluma, radnja, humor... savršeno.
Onaj gay japanski kriminalac
Ko nije gledao svakako mora.
Dugo sam odgađao gledanje filma i vidim da sam pogriješio. Odmah u prvih 10 minuta sam postao jako zainteresiran. Gluma, radnja, humor... savršeno.
Onaj gay japanski kriminalac

Ko nije gledao svakako mora.
- Jandra
Transformers - po meni jedno 5/10
Nije neš film. Specijalni efekti su super al nekak je nerealno napravljeno. Ovi se bore tam razruše pol Amerike, a ljudi jos uvijek u zgradama i sve. Nije im palo na pamet da bježe. U početku je još bio dobar al kad su one borbe počele...
Nije neš film. Specijalni efekti su super al nekak je nerealno napravljeno. Ovi se bore tam razruše pol Amerike, a ljudi jos uvijek u zgradama i sve. Nije im palo na pamet da bježe. U početku je još bio dobar al kad su one borbe počele...
- Sammy
Transformers (2007) - hmm..pa film me nije bas impresionarao, dosta je nelogican i nerealan, ja mislim da bi zdrav covjek primjetio ili bar cuo gigantske robote u svome dvoristu u gluho doba noci..akcija je dosadna neznas ko koga, al ajde zbog Megan
- 7/10

You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- Jandra
Točno to. Nerealan i nelogičan.Sammy wrote:Transformers (2007) - hmm..pa film me nije bas impresionarao, dosta je nelogican i nerealan, ja mislim da bi zdrav covjek primjetio ili bar cuo gigantske robote u svome dvoristu u gluho doba noci..akcija je dosadna neznas ko koga, al ajde zbog Megan- 7/10
-
lol iks de...mislim da niste trebali tražiti previše realnosti u transformersima...meni je to film za mozak na pašu i kao takav je odličan
- Sammy
dobro ja sam se malo krivo izrazio u ovome nerealan jer je poanta filma nerealnost, al da ima nekih wtf trenutaka, ima..filmophil wrote:lol iks de...mislim da niste trebali tražiti previše realnosti u transformersima...meni je to film za mozak na pašu i kao takav je odličan
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.