Koji ste non-horror zadnji gledali ?

Sve o industriji, VHS, DVD, filmovi iz kućne radinosti itd.
Post Reply
DrugsBunny

Re: Koji ste non-horror zadnji gledali ?

Post by DrugsBunny » 10 Feb 2010, 23:43

The Sixth Sense 9/10, fali mi ono nešto da bi mi film u potpunosti bio savršen (iako ne znam što je točno to)
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...

jeba

Post by jeba » 11 Feb 2010, 09:15

Torn Curtain 1966 - Hitchcock

GreenHornet

Post by GreenHornet » 11 Feb 2010, 13:13

"Hannibal rising"
Pa, puno bolji nego sto sam ocekivao,mislim da je ocjena 6 na imdb-u premala...
Jako dobro objasnjeno i docarano zasto je nas doktor postao kanibal...Film je masu uzbudljiv,napet,punoooo vise akcije nego sto sam ocekivao.Momak odlicno odradio ulogu,ona tetka azijatkinja macka i pol... :mrgreen:
Nazalost ima poprilicno nelogicnosti,izdvojio bi neke:
SpoilerShow
1.Kolika je vjerovatnost da mu 3 ubojica sestre zive u Fra,jos jako blizu njemu?
2.Ne prikazu kako se usulja u kucu vođe bande?!A prije toga silne rampe i to na ulazu.
3.Poput Jamesa Bonda je u nekim scenama.
4.Ima par minuta prednosti ali ipak zlocinci stignu u grad prije njega i otmu mu tetku?!
7/10
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!

Asfodel

Post by Asfodel » 11 Feb 2010, 15:06

GreenHornet wrote:ona tetka azijatkinja macka i pol... :mrgreen:
Gong Li Image
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

john_constantine

Post by john_constantine » 11 Feb 2010, 16:02

GreenHornet wrote:"Hannibal rising"
Jako dobro objasnjeno i docarano zasto je nas doktor postao kanibal...Film je masu uzbudljiv,napet,punoooo vise akcije nego sto sam ocekivao.Momak odlicno odradio ulogu,ona tetka azijatkinja macka i pol... :mrgreen:
SpoilerShow
1.Kolika je vjerovatnost da mu 3 ubojica sestre zive u Fra,jos jako blizu njemu?
2.Ne prikazu kako se usulja u kucu vođe bande?!A prije toga silne rampe i to na ulazu.
4.Ima par minuta prednosti ali ipak zlocinci stignu u grad prije njega i otmu mu tetku?!
7/10
meni je bio čisto solidan... ali je previše bizaran odnos između njezine tete i njega, kao da će se svaki čas poseksati. :?
Michel puši karu.

Scarface

Post by Scarface » 11 Feb 2010, 19:03

john_constantine wrote:
GreenHornet wrote:"Hannibal rising"
SpoilerShow
7/10
meni je bio čisto solidan... ali je previše bizaran odnos između njezine tete i njega, kao da će se svaki čas poseksati. :?

Pa to i urade kolko se ja sićan.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Metalcamp

Post by Metalcamp » 11 Feb 2010, 20:35

No Country for Old Men - Genijalan film, a još genijalniji ubojica te jos genijalnije oruzje :D , samo malo pati od naivnosti no nema veze, bude se jos gledalo...

OCJENA: 9/10

There Will Be Blood - naporan za gledanje, a i ne volim filmove koji su u potpunosti podredeni glavnom glumcu, one man show, kao da su napravljeni iskljucivo s ciljem da ovaj pobere nagrade.

OCJENA: 6/10
"Good night boils and ghouls."

jeba

Post by jeba » 11 Feb 2010, 21:22

Frenzy 1972 - Hitchcock

Wendigo

Post by Wendigo » 12 Feb 2010, 10:20

kung fu panda (2008)

4/5 - ne gledam baš crtiće ali ovo mi je prejebeno sjelo zbog tematike, stila kako je napravljen (predivne boje itd.), animacije i "koreografije".

Asfodel

Post by Asfodel » 12 Feb 2010, 21:04

The Rebound - kako je trailer bio dobar, činilo mi se kao nešto više od obične romantične komedijice. Što i je! Začudilo me koliko ima smijeha :D Jedino kraj malo šteka. Ali pohvala za netipičnost. Simpa.
+ Zeti su se kroz svaku majicu nazirale bradavice :lol: :lol: morala sam to podijelit
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Scarface

Post by Scarface » 12 Feb 2010, 22:11

Asfodel wrote:The Rebound - kako je trailer bio dobar, činilo mi se kao nešto više od obične romantične komedijice. Što i je! Začudilo me koliko ima smijeha :D Jedino kraj malo šteka. Ali pohvala za netipičnost. Simpa.
+ Zeti su se kroz svaku majicu nazirale bradavice :lol: :lol: morala sam to podijelit
I to je kao loša stvar? :mrgreen:
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

filmofil

Post by filmofil » 12 Feb 2010, 22:17

Asfodel wrote:The Rebound - kako je trailer bio dobar, činilo mi se kao nešto više od obične romantične komedijice. Što i je! Začudilo me koliko ima smijeha :D Jedino kraj malo šteka. Ali pohvala za netipičnost. Simpa.
da, kraj su malo previše ubrzali...
SpoilerShow
putuje po svijetu 2min, minutu kasnije je u restoranu sa ljubavi svog života i the end...a i taj SLUČAJNI susret u restaču je malo too much bio
kako god, meni je film ostavio jako dobar dojam bez obzira na sve, očekivao sam ljigavu romantičnu komediju, a dobio puno više
This is the Zodiac speaking.

olio

Post by olio » 13 Feb 2010, 00:22

The Hurt Locker
bleh
ne da mi se sad pisat
na 2 sata film 7/10
na kraju filma 5.4/10

filmofil

Post by filmofil » 13 Feb 2010, 00:39

brotherhood - korejski ratni...tehnički loše (scene bez uvoda, prebrzi rezovi, u nekim scenama borbe ne znaš ko koga), ali sadržaj i ideja SAVRŠENSTVO...meni se nakon ovog filma zgadio rat i sve što on predstavlja, a to mi malo koji film uspije dočarati

da, rat je zlo, bla bla bla...lako je to reći, ali mislim da treba to iskusiti iz prve ruke pa tek onda suditi i mjeriti sve loše što rat donosi...

al fala bogu, imamo filmove kao ovaj da nam i bez sudjelovanja prikažu svu bolest rata, psihičko stanje i sirovost ljudi

ocjena 3.5/5 (ovako "mala" ocjena čisto zbog tehnikalija koje su u nekim trenucima stvarno smetale)
This is the Zodiac speaking.

Hec

Post by Hec » 13 Feb 2010, 17:02

G.I Joe 10/10
National Treasure 9/10
"Six strings to cover fear..."

Post Reply