Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- dr mladjo
Re: Koji ste non-horror zadnji gledali ?
The Invention of Lying (2009)-jedno od največih razočarnja ove godine..a tako sam imao vjeru u njga.satira o svijetu gdje ljudi ne znaju što je laž.problem je što također nema hvalisanja,mašte,..samo cinični,plitki,grubi,glupi ljudi...a ponašaju se kao da su u ovom svijetu.kako je društvo došlo do te pak razine je misterija..na početku se film i čini zanimljiv,gledamo kako ljudi govore brutalnu istinu i večinu vremena vrijeđaju rickya.onda dođe nakon pola sata imamo parodiju na vjeru.problem je što več nakon 1/3 filma,film od satire postane tipična rom komedija.. 3/10
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings
- Wendigo
lone wolf and cub (kozure okami) - filmovi: 3 i 4
4/5 - super, as usual.. čekaju me još 2 filma da završim ovu jebenu osvetničku "sagu".
4/5 - super, as usual.. čekaju me još 2 filma da završim ovu jebenu osvetničku "sagu".

-
"Cape Fear"
Perfektna De Nirova uloga...Max Candy potpuno neopravdano podcjenjen villian...
9/10
Perfektna De Nirova uloga...Max Candy potpuno neopravdano podcjenjen villian...

9/10
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
- Scarface
Pogledaj i original, viruj mi, ne zna se koji je bolji.GreenHornet wrote:"Cape Fear"
Perfektna De Nirova uloga...Max Candy potpuno neopravdano podcjenjen villian...![]()
9/10

I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
-
Gledam i ne vjerujem kolko je nerealno, ono, covjeka se ne moze ubiti, ipak malo pretjerano, ali dobio bi 7.5 od mene...GreenHornet wrote:"Cape Fear"
Perfektna De Nirova uloga...Max Candy potpuno neopravdano podcjenjen villian...![]()
9/10
Udaraju ga s palicama i lancima, digne se i prebije ih

"Good night boils and ghouls."
- dr mladjo
Los cronocrímenes (2007)-pravo dobar španjolski SF triler.neču više govorit jel bih mogao spoilat vezano za jedan drugi film 8/10
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings
- A$H
a znam ga pod imenom Timecrimes..super filmdr mladjo wrote:Los cronocrímenes (2007)-pravo dobar španjolski SF triler.neču više govorit jel bih mogao spoilat vezano za jedan drugi film 8/10

It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
-
Nisam uopce znao da je ovo remake.Ghostface wrote:Pogledaj i original, viruj mi, ne zna se koji je bolji.GreenHornet wrote:"Cape Fear"
9/10

Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
-
Lost City Raiders
Terminator
Terminator
"Six strings to cover fear..."
- bakero
Black cat run - solidna akcija 6/10
Shawshank redemption - briljantna genijalnost 9.9/10
The shinning - 10/10
6th day - Arnlold Bog i batina... hehe 6.5/10
South Park Biger longer and uncut - 10/10 uncle fucker joj koja sprdačina...
Shawshank redemption - briljantna genijalnost 9.9/10
The shinning - 10/10
6th day - Arnlold Bog i batina... hehe 6.5/10
South Park Biger longer and uncut - 10/10 uncle fucker joj koja sprdačina...
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.
- john_constantine
Dante's Inferno Animated - jako zabavan animirani film po igri, prepun nasilja, akcije, bossova i jako odlične radnje. Animacija se kasnije miješa, tako da nije stalno ista, prve dvije su odlično nacrtane, samo mi se predzadnja nije dopala (glavni lik Dante djeluje više kao neki majmun, nego kao čovjek). Zadnjih pola sata djeluje zbrzano, ali odlični dijelovi Danteove prošlosti i odlične završnice. A sada, da li je spoilao igru i radnju igre, ne bi znao... Ali u svakom slučaju, puno bolje od dosadnog animiranog Dead space: downfall...4/5
Michel puši karu.
-
- john_constantine
The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor - slab nastavak, koji ima ono atraktivne scene, ali niti do koljena prva dva. Previše zbrzan, s slabim scenarijem, neiskorištenim Jet Lijem, i lošom zamjenom za njegovu ženu, neka slabo poznata glumica, a i jetiji su razočaranje. Niti završna scena nije bogznašto... istina, sat i 45 minuta brzo prođu, ali ostao mi je gorak okus. 2/5
Michel puši karu.
-
cons,mi pošalješ link torenta za dante inferno,bio bih zahvalan 

- Scarface
Ma nema di ga nema.John_Ryder wrote:cons,mi pošalješ link torenta za dante inferno,bio bih zahvalan

I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.